Jetaudio 8.1.6

Atonu e talafeagai le faalēaogāina o se tusi na lafo mai Mail.Ru meli i le tele o mataupu. E oʻo mai i le taimi nei, o le auaunaga e le o faʻamaonia tonu lenei tulaga, o le mea lea e na o le tasi lava le fofo o se keli lona lua pe o se isi meli meli. O le a matou faʻamatalaina uma ia filifiliga e lua.

Manatua imeli i Mail.Ru

O lenei tulaga e tulaga ese ma le maua i luga o le tele o auaunaga imeli, e aofia ai Mail.Ru. O le toe manatuaina o tusi e mafai ona faʻaaogaina e ala i auala e le faʻaaogaina.

Faʻataga 1: Faʻasalaina le faʻatauina

Ona o le leai o se galuega o le manatuaina o mataitusi i le Mail.Ru meli, na o le pau lava le avanoa e ono faʻatuaiina. Pe a faʻaaogaina lenei ata, o le a lafoina savali i se tuai, lea e mafai ona faalēaogā ai le fesiitaiga.

Faitau foi: E faapefea ona tusi se tusi i Mail.Ru meli

  1. Ina ia faatino le tuai ona auina mai, e tatau ona e kiliki i se moli faapitoa ma seti le taimi manaomia e auina atu ai. A leai, o le tolopo o le a faʻafetaui faʻatonutonu.

    Afai e te faia lenei mea aʻo leʻi amataina le teuteuga, e le mafai ona e fefe.

  2. A maeʻa ona lafoina tusi taʻitasi i le vaega. Olaga. Tatala ma filifili le savali e manaʻomia.
  3. I le tusi e faʻasolo ai le eria, kiliki i luga o le ata lafoina tuai. O lenei mea o le a faʻagasolo ai le savali i "Ata tusi".

O le auala e faʻaaogaina o se metotia o le puipuiga lea e mafai ai e oe ona faʻasao le auina atu ma le le manaomia o le tusi a le tagata na mauaina. Ae paga lea, e leai isi auala e aunoa ma ni polokalama faʻapitoa.

Filifiliga 2: Microsoft Outlook

O le galuega mo le faʻauluina o imeli auina atu o loʻo avanoa i le keli meli a Microsoft Outlook mo Windows. O lenei polokalame e lagolagoina ai soʻo se auaunaga meli, e aofia ai Mail.Ru, e aunoa ma le ositaulagaina o galuega. Muamua e te manaʻomia e faʻaopoopo se tala i totonu o le faʻavae.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaopoopo le meli i Outlook

Tikiake Microsoft Outlook

  1. Faalautele le lisi "File" i le luga o le pa ma luga o le lisi "Auiliiliga"kiliki le faamau "Faaopoopo le Teugatupe".
  2. Faatumu le fanua i lou igoa, tuatusi ma le upega tafai mai le puseli Mail.Ru. A maeʻa le faʻaaogaina o le ki "Lisi" i le pito i lalo.
  3. I le maeʻa o le faʻaopoopoga o faʻatinoga, o le itulau faʻatatau o le a faʻaalia i le itulau mulimuli. Kiliki "Fai" e tapuni ai le faamalama.

I le lumanaʻi, o le toe faafoiina o tusi o le a mafai ona faia i lalo o nisi o aiaiga ua faʻamaonia e i matou i se tasi o tusiga i luga o le saite. O isi gaioiga e tatau foi ona pei ona faamatalaina i lenei tusi lesona.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻailoga le lafoina o imeli i Outlook

  1. I le vaega "Auina atu" suʻe le tusi o loʻo faʻasolo mai ma fafao lua i le faamaumatau o le kuki.
  2. Kiliki "File" i luga o le pa luga luga alu i vaega "Auiliiliga" ma kiliki i le poloka "Resitala ma Iloiloga". Mai le lisi pa'ū, filifili "Aveese le savali ...".
  3. E ala i le faamalama e aliali mai, filifili le mea e tape ai ma kiliki "Lelei".

    Afai e manuia, o le ae maua se faʻamatalaga. Ae peitai, e le mafai ona iloa e uiga i le maeʻa manuia o le taualumaga.

O lenei metotia e sili atu ona lelei ma talafeagai pe a faʻaaogaina e le tele o au fesoʻotaʻiga le toe iloiloga o le polokalame. A leai, o taumafaiga o le a le aoga.

Vaʻai foi: Faʻatulagaga tatau o Mail.ru i Outlook

Faaiuga

E leai se tasi o filifiliga na tuuina mai e matou e maua ai se faʻamaoniga mo le faalēaogā manuia o le lafoina atu o le feʻau, aemaise lava pe'ā maua loa e le tagata o loʻo faʻasalalau iai. Afai o le faafitauli i se faʻalavelave faʻafuaseʻi e masani ona tupu, e mafai ona e sui i le faʻaaogaina o le Gmail, pe a iai se galuega o le manatuaina o tusi mo se taimi faatapulaa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona ave se tusi ile meli