Suʻe WMV i MP4


Matou te masani uma i le mea moni o loʻo faʻaaogaina se masini komepiuta i luga o la matou komepiuta, lea matou te fesootai ai ma le masini. I nisi tulaga, atonu e talafeagai le faʻapipiʻiina o se "lua" lona lua mo le masani poʻo isi faʻamoemoega. O lenei tusiga e tuuto atu i le auʻiliʻiliga o le faʻaogaina o kopi e lua o le Windows i luga o le PC e tasi.

Faʻatonu le Windows lona lua

E lua filifiliga mo le foia o lenei faafitauli. Muamua e aofia ai le faʻaaogaina o se masini telefoni feaveaʻi - o se polokalame faapitoa emulator. O le lona lua o le faʻapipiʻiina lea o le masini komepiuta i luga o se disasiga faaletino. I tulaga uma e lua, o le a tatou manaʻomia se faʻasalalauga faʻapipiʻi ma le saʻo saʻoga o Windows, faʻamaumau i luga o se kiliva flash flash, disk poʻo le ata.

Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta pulou USB flash Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP

Metotia 1: Masini Malie

I le tautalagia o masini komepiuta, matou te uiga o polokalama faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi soʻo se kopi o soʻo se OS ile tasi PC. I le taimi lava e tasi, o le a galue ai se polokalama e avea o se komepiuta atoatoa, faatasi ai ma ona autu autu, avetaavale, fesoʻotaiga ma isi masini. E tele oloa faʻapitoa, o le a matou taulai atu i le VirtualBox.

Manatua le VirtualBox

Vaai foi: Analogs VirtualBox

O le faʻapipiʻiina ma le faʻamautuina o le polokalama e masani lava e le faigata, ae matou te fautuaina pea le faitauina o le tusiga i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi ma fetuunai VirtualBox

Mo le faʻaaogaina o se masini masini e faʻapipiʻi ai Windows, e tatau ona e fatuina muamua i le faʻaogaina o le polokalame. I vaega muamua o lenei faʻatinoga, e tatau ona e gauai atu i vaega autu - o le aofaiga o le disk malosi virtual, vaevaeina le RAM ma le numera o pusa faʻapipiʻi faʻaaogaina. A uma ona faia le masini, e mafai ona e alu i le faʻatulagaga o le OS.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Windows 10, Windows 7, Windows XP i le VirtualBox

A maeʻa le faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaoga lau komepiuta fou, e oʻo lava i le mataʻutia, komepiuta. I totonu o lenei faiga, e mafai ona e faia ia lava gaioiga e pei o le mea moni - faʻapipiʻi ma suʻe polokalame, faamasani oe lava i le atinaʻe ma le gaioiga o mea fou, e aofia ai le Windows, faʻapea foʻi ma le masini mo soʻo se isi lava faʻamoemoega.

Ma le isi, tatou te iloiloina auiliiliga o filifiliga i luga o le vaʻa faaletino. E mafai ona e foia le faafitauli i ni auala se lua - faaaoga le avanoa avanoa i luga o le lava lava disk, lea ua uma ona faʻaogaina ai Windows, pe faʻapipiʻiina i luga o se isi puʻupuʻu malo.

Metotia 2: Faʻamau i luga o se atigi pusa se tasi

O le faʻaaogaina o le "Windows" i totonu o le polokalama faʻatasi ai ma se kopi o le OS, e le pei o le taʻaloga faʻapitoa, ei ai ana lava ata, lea o le a tatou talanoaina atili auiliiliga. Afai e te fuafua e faʻapipiʻi i luga o le lava lava disk, o le ae manaomia le muaʻi fetuutuunai le vaeluaga o le tele o le manaʻo. E faia lenei mea i se galuega "Windows" faʻatasi ai ma le fesoasoani o polokalama faʻapitoa.

Faitau atili: Polokalama mo le galue i se vaega puʻe puʻe

E pei ona matou tusia i luga, e tatau muamua ona e faia se vaeluaga i luga o le pu. Mo o matou faʻamoemoega, o le Minitool Partition Wizard e leai se totogi e atoatoa.

