Faʻasaʻo le sese 0x000000D1 i le Windows 7


Natura malulu 0x000000D1 i le Windows 7 o se tasi o fesuiaiga sili ona taatele o le lanu lanumoana o le oti. " E le o se mea matuia, ae afai e masani ona tupu, e mafai ona faʻalavelave le faagasologa o galuega i le komepiuta. O se mea sese e tupu pe a ulufale atu le OS i vaega o le RAM e lafoai i le faagasologa o le IRQL, ae e le o avanoa mo nei faiga. O lenei mea e mafua mai ona o le le saʻo le lauga e fesoʻotai ma avetaavale.

Mafuaaga o le toilalo

O le mafuaaga autu mo le toilalo, o le tasi lea o avetaavale e maua se vaega RAM le lelei. I palakalafa o loʻo i lalo, tatou te mafaufau i faʻataʻitaʻiga o ituaiga o avetaavale, o le tali i lenei faafitauli.

Mafuaaga 1: Avetaavale

Seʻi o tatou amata i le iloiloga o faigofie ma masani ona maua ni kopi o le le leleiDRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x000000D1i le Windows 7.


Pe a aliali mai se masi ma o se faila ma le faʻaopoopoga e faʻaalia i totonu.sys- o lona uiga o lenei avetaavale faapitoa o le mafuaaga lea o le faaletonu. O le lisi lenei o avetaʻavale taatele:

  1. nv2ddmkm.sys,nviddmkm.sys(ma isi faila uma o latou igoa e amata i nv) - O le pusa lenei i le avetaʻavale e fesoʻotai ma le pepa NVIDIA graphics graphics. O le mea lea, e manaʻomia le toe faʻaleleia saʻo.

    Faitau atili: Faʻasaʻoina o NVIDIA Drivers

  2. atismdag.sys(ma isi mea uma e amata i le) - o se faʻafitauli i le avetaavale o le ata faʻailoga ua gaosia e le AMD. Matou te faagasolo faapena i le palakalafa muamua.

    Tagai foi:
    Faʻapipiʻi avetaʻavale AMD
    Faʻatuina o avetaafi kata vitio

  3. rt64win7.sys(ma isi rt) - o se faʻaletonu i le avetaavale Realtek Audio. E pei o le mataupu i le polokalama kata vitio, e manaʻomia se toe faʻaleleia.

    Faitau atili: Faʻapipiʻi le avetaavale Realtek

  4. ndis.sys- o lenei fesoʻotaʻiga numera e fesoʻotaʻi ma le avetaavale komepiuta a le PC. Matou te faʻapipiʻi avetaʻavale mai le faʻailoga o le fausiaina o le ofisa autu poʻo le komepiuta mo se masini faapitoa. Atonu ei ai se faaletonu mandis.sysona o se faʻapipiʻi talu ai nei o se polokalama faakomepiuta.

O se isi fofo i le filifiliga0x0000000D1 ndis.sys- i nisi o tulaga, e faʻapipiʻi le avetaʻavale meafaigaluega fesoʻotaiga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le polokalama i se tulaga saogalemu.

Faitau atili: Amataina le Windows i se tulaga saogalemu

Fai taga nei:

  1. Alu i totonu "Pule Sili", "Faʻatonuina o fesoʻotaʻiga", lolomi RMB i luga o au meafaigaluega fesoʻotaʻi, alu i "Avetaavale".
  2. Matou te fetaomi atu "Toe faafou", faia se sailiga i luga o lenei komipiuta ma filifili mai le lisi o filifiliga ua fuafuaina.
  3. O le a tatalaina se faamalama lea e tatau ona lua, ma atonu foi o ni avetaavale talafeagai. Matou te filifilia le komipiuta e le mai ia Microsoft, ae mai le tagata e faia meafaigaluega.

Ae vagana ai e leai se faila i totonu o lenei lisi o loʻo faʻaalia i luga o le mata ma se faaletonu, vaavaai mo se avetaʻavale mo lenei elemene i le lalolagi. Faʻamauina le laisene laiseneina o lenei avetaʻavale.

Mafuaʻaga 2: Faʻamaumauga o le mafaufau

Ae vagana ai e le o atagia le faila i totonu o le mata o le galuega, e tatau ona e faʻaaoga le solution free software o le BlueScreenView, lea e mafai ona faʻavasegaina le paʻu i le RAM.

  1. Tikiake le polokalame BlueScreenView.
  2. Matou te aofia ai i le Windows 7 le mafai gafatia e faʻafefe ai paʻu i le RAM. Ina ia faia lenei mea, alu i:

    Lisi Pulea Mea Uma Pulea Mea Faʻatonu

  3. Alu i le vaega pito i luma o le faiga faʻaogaina. I totonu o le masini "Avanoa" sue le faafuaiupu "Taofi ma toe faʻafoisia" ma kiliki "Filifiliga", faʻatagaina le mafai ona faʻasaoina faʻamaumauga i le tulaga o le toilalo.
  4. Faʻataʻatia le solution a le BlueScreenView. E tatau ona faʻaalia faila e mafua ai le faʻalavelaveina o le polokalama.
  5. A e iloa le igoa o le faila, faʻaauau i taga o loʻo faʻamatalaina i le parakalafa muamua.

Mafuaaga 3: Vaavave le Polokalama

E ono i ai se faʻafitauli o le tino ona o le le saʻo o le faʻaogaina o le antivirus. Se tulaga e maualuga le maualuga pe afai o le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina o le laisene. I lenei tulaga, download le polokalama laiseneina. O loʻo i ai foi free antiviruses: Kaspersky-free, Avast Free Antivirus, Avira, Comodo Antivirus, McAfee

Mafuaaga 4: Paging File

Atonu e le lava le aofai o le faila faila. Matou te faʻatuputeleina lona tele i le faʻamasinoga sili ona lelei.

Faitau atili: Faʻafefea ona suia le tele o le faila faila i le Windows 7

Mafuaaga 5: Manatu faalemafaufau mama

O le RAM atonu na faʻaumatiaina faʻainisinia. Ina ia iloa, e tatau ona aveese faʻamaumau manatua i le faasologa ma amata le polokalama e faʻamautinoa po o le fea le mea ua faaleagaina.

O laasaga o loʻo i luga e tatau ona fesoasoani e faʻaumatia le mea sese.DRIVER_IRQL_NOT_LES_OR_EQUAL 0x000000D1lea e faʻatatau ai OS OS 7.