Tatala avetaʻavale mo le komepiuta ASUS A52J

E toatele tagata e manatu faatauvaa i le taua o le tuʻuina atu o avetaavale mo se komepiuta. O lenei mea e faʻamalosia e se 'upega tafaʻilagi o telefoni feaveaʻi, lea e faʻapipiʻiina aunoa pe a e faʻapipiʻi le masini komepiuta. I nisi tulaga, e le gauai le tagata faʻaoga i masini o loʻo faʻatinoina. Latou te fai mai pe aisea e te sailia ai se avetaavale, pe a fai e aoga. Ae ui i lea, e matua fautuaina lava e faʻapipiʻi le komepiuta ua atiae mo se masini faapitoa. O ia polokalama faʻapitoa e sili atu lona lelei nai lo mea e ofoina mai ia i tatou Windows. O le asō o le a matou fesoasoani ia te oe i le sailia ma le faʻapipiʻiina o avetaavale mo le ASUS A52J komepiuta.

Filifiliga mo le siiina ma le faʻapipiʻi o avetaavale

Afai mo soʻo se mafuaʻaga e leai sau CD ma le komepiuta e faʻapipiʻi i komepiuta taʻitasi, aua e te popole. I le lalolagi faʻaonaponei e tele auala tutusa ma faigofie e faʻapipiʻi ai polokalama faʻapitoa. Pau lava le tulaga o le iai lea o se fesoʻotaʻiga vavalalata i le Initaneti. Sei o tatou agaʻi i le faʻamatalaga o metotia lava ia.

Metotia 1: Uepisaite a le Kamupani a le Kamupani

Soo se avetaavale mo se komepiuta e tatau muamua ona suʻeina i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga. I luga o ia punaoa o loʻo i ai uma polokalama faʻapitoa e manaʻomia mo le faʻatinoina o le faʻaogaina o le masini. O le tuusaunoaga, pe atonu, na o le polokalama faakomepiuta mo se kata vitio. O ia avetaavale e sili atu ona sii mai mai le gaosi oloa o le mea e faʻaaogaina. Ina ia faia lenei metotia, e tatau ona e faia laasaga nei i le isi itu.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi a le ASUS.
  2. I le ulutala o le itulau autū (pito i luga o le 'upega tafaʻilagi) matou te maua le manoa saili. I lenei laina, e tatau ona e ulufale i le ata o lau komepiuta. I lenei tulaga, matou te ulufale i le tau A52J i totonu. A uma lena matou te fetaomi atu "Ulufale mai" poo le faʻatautaia tioata tioata i le taumatau o le laina lava ia.
  3. O le a ave oe i se itulau o le a faʻaalia uma ai sailiiliga mo le faʻasalaga ulufale. Filifili lau ata komepiuta ile kiliki i luga o lona igoa.
  4. Manatua i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai mataitusi eseese i le faaiuga o le igoa faʻalelei. O se faailoga iloga lea o ia mea, lea e na o uiga o le lalolalalo vitio. Le igoa atoa o lau faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e mauaina e ala i le tilotilo i tua o le komepiuta. Ia toe foi i le auala tonu.
  5. A maeʻa ona e filifilia se ata laʻititi mai le lisi, o le a tatalaina se itulau ma se faʻamatalaga o le masini. I luga o lenei itulau e tatau ona e alu i le vaega. "Lagolago".
  6. O iinei o le a e maua uma ai faʻamatalaga talafeagai ma faʻamaumauga e fesoʻotaʻi ma le vailaau masini filifilia. Matou te manaʻomia se vaega "Avetaavale ma Meafaigaluega". Alu i ai, na o le kilikiina o le igoa.
  7. Aʻo leʻi amataina le download, e tatau ona e filifilia le OS na e faʻapipiʻiina. Aua neʻi galo e amanaʻia le tele o le faiga faʻaogaina. E mafai ona e faia lau filifiliga i le lisi o matūʻaiga o le pa'ū.
  8. O le iʻuga, o le a e vaʻaia se lisi o avetaavale uma e mafai ona e faʻapipiʻi i luga o le masini faʻaaogaina. Ua faʻavasegaina uma masini komepiuta. E na ona e filifilia se vaega ma tatala i le kiliki i luga o le igoa o le vaega.
  9. O le a tatalaina mea o le vaega. O le ai ai se faʻamatalaga o avetaavale taʻitasi, lona tele, aso faʻasaʻo ma le download. Ina ia amata download, e tatau ona e kiliki i le laina "Global".
  10. O le iʻuga, o le a e sii maia le fale teu. A maeʻa lena mea, e tatau lava ona e aveesea uma ona anotusi ma fai se faila e taʻua "Seti". E ala i le mulimuli i faatonuga a le Faʻasalalau Faʻatonu, e faigofie ona e faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa. I le taimi nei o le a faʻaaogaina le masini komepiuta.