Tusia le Minitool Partition Wizard

  1. Sue le polokalama ma filifili le vaeluaga lea tatou te fuafua e "vavaeeseina" le avanoa mo le faʻapipiʻi.

  2. Kiliki RMB i luga o lenei voluma ma filifili le mea "Move / Toe Faʻafouina ".

  3. Matou te seti le tele o le tele o le vaega e ala i le tosoina o le faailoga i le itu tauagavale ma taomi Ok. I lenei la taimi, e taua tele le fuafuaina o le laʻititi o le galuega e manaʻomia mo le faʻatulagaina o le OS. Win XP o le a manaʻomia le itiiti ifo i le 1,5 GB, mo le 7, 8 ma le 10 - ua 20 GB. E tele avanoa e manaʻomia mo le polokalama, ae aua nei galo e uiga i faʻafouga, polokalame, avetaavale, ma isi mea, o le "'ai ese" le avanoa avanoa i luga o le masini komepiuta. I mea moni faʻaonapo nei, e te manaʻomia pe a ma le 50 - 70 GB, ma sili atu ile 120.

  4. Faaaoga le taotoga o le taotoga "Faaaoga".

  5. O le polokalama o le a ofoina atu e toe amata le PC. Matou te ioe, aua o le disk e faʻaaogaina e le masini ma e mafai ona faʻasaʻoina i lenei auala.

  6. O loʻo tatou faʻatali mo le maeʻa o le faagasologa.

A maeʻa laasaga o loʻo i luga, matou te maua le avanoa e leʻi tuʻuina atu mo le faʻatulagaga o le Windows. Mo ituaiga eseese o le "Windows" o le a ese lenei faagasologa.

Windows 10, 8, 7

  1. A uma ona pasia laʻasaga o le filifilia o le gagana ma le taliaina o le maliega laisene, matou te filifilia le faʻatulagaga atoa.

  2. I le isi itu, ua vaʻaia la matou avanoa e leʻi tuʻuina atu na faʻaaogaina e faʻaaoga ai le Wizard Minitool Partition. Filifili ma kiliki "Lisi", mulimuli ane o le a amataina le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faiga faʻapipiʻi.

Windows xp

  1. A maeʻa ona oso ese mai le faʻalapotopotoga faʻapipiʻi, kiliki UI.

  2. Talia le maliega laisene e ala i le kiliki U8.

  3. Le isi, kiliki Esc.

  4. Filifili le vaega e leʻi faʻaaogaina, lea na matou faʻamalolo i le taimi o tapenapenaga, ona amata lea o le faʻapipiʻiina e ala i le faʻaulu UI.

A e amataina le komepiuta ma ni kopi faʻaopoopoina o le "Windows", o le a matou maua se laasaga faʻavae muamua - le filifiliga o OS. I le XP ma le "fitu", o lenei foliga e foliga mai (o le polokalama faʻafou fou o le a muamua i luga o le lisi):

I le Win 10 ma le 8 e pei o lenei:

Metotia 3: Faʻamau i luga o le isi pulou

Aʻo faʻapipiʻi i luga o se 'eleʻele fou (lona lua), o le avega o loʻo i ai nei i le taimi nei e tatau ona fesoʻotaʻi atu i le motherboard. O lenei mea o le a maua ai le avanoa e faʻaopoopoina ai kopi e lua o le OS i se tasi vaega, lea, i le itu, o le a mafai ai e oe ona pulea le download.

I luga o le Windows 7 - 10 masini faʻapipiʻi, e ono pei o lenei:

I le XP, o le lisi o le vaeluaga e pei o lenei:

O isi gaioiga o le a tutusa ma le taimi e galue ai i se puʻupuʻu se tasi: vaeluaga o filifiliga, faʻapipiʻi.

Faʻamatalaga ono tutupu

I le taimi o le faʻatulagaina o le masini, atonu e iai ni mea sese e fesoʻotaʻi ma le le fetaui o laulau o laulau faila i luga o masini. E faʻamaeʻaina le faigofie - e ala i le liliu poʻo le faʻaaogaina o se pulou flash USB puʻeina saʻo.

Faʻamatalaga auiliili:
Leai se faila malosi pe a faʻapipiʻi le Windows
E le mafai ona faʻapipiʻi Windows i le disk 0 partition 1
Fofoina o le faafitauli i le GPT-disks pe a faʻaeʻeina le Windows

Faaiuga

O aso nei ua matou iloa pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina ni faʻavae se lua i luga o le komepiuta. E fetaui le filifiliga o masini eletise pe afai e manaʻomia ona galue i le taimi e tasi i le tele o auala faʻaaoga i le taimi e tasi. Afai e te manaʻomia se fale faigaluega soʻo, ona faʻalogo lea i le auala lona lua.