Tusitala sili mo Windows

Faʻamaumauga, i le taimi na faia faapitoa mo le faʻamalosiina o faila ma le teuina o le potu malō, e seasea faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe i aso nei: tele taimi, ina ia tuʻuina le tele o faʻamaumauga i se faila se tasi (ma tuʻuina i luga o le Initaneti), tatala le faila lea na sii mai le Initaneti , poʻo le tuʻuina o se upu faʻaulu i luga o se faletupe poʻo se faila. Ia, ina ia mafai ona natia le i ai o siama i totonu o le faila faila mai le masini polokalama mo le siaki i luga o le Initaneti.

I lenei iloiloga puupuu - e uiga i tusitala sili ona lelei mo le Windows 10, 8 ma le Windows 7, ma le mafuaaga foi mo se tagata faatauvaa e le taua tele le vaavaai mo nisi tusitala faaopoopo e folafola atu le lagolago mo nisi faatulagaga, sili atu le faamalosia ma se isi mea. pe a faatusatusa i na polokalama e teu ai faamaumauga o le tele o outou o loo iloa. Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala se upega tafaʻilagi i luga o le initaneti, Faʻapefea ona tuʻuina se faʻaupuga i luga o se archives RAR, ZIP, 7z.

Galuega faʻatulagaina mo le galulue faʻatasi ma archives ZIP i Windows

I le amataina, pe afai o se tasi o lomiga aupito lata mai o le polokalama faʻaoga a Microsoft, Windows 10 - 7, faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta po o le komepiuta, e mafai ona e lafoaia ma fatuina archives ZIP e aunoa ma ni faʻamaumauga o isi vaega.

Ina ia fatuina se fale teu oloa, ia faifaimea saʻo-i luga o le faila, faila (po o la latou vaega) ma filifili le "ZIP-folders compressed" i le lisi "Auina atu" e faaopoopo mea uma ua filifilia i le .zip archive.

I le taimi lava e tasi, o le maualuga o le faʻamalosi mo faila na o loʻo i lalo ifo (e fai ma faʻataʻitaʻiga, faila mp3, faila jpeg ma le tele o faila e le mafai ona faʻapipiʻiina lelei e le teu faamaumauga - ua latou faʻaaogaina algorithms compression mo a latou anotusi) e fetaui ma mea e te faʻaaogaina le faʻaaogaina mo archives a le ZIP i faʻamaumauga faʻatolu.

E faʻapea foʻi, e aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalame faʻaopoopo, e mafai ona e faʻaaogaina archives ZIP e faʻaaogaina ai meafaigaluega a le Windows.

Faalua-kiliki i luga o le teutusi, o le a tatala e avea o se faila faigofie i le tagata sailiili (lea e mafai ona e kopiina ai faila i se nofoaga talafeagai), ma i luga o le taumatau i le lisi autu o le ae maua ai se mea e aveese ai mea uma.

I le lautele, mo le tele o galuega e fausia i totonu o Windows, o le galue ma faʻamaumauga e lava pe a na o luga o le Initaneti, ae maise lava le gagana Rusia, e le o lauiloa faila faila .rar e le mafai ona tatala i lenei auala.

7-SIP - o le tusitala sili ona lelei

7-Zip Archiver is a free source archiver i le Rusia ma masalo na o le pau le polokalama saoloto e galue ai ma faamaumauga e mafai ona fautuaina (Fesili masani: e uiga ia WinRAR? Ou te tali atu: e le o saʻoloto).

Toeitiiti lava o faʻamaumauga e te mauaina i luga o le Initaneti, luga o tuatusi tuai po o se isi lava mea, e mafai ona e tatalaina i le 7-Zip, e aofia ai le RAR ma le ZIP, lau lava faatulagaga 7z, ata ISO ma DMG, ARJ anamua ma sili atu (e le lisi atoa).

I tulaga o faʻatulagaga e maua mo le fatuina o faletusi, o le lisi e puupuu, ae e lava mo le tele o faamoemoega: 7z, ZIP, GZIP, XZ, BZIP2, TAR, WIM. I le taimi lava e tasi, mo faʻamaumauga 7z ma le ZIP, o le setiina o se faʻaupuga mo faʻamaumauga faʻatasi ai ma le faʻamatalaga o loʻo lagolagoina, ma mo archives 7z - fatuina o faamaumauga a le tagata lava ia.