Metotia 2: ASUS Polokalame Faapitoa

  1. Alu i le itulau masani ma 'au avetaʻavale mo le komepiuta ASUS A52J. Aua nei galo e sui le OS ma le bit pe a tatau ai.
  2. Suʻe le vaega "Meafaigaluega" ma tatala.
  3. I le lisi o polokalama uma i totonu o lenei vaega, o loʻo matou vaʻavaʻai mo se faʻaaogaina ua taua "ASUS Live Update Utility" ma utaina. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki o lo o tusia "Global".
  4. Ave ese faila uma mai le upega taʻavale download. A maeʻa lena, taʻavale le faila faila i le igoa "Seti".
  5. O le faʻagasologa o le faʻatulagaina o le a le valiina, aua e faigofie. E le tatau ona i ai ni faafitauli i lenei taimi. Na o oe e tatau ona e mulimuli i musumusuga i mataitusi taʻitasi o le Seti Wizard.
  6. A faʻapipiʻi lelei le faʻaaoga, faʻaaogaina. Pipiʻi i le polokalama o le ae mauaina i luga o le komepiuta. I le faamalama autu o le polokalama o le ae vaai i le ki talafeagai. "Siaki mo faʻamatalaga". Kiliki i luga.
  7. A maeʻa ona suʻe le ASUS Live Update i lau polokalama, o le a e vaʻai i le faʻaaliga o loʻo faʻaalia i le ata sikeri i lalo. Ina ia faʻapipiʻi mea uma ua maua, e tatau lava ona e kiliki le ki o le igoa tutusa. "Faʻamau".
  8. Ma le isi, o le a manaʻomia e le polokalama le faʻapipiʻiina o faila faʻapipiʻi. O le ae vaai i le alualu i luma o le alualu i luma i le faamalama e amata.
  9. Pe a uma ona sii mai faila uma, o le aoga o le a faaalia ai se faamalama ma se savali e uiga i le tapunia o le talosaga. E tatau ona faʻapipiʻi avetaavale i tua.
  10. A mavae ni nai minute ona maeʻa lea o le faʻatulagaina ma e mafai ona e faʻaaogaina le komepiuta.

Metotia 3: Galuega Faʻatino Manatu

Sa matou talanoa e uiga i lenei polokalama i se tasi oa matou lesona taʻitasi.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Mo lenei auala, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se aoga mai le lisi o loʻo i luga, talu ai latou te galulue uma e tusa ai ma le mataupu faavae lava e tasi. Ae ui i lea, matou te fautuaina malosi e faʻaaoga le AvetaavalePack Solution mo lenei faʻamoemoe. O loʻo i ai le pito sili ona telē o le masini komepiuta ma lagolagoina le numera sili ona tele o masini mai polokalama tutusa. Ina ia aua nei kopi le faamatalaga o loʻo maua, matou te fautuaina oe e suesue i la matou lesona faʻapitoa, lea o le a taʻu atu ai ia te oe mea faʻaaoga uma o le faʻapipiʻi o avetaavale e faʻaaoga ai le AvetaʻavalePack Solution.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Faʻatonuina le avetaavale faʻaaoga le ID ID

Soo se meafaigaluega e le i iloa i totonu "Pule Sili" e mafai ona iloa faʻapitoa e se mea e iloagofie ai ma avetaavale avetaavale mo se ituaiga masini. O le taua o lenei metotia e faigofie lava. E manaʻomia lou suʻeina o le ID meafaigaluega ma faʻaaoga le ID i luga o se tasi o le 'upega tafaʻilagi i luga o le initaneti. Ona sii mai lea ma faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa. E sili atu faʻamatalaga faʻamatalaga ma taʻiala taʻitasi e mafai ona maua i la tatou lesona faapitoa.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 5: Faʻaaogaina o le Pule Faʻatonu

O lenei metotia e le aoga, o lea e le tatau ai ona e togiina ia te ia faamoemoega maualuga. Ae ui i lea, i nisi tulaga na o ia e fesoasoani. O le mea moni o nisi taimi e manaʻomia le faʻaaogaina o le masini e faʻamalosi ai nisi taʻavale. O le mea lenei e tatau ona faia.

  1. Tatala i luga "Pule Sili" faʻaaogaina se tasi o metotia sa faʻamatalaina i totonu o le aʻoaʻoga.
  2. Lesona: Tatala le "Pule Faʻatonu" i Windows

  3. I le lisi o mea uma o loʻo matou sailia mo i latou o loʻo makaina i se faʻamalologa po o se faailoga fesili i tafatafa o le igoa.
  4. I luga o le igoa o nei meafaigaluega, e tatau ona e kiliki-saʻo ma filifili "Avetaʻavale Faʻafou".
  5. I le faamalama e tatala, filifili le aitema "Suʻega aunoa". O lenei mea o le a mafai ai e le polokalama lava ia ona mataʻituina lau komepiuta mo le i ai o le polokalama faʻapitoa.
  6. O le iʻuga, o le a amataina le suʻega. Afai e manuia, o le a faʻapipiʻi avetaavale ma o le a saʻo le fuafuaina o masini e le masini.
  7. Faamolemole ia matau, mo ni iuga sili ona lelei, e sili ona lelei le faʻaogaina o se tasi o metotia o loʻo faamatalaina i luga.

I le faʻaaogaina o fautuaga, o le a mautinoa lava oe e feagai ma le faʻatulagaina o avetaavale mo lau komepiuta ASUS A52J. Afai i le taimi o le faʻapipiʻi poʻo le faʻamaoniaina o meafaigaluega o iai ni ou faʻafitauli, tusi e uiga i ai i faʻamatalaga i lenei tusiga. Matou te vaʻavaʻai faʻatasi mo le mafuaʻaga o le faafitauli ma foia.