Liliuina o le mea pueata i luga o se komepiuta i le Windows 7

Afai oe sailia se polokalama sili ona faigofie ma sili ona faigofie e fatuina ai se ki se tasi o le tele manaomia e faaaoga ai ni ituaiga o tagata, ona matou fautuaina lea e gauai atu i le KeyGen. O lenei polokalama saoloto e leai se avanoa i luga o le komepiuta, e malamalama e faʻaaoga ma e naʻo galuega sili ona taua. Seʻio tatou tilotilo atu i ai.

Sini uumi

O le polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻatulagaina le taua o le umi o le tulafono, o loʻo faia lenei mea i se laina tuuto. O le auala gaosia o le a faʻaalia i lalo ma o le a avanoa mo le kopiina ma faʻaoga atili.

Tulaga filifilia

I KeyGen, oe lava ia e mafai ona filifili e faʻaaoga na o mataitusi lapopoa poʻo tamaiti laiti foi. Ae ui i lea, o loʻo i ai se toe faʻafoʻi, ona o le aofia ai na o tagata laiti lava e maua, e le mafai ona vaivai le pulou, ona o lenei, e le aoga lenei polokalama mo nisi tagata faʻaoga. O lenei galuega o le a faʻaaogaina pe faʻapipiʻi e ala i le faaopoopo pe le siakiina le laina tutusa.

Faʻaopoopoina o faʻamatalaga faapitoa

O nisi o tulafono faʻavae e manaʻomia ai le faʻaaogaina o faʻamatalaga faapitoa, e pei o faʻasologa, faʻavae, ma isi. I le le mafai, o nei tagata e le atoatoa, ma ua aofia ai, e ala i le faʻatusatusaga ma le mekasini muamua, i le siakiina o le atigipusa i autafa o le laina.

Mama

  • KeyGen e leai se totogi;
  • Faigofie faʻaaoga;
  • Faʻamaufaʻailoga faʻamaoni.

Faʻafitauli

  • Le leai o se lanumeamata;
  • O le polokalame ua le toe lagolagoina e le tagata e ona le atinae;
  • O nisi tulaga manaomia o loʻo misi;
  • O le fatuina o ki e tele e le maua i le taimi e tasi.

KeyGen o se polokalama faʻafefeteina, o le a le aoga mo nisi tagata faʻaaoga ona o lona faatapulaaina o galuega tauave ma le le lava o tulaga talafeagai mo le faia o tulafono laiti. Ae peitai, e mafai ona faʻaaogaina pe afai e te manaʻo e fatuina se tasi faigofie faigofie o le uumi manaʻomia e faʻaaoga ai faʻamaufaʻailoga.

Faiga faʻavae faʻapitoa Faʻamaufaʻailoga autu autu Faʻailoga QR Code Desktop Reader & Generator

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
KeyGen o se polokalame faigofie lava lea o le a fesoasoani ia te oe e fatuina se ki o le laina manaʻomia e faʻaaoga ai nisi faʻamaumauga. O lenei polokalama e faʻatagaina ai oe e faʻatautaia na o ni nai taamilosaga o le gafa, o le mea lea e le aoga ai mo nisi tagata faʻaoga.
Faigaluega: Windows 7, Vista, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Red Red
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.0