Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se mea pueata mataʻitu i se komepiuta

E le tele ni polokalama suʻesuʻe ile Igilisi e tuʻuina atu i tamaiti o le vasega ni suʻega eseese ma tofiga i vaega eseese, pe faitau pe faʻalogo. O le tele lava o taimi, e tasi le polokalame e faʻasaga i le aʻoaʻoina o se mea i le tasi, ae o le Longman Collection ua aoina se tele o mea e fesoasoani e siitia ai le malamalama ile Igilisi i se tulaga fou. Seʻio tatou tilotilo i lenei polokalama.

Faitautusi

O se tasi lea o ituaiga o faʻatinoga o loʻo i ai i le polokalama. O mea uma lava e faigofie tele - muamua e tatau ona e filifilia se tasi o ituaiga o fesili o le a fesiligia pe a uma ona faitauina le tusiga. E lima ni filifiliga iinei.

Pe a filifilia "Upu ma Faʻamatalaga" E manaʻomia ona e tali fesili, o tali e fesootaʻi ma se tasi upu mai le faitauga. E tatau ona filifili le filifiliga sao mai le fa na fuafuaina.

I totonu "Faasalaga" Fesili o le a fesoʻotaʻi ma vaega o le tusitusiga poʻo fuaiupu taʻitasi. O i latou, i nisi itu, e sili atu ona faigata nai lo le tulaga muamua. E maua ai foi tali e fa, ma o le vaega o le tusitusiga e fesootaʻi ma le fesili ua faʻaalia i le lauulu mo le faigofie.

Igoa o le Igoa "Auiliiliga" tautala mo ia lava. E tatau i le tamaititi aoga ona gauai atu i nai mea laiti laiti na taʻua i le tusitusiga. Fesili e faafaigofie ai le mea moni e taʻu mai ai le parakalafa o loo i ai le tali. O le tele o taimi, o le fasipepa o manaʻoga o loʻo manaʻomia i le aū ina ia faigofie ai.

Faʻaauau e ala i faʻatinoga i le faʻatinoga "Iniseti", e tatau ona e mafaufau lelei ma tusia faaiuga ina ia mafai ai ona tali saʻo le fesili. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona le na o le suesue i le vaega o mea na faamaotiina, ae ia iloa foi le vaega muamua, talu ai o le tali atonu e le oi luga - e leai ma se mea e taua ai lenei ituaiga o fesili.

Filifilia o ituaiga faamalositino Faitau e Aoao, o le ae manaʻomia le faitau ma manatua le anotusi atoa, pe a maeʻa, o le a faʻaalia se faamalama fou, lea o le ai ai nisi tali sili atu nai lo auala muamua. E toatolu i latou e saʻo. Latou te manaʻomia le tufatufa i vaega o mea, ona kiliki lea "Siaki"e siaki le sao o le tali.

Tautala

O lenei ituaiga o faamalositino e faateleina ai le maualuga o le tautala faa-Peretania. Ina ia tali fesili, e sili atu le i ai o se masini faaleotele leo e fesootai i le komepiuta - o le a sili atu ona faigofie. Muamua, e tatau ona e filifilia se tasi o autu se ono mo le tautala. E mafai ona filifili mai se autu tutoʻatasi, ma e fesoʻotaʻi ma le faitau poʻo le faʻalogo.

O le isi, o le a faʻaalia se fesili ma o le a amataina se aofaʻiga, lea e tuʻuina atu e fai ai se tali. Faamaumau i luga o le masini faaleotele leo e ala i le kiliki i le ala talafeagai. A maea ona pueina, e avanoa le tali mo le faʻalogo e ala i le kilikiina o le ki. "Taaalo". I le taliina o se fesili se tasi, saʻo mai le faamalama lava e tasi, e mafai ona e alu i le isi.

Faʻalogo

E taua tele le gauai atu i lenei ituaiga o galuega, pe afai e te aʻoaʻoina le Igilisi ina ia fesoʻotaʻi ma failauga faʻapitoa. O na faʻatinoga fesoasoani e vave ona aʻoaʻo e malamalama i le tautala e taliga. Muamua, e ofoina mai e le polokalame le filifilia o se tasi o autu e tolu mo le faalogo.