O le galulue faatasi ma le 7-Zip, i loʻu manatu, e le tatau ona mafua ai ni faigata e tusa lava pe faʻaaogaina se tagata fou: o le polokalame e fesoʻotaʻi ma le faila faila masani, o le archiver foi e fesoʻotaʻi ma Windows (o lona uiga, e mafai ona e faʻaopoopo faila i le teutusi pe teu foi Faʻataʻoto le lisi o tala).

E mafai ona e maua mai le upega tafailagi 7-Zip mai le laiga aloaia //7-zip.org (lagolago i le tele o gagana, e aofia ai le gagana Rusia, Windows 10 - XP, x86 ma le x64).

WinRAR - o le tusitala sili ona lauiloa mo Windows

E ui lava i le mea moni o WinRAR o se tagata e teuina tupe, o le sili ona lauiloa i tagata e tautatala i le gagana Rusia (e ui lava ou te le o mautinoa o le pasene taua o latou na totogiina).

O le WinRAR o loʻo i ai le faʻamasinoga i le 40 aso, ma o le a amata ona toe faamanatu mai e le taugata le faʻatauina o laisene pe a amata: ae tumau pea le lelei. O lona uiga, afai e leai sau galuega e teuina ma teuina faʻamatalaga i luga o se alamanuia, ma e te faʻapitoa i le au tusitala i nisi o taimi, atonu e te le maua se faʻalavelave mai le faʻaaogaina o le WinRAR.

O le a se mea e mafai ona faʻamatalaina e uiga i le teumaluina lava ia:

  • E faʻapea foʻi i le polokalama talu ai, e lagolagoina ai le tele o faiga faʻapipiʻi masani mo le le tatalaina.
  • Faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le 'upega tafaʻilagi i se' upega tafailautusi, fatuina se tele-voluma ma faʻamaumauga a le tagata lava ia.
  • E mafai ona faʻaopopo nisi faʻamatalaga e toe faʻaleleia ai faʻamaumauga o loʻo faaleagaina i lona lava RAR (ma, i se tulaga lautele, e mafai ona galue ma faʻamaumauga ua leiloloa le amiosaʻo), lea e mafai ona aoga pe afai e te faʻaaogaina mo le teuina o faʻamaumauga umi (silasila i le auala e teuina ai faʻamatalaga mo se taimi umi).
  • O le maualuga o le faʻamalosi i le faatulagaga RAR e tutusa ma le 7-Zip i le faatulagaga 7z (o suʻega eseese e faʻaalia ai le maualuga o nisi taimi, o nisi taimi o le isi archiver).

I le faigofie o le faʻaaogaina, i se tulaga faʻaletino, e manumalo i le 7-Zip: o le atigilima e faigofie ma e le mafai ona maua, i le gagana Rusia, o loʻo i ai le faʻatasi ma le lisi autu o le Windows Explorer. Le aotelega: WinRAR o le sili sili ona teu fale mo Windows pe afai e leai se totogi. I le auala, o le lomiga o WinRAR i le Android, lea e mafai ona sii mai i le Google Play, ua matua saoloto lava.

E mafai ona e sii maia le lomiga Rusia o le WinRAR mai le 'upega tafaʻilagi aloaia (i le vaega o le "Localized WinRAR versions" (lomiga faʻafanua o WinRAR): //rarlab.com/download.htm.

Isi archivers

O le mea moni, e tele isi failautusi e mafai ona maua i luga o le Initaneti - agavaa ma le tele. Ae, afai o oe o se tagata poto masani, masalo ua uma ona e taumafai e faʻasalalau ma Hamster, ma faʻaaoga muamua le WinZIP, poʻo le PKZIP.

Ma afai e te manatu o oe lava o se tagata faʻapitoa (ma o lenei iloiloga ua faʻamoemoeina mo i latou), ou te fautuaina e nofo i luga o ni filifiliga se lua e tuʻufaʻatasia ai galuega sili ona lelei ma le tauleleia.

Aʻo amata ona faʻapipiʻi uma faamaumauga mai TOP-10, TOP-20 ma faʻatusatusaga tutusa, o le a vave ona e mauaina mo le tele o polokalama o loʻo tuʻuina atu i ai, toetoe lava o mea uma o le a tuʻuina atu ma se faʻamanatuga e faʻatau ai se laisene po o se faʻataʻitaʻiga, oloa faʻapitoa a se atinaʻe poʻo o le a le mea e sili atu ona leaga, faatasi ai ma le teuina faamaumauga e te ono lamatiaina le faʻapipiʻiina o masini e le manaʻomia i lau komepiuta.