Ua e ulufale i totonu i se faʻailoga le tumau i Windows

O se tasi o faafitauli e masani ona fesagaʻi e le aufaasālalau o le savali lea ua e ulufale ai i se faʻailoga lē tumau i le Windows 10, 8 ma le Windows 7 ma le faʻamatalaga faaopoopo "E le mafai ona e faʻafeiloaʻi i au faila, ma faila na faia i lenei faʻailoga o le a faʻamutaina i le logo. " O lenei tusi lesona e auiliili ai le auala e faasaʻo ai lenei mea sesē ma fai i totonu faʻamaumau masani.

I le tele o tulaga, o le faafitauli e tupu pe a uma ona sui (toe faʻailogaina) pe tape le pusa o faʻamatalaga e faaaoga ai, ae le o le pau lea o le mafuaaga. E taua: Afai ei ai sau faʻafitauli ona o le toe faʻailogaina o le faila a le tagata faaaoga (i le tagata sailiili), ona toe faafoi atu lea o le igoa muamua ona faitau lea: Faʻafefea ona toe faaigoa le faila a le tagata faaaoga le Windows 10 (tutusa mo le OS muamua).

Manatua: o lenei taʻiala o loʻo tuʻuina atu fofo mo le tagata masani ma le komepiuta a le fale i le Windows 10 - Windows 7 e le o iai i le vaega. Afai e te puleaina faʻamatalaga AD (Active Directory) i Windows Sever, ona ou le iloa auiliiliga ma e leʻi faʻataʻitaʻiga, ae faʻalogo i faʻamaumauga o logonoa pe na o le tapunia le faʻailoga i luga o le komipiuta ma toe foʻi i le tuatusi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le vavalalata le tumau i faamalama 10

Muamua e uiga i le faʻapipiʻi "Ua e saini i se faʻailoga le tumau" i le Windows 10 ma le 8, ma i le isi vaega o le faatonuga - ese mo le Windows 7 (e ui o le metotia o loʻo faamatalaina iinei e tatau foi ona galue). E le gata i lea, pe a e ulufale mai i se faʻailoga le tumau i le Windows 10, e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga "Taʻiala faʻatautaia. O le talosaga na faʻapogai ai se faafitauli i le faʻatulagaina o le faʻatulagaga masani mo faila, o lea ua toe faʻaleleia."

Muamua lava, mo gaioiga uma mulimuli ane o le ae manaʻomia le i ai o se teugatupe faʻapitoa. Afai aʻo leʻi faia le mea sese "Ua e ulufale i totonu i se faʻailoga le tumau," o loʻo i ai lau aia tatau, ua i ai nei, ma e mafai ona e faʻaauau.

Afai ei ai sau faʻamatalaga faigofie a le tagata e faaaogaina, e tatau ona e faia taga i lalo ifo o se isi tala (pule), pe alu i se tulaga saogalemu i le laina o le laiga, faʻaagaga le nusipepa natia, ona fai ai lea o taga uma.

  1. Amata le faatonu resitala (lolomi le ki Win + R, ulufale faʻatonutonu ma faʻasalaga Enter)
  2. Faalautele le vaega (agavale) HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion ProfileList ma ia maitauina le i ai o se faafuaiupu i .bak i le faaiuga, filifili ai.
  3. I le itu taumatau, vaai i le uiga. ProfileImagePath ma siaki pe afai e fetaui le igoa o le faila o le tagata iina ma le igoa o le tagata faila i le C: Tagata faaaoga (C: Tagata faʻaaoga).

O isi gaioiga o le a faʻalagolago i mea na e faia i le laasaga 3. Afai e le fetaui le igoa o le faila:

  1. Faalua faalua i le tau ProfileImagePath ma sui ina ia i ai le auala saʻo saofaʻi.
  2. Afai o vaega o loʻo i le itu tauagavale o loʻo i ai se vaega ma le igoa lava e tutusa ma le taimi nei, ae leai .bak, kiliki i luga ma le ki o le kuki saʻo ma filifili "Aveese".
  3. Faʻasatau saʻo i le vaega ma .bak i le faaiuga, filifili "Toe Igoa" ma aveese .bak.
  4. Katia le faatonu o le resitala, toe faʻafou le komepiuta ma taumafai e alu i lalo o le faʻailoga pe a iai se mea sese.

Afai o le auala i le pusa i totonu ProfileImagePath moni i:

  1. Afai o le itu tauagavale o le faatonu o le resitala o loʻo i ai se vaega e tutusa le igoa (o numera uma lava e tutusa) e pei o le vaega .bak I le faaiuga, kiliki i luga ma filifili "Aveese." Faamaonia le soloia.
  2. Faʻasatau saʻo i le vaega ma .bak ma aveese foi.
  3. Toe amata lau komepiuta ma toe taumafai e teu i totonu o le mea ua leaga - o le faʻamaumauga i totonu o le resitala o le a fatuina aunoa.

Ma le isi, o auala e faigofie ma vave mo le faasaʻoina o mea sese ile 7-ke.

Faʻailoga i luga o filofi ma se faʻailoga lē tumau i le Windows 7

O le mea moni, o se fesuiaiga lea o metotia o loʻo faʻamatalaina i luga, ma, e le gata i lea, o lenei filifiliga e tatau ona galue mo le 10, ae o le a ou faamatalaina faʻeseese:

  1. Faʻasinotonu i le polokalama e avea ma faʻamatalaga faʻatautaia e ese mai le tala o loʻo i ai se faʻafitauli (mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o le "Pule" faʻamatalaga e aunoa ma se faʻaupuga)
  2. Faʻasaʻo uma faʻamatalaga mai le faʻailoga o le faʻafitauli o le faʻaaogaina i se tasi faila (pe toe faʻaigoa). O lenei pusa o loʻo i totonu C: Tagata faaaoga (Tagata faʻaaoga) UserName
  3. Amata le faatonu resitala ma alu i HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion ProfileList
  4. Aveese le pito i lalo o le .bak
  5. Katia le faatonu o le resitala, toe faʻaofi le komepiuta ma teu faʻatasi ma le teutusi o loʻo i ai se faʻafitauli.

I le auala ua faʻamatalaina, o le a faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le ulufale talafeagai i totonu o le Windows 7. Mai le pusa na e kopi muamua ai faʻamatalaga o tagata e faaaogaina, e mafai ona e toe faafoi atu i le pusa fou faatoa fatuina ina ia latou i ai io latou nofoaga.

Afai e faafuasei ona le mafai e metotia o loʻo faamatalaina i luga ona fesoasoani - tuu se faamatalaga e faʻamatala ai le tulaga, o le a ou taumafai e fesoasoani.