Ona amata lea ona ta le lipine seleselega. O lona leo ua fetuunai i le faamalama lava e tasi. I lalo o le a e vaʻavaʻai i se auala ua mamanuina e suʻe ai le taimi taʻalo. A maeʻa ona e faʻalogo, oe alu i le isi faʻamalama.

O lea e tatau ona e taliina fesili o le a fai mai ai le tagata faasalalau. Muamua faalogo, pe a manaʻomia, toe fai. O isi faʻamatalaga e fa o le a tuʻuina atu, lea e tatau ona e maua ai le saʻo saʻo, mulimuli ane e mafai ona e alu i le isi galuega e sosoo ai.

Tusi

I lenei tulaga, o mea uma e amata i le filifiliga o galuega - e mafai ona avea ma se fesili tuʻufaʻatasia ma se tutoatasi. Ae paga lea, e mafai ona e filifili mai na o le lua ituaiga.

Afai e te filifili faʻatasi, o le a fesootaʻi ma le faitau poʻo le faʻalogo. Muamua, oe manaʻomia le faʻalogo i le galuega pe faitau le tusiga ma le galuega, ona amata lea ona e tusia le tali. O le taunuʻuga ua maeʻa ona maua mo le auina atu i le 'aufaasusipepa, pe afai ei ai se avanoa e tuʻuina atu ai le faʻamatalaga mo le faʻamaoniga i le faiaoga.

Maea ma Mini-suʻega

I le faaopoopo atu i aʻoaʻoga i le masani ai o lesona taʻitasi i ulutala taʻitasi e iai lesona i tusitusiga sauniuni. O suʻega atoa e aofia ai le tele o fesili o le a faʻavae i luga o mea na e pasia aʻo lumanaʻi le aʻoga i ni auala eseese. O loʻo aoina nei suʻega mo tulaga taʻitasi eseese.

Mini-suʻega e aofia ai se numera itiiti o fesili ma e fetaui lelei mo gaioiga i aso taitasi, e faʻamalosia ai mea e aʻoaʻoina. Filifili se tasi o le valu suega ma amata ona pasi. Tali faʻatusatusa i ai iina.

Fuainumera Faamauina

E le gata i lea, o le Longman Collection o loʻo faʻamaumau fuainumera faʻamaumauga i luga o taunuʻuga pe a maeʻa vasega taʻitasi. O le a aliali mai pe a maeʻa atoa le tasi lesona. O se faamalama ma fuainumera o le a otometi ona aliali.

E avanoa foi mo le matamata i le lisi autu. Mo vaega taʻitasi o loʻo i ai fuainumera tuʻufaʻatasi, o lea e vave ai ona e mauaina le laulau e manaʻomia ma vaʻai iʻuga. E faigofie lava mo vasega ma se faiaoga ina ia mafai ona ia siaki le alualu i luma o le tamaititi aoga.

Mama

  • O le polokalama e tele vasega eseese;
  • O faamalositino ua mamanuina e faateleina ai le aoaoina;
  • E i ai ni vaega e eseese autu.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Ua tufatufa atu le polokalama ile CD.

O le mea lenei ou te fia taʻu atu e uiga i Longman Collection. I le aotelega, o se polokalama sili lenei mo soʻo se tasi e manaʻo e faʻaleleia a latou tomai i le Igilisi. E tele CD ei ai suʻega eseese mo faamoemoega eseese. Filifili se mea talafeagai ma amata aʻoaʻo.

Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll VueScan Calrendar AFM: Fuafuaga 1/11

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Longman Collection - o se tuufaatasiga o faʻatinoga mo le aʻoaʻoina o le Igilisi. E mafai ona e filifili se tasi o le tele o vasega e sili ona fetaui mo oe, ma amata ona e aʻoaʻo i le taimi nei.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pearson Education
Tau: Faʻatau
Toa: 6170 MB
Gagana: Igilisi
Version: