Avetaavale Taʻavale mo le HP Laserjet 1020 Lomitusi


O loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga e uiga i le faʻamoemoega o mea faʻaonaponei faʻaonapō nei mo le faʻaaogaina o mea. Ae ui i lea, e le o iai le vai, e tau lava ina ia faamasani ma le lisi o tusi talosaga mo tagata faʻalauiloa. O lenei lisi na aofia ai foi le avanoa mo le telefoni feaveaʻi (DAW), lea e tu ai FL Studio Mobile - o se kopi o le polokalama tetele i luga o Windows, faʻaliliu atu i le Android.

Faʻavaʻaiga i le gaioiga

O elemene taʻitasi o le faamalama autu o le talosaga e matua mafaufau ma e faigofie ona faʻaaoga, e ui lava ina foliga mai o loʻo vaivai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o meafaipese a le tagata lava ia (o aʻafiaga, popo, synthesizer, ma isi) o loʻo faʻaalia i le faamalama autu ma lanu taitasi.

E oʻo lava ile amataga e le sili atu i le 10 minute e matua malamalama ai i ai.

Filifili filifiliga

I le lisi autu o le FL Studio Mobile, e ala i le kiliki o le ki ma le ata o le fualaau o le fualaau o le talosaga, o loʻo i ai se laulau faʻataʻitaʻiga, se vaega o mea, se fale teu oloa ma se mea "Faasoa"lea e mafai ona e vaʻaia ai galuega i le va o le telefoni feaveaʻi ma le telefoni feaveaʻi o le polokalama.

Mai iinei e mafai ona e amataina se galuega fou pe faaauau pea ona e galue ma se tasi.

Track Bar

Tapu i luga o le ata o soʻo se meafaigaluega e tatalaina lenei lisi.

E mafai ona e suia le telefoni o le laina, faʻalautele pe vaapiapi le ata, liliu le ala i luga pe o.

Maua mea faigaluega

Mai le atigipusa o le seti o meafaigaluega ma aʻafiaga a le FL Studio Mobile e laiti.

Ae ui i lea, e mafai ona matua faʻalauteleina e ala i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga lona tolu - o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili i le Initaneti. Manatua o loʻo mamanuina mo tagata faʻapitoa.

Galulue faʻatasi

I lenei itu, FLIO Mobile Mobile e toetoe lava a ese mai le matutua.

O le mea moni, na faia e le au atinaʻe se teuteuga i foliga o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga feaveaʻi - e tele avanoa e faʻaalu ai le avanoa faigaluega o le auala.

Faataʻitaʻiga Filifiliga

O loʻo i ai i le talosaga le gafatia e filifili ai faʻataʻitaʻiga e ese mai i mea na le mafai.

O le filifilia o leo o loʻo avanoa e matua tele ma e mafai ona faamalieina le aufaʻataʻituina o musika eseese. E le gata i lea, e mafai lava ona e faaopoopo i ai au lava faataitaiga.

Faʻafefiloi

I le FL Studio Mobile, o loʻo maua le meafaigaluega e faʻafefiloi ai mea. E mafua mai i le kiliki i luga o le ki ma le faʻamalo i le pito i luga o le meafaigaluega i le agavale.

Faʻafouina taimi

O le saoasaoa ma le fuainumera o paʻi i minute taitasi e mafai ona faʻafetaui i se meafaigaluega faigofie.

O le tau manaʻomia e filifilia e ala i le gaioiga a le pule. E mafai foi ona e filifilia sau lava taimi e ala i le kiliki o le ki. "Tap": O le tau o le BPM o le a faʻatulagaina e faʻatatau i le saoasaoa lea e paʻu ai le ki.

Fesoʻotaʻi MIDI Instruments

FL Studio Mobile e mafai ona galulue faatasi ma le MIDI (controller) fafo (mo se faʻataʻitaʻiga, o le piano). E faʻavae le fesoʻotaʻiga e ala i se lisi faapitoa.

Fesoasoani i fesoʻotaʻiga e ala i le USB-OTG ma le Bluetooth.

Autotracks

Ina ia faafaigofie le faagasologa o le fatuina o se tuufaatasiga, ua faaopoopo e le au atinaʻe i le talosaga le tomai e fatuina ai autotracks - faʻaaoga soʻo se tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se mea faʻapipiʻi.

E faia lea mea e ala i le lisi autu "Faʻaopoopo Suʻega Autasi".

Mama

  • Faigofie le aʻoaʻo;
  • Malosiaga e paʻu faʻatasi ai ma le faʻataʻatiaga o le laulau
  • Faʻaopopo a oe lava mea faigaluega ma faʻataʻitaʻiga;
  • MIDI fesoasoani lagolago.

Faʻafitauli

  • Manatua tele;
  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Leai se faʻamatalaga faʻaalia.

FL Studio Mobile o se polokalama sili ona tele mo le fatuina o musika faaeletonika. E faigofie ona aʻoaʻoina, faigofie ona faʻaoga, ma faʻafetai i lona faʻamalosia lelei i le faʻatalanoaga o le komepiuta, o se meafaigaluega lelei mo le fatuina o ata tusi, lea e mafai ona manatuaina i luga o se komepiuta.

Faʻatau FL Studio Mobile

Faʻalogo i le lomiga fou o le app i le Google Play Store