Faʻafefea ona fausia se Sitemap.XML i le initaneti

Sitemap, poʻo le Sitemap.XML - faila na faia ai se avanoa mo maketi suʻesuʻe ina ia faʻaleleia ai le faʻasologa o igoa. E aofia ai faʻamatalaga faavae e uiga i itulau taʻitasi. O le faila o le Sitemap.XML e aofia ai sootaga i itulau ma faʻamatalaga auiliili faʻamatalaga, e aofia ai faʻamatalaga i luga o le itulau mulimuli, toe faafou, ma le faamuamua o se itulau patino i luga o isi.

Afai o le 'upega tafaʻilagi ei ai se faʻafanua, o le a le manaomia e le au faomea suʻesuʻe suʻesuʻe ona feʻaveaʻi i itulau o le punaoa ma faʻamaumau faʻamatalaga talafeagai mo i latou lava, ua lava le faia o se fausaga ua saunia ma faʻaaogaina mo le faʻasinoina.

Punaoa mo le fatuina o se 'upega tafaʻilagi i le initaneti

E mafai ona e fatuina se faʻafanua i le lima poʻo le fesoasoani a le polokalama faʻapitoa. Afai o oe o le pule o se nofoaga laitiiti e leai se sili atu ma le 500 itulau, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o auaunaga i le initaneti mo le leai o se totogi, ma o le a matou faamatala e uiga ia i latou i lalo.

Metotia 1: O laʻu faʻafanua faʻafanua

Punaoa Rusia punaoa e mafai ai e oe ona fatuina se faafanua i minute. E na o le tagata e faaaogaina e faʻamaonia se fesoʻotaʻiga i le punaoa, faʻatali mo le faaiuga o le faʻatinoga ma download le faila maeʻa. E mafai ona galue i le 'upega tafaʻilagi e aunoa ma se totogi, peitaʻi, pe afai o le numera o itulau e le sili atu ma le 500 fasi pepa. Afai o le 'upega tafaʻilagi e lapoa tele, e tatau ona e faʻatau mai se saofaga totogi.

Alu i le 'upega tafaʻilagi My generate map generator

  1. Alu i le vaega "Sitemap Generator" ma filifili "Sitemalo saoloto".
  2. Ulufale i le tuatusi o le punaoa, tuatusi imeli (afai e leai se taimi e faatali ai mo le iuga ile luga ole saite), tulafono faamaonia ma kiliki le ki "Amata".
  3. Afai e tatau ai, ia faʻamautu faʻaopoopoga faʻaopoopo.
  4. O le faagasologa o suʻesuʻega amata.
  5. A maea le faʻataʻitaʻiga, o le a otometi lava ona faʻataatia le punaoa ma faʻamalosia le tagata faʻapipiʻi e sii mai i le XML format.
  6. Afai ua e faamaoti mai se imeli, ona auina atu lea o le faila o le sitemaʻi iina.

E mafai ona tatala le faila maeʻa mo le maimoaina i totonu o soʻo se masini. O loʻo lafoina i luga o le 'upega tafaʻilagi i le aʻafiaga o le aʻa, pe a uma ona faʻaopoopoina le punaʻoa ma le faafanua i auaunaga. Google webmaster ma Yandex Webmaster, e na o le faatalitali lava mo le faasologa o le faasologa o igoa.

Metotia 2: Majento

E pei o punaoa muamua, e mafai ona galue Majento ma le 500 itulau mo le saolotoga. I le taimi lava e tasi, e na o le 5 kata i le aso e mafai ai e tagata faʻapipiʻi ona talosagaina se tuatusi IP. O le faʻafanua na faʻavaeina e faʻaaogaina ai le auaunaga e matuā tausisia uma tulaga faʻapitoa ma manaʻoga. Majento foi e ofoina atu i tagata e faʻapipiʻi polokalama faʻapitoa mo le galulue i nofoaga e silia ma le 500 itulau.

Alu i le upega tafaʻilagi a le Majento

  1. Alu i luga Majento ma faʻamautinoa faʻaopoopoga faʻaopoopoga mo le faʻafanua o le laiga i le lumanai.
  2. Faʻamanino le faʻamaoniga o le faʻamaoniga e puipuia mai le gaosiga faʻapitoa o faʻafanua.
  3. Faʻamatala mai le sootaga i le punaoa lea e te manaʻo e fatuina se faafanua, ma kiliki le ki "Fausia le Sitemap.XML".
  4. O le a amata le faagasologa o le suʻeina o punaoa, pe afai e silia ma le 500 itulau o lau 'upega tafaʻilagi, o le a le maeʻa le faʻafanua.
  5. A maeʻa le faagasologa, o faʻamatalaga e uiga i le saʻiliʻiliga o le a faʻaalia ma o le a ofoina atu ia te oe le downloadina o le faʻatautaia o le faʻafanua.

Iloiloina itulau e manaʻomia ai sekone. E le o se mea faigofie tele le faʻamaonia e le o itulau uma na aofia i le faʻafanua.

Metotia 3: Lipoti a le Initaneti

Sitemap - o se tulaga talafeagai mo le faʻaleleia o se punaoa i luga o le Initaneti e faʻaaoga ai masini suʻesuʻe. O se isi Rusia punaoa, Lipoti a le Site, e mafai ai ona e faʻamalamalama au punaoa ma faia se faafanua e aunoa ma ni tomai faaopoopo. O le autu faʻatasi ma le punaoa o le le maua lea o tapulaa i luga o le numera o itulau e siakiina.

Alu i le Lipoti a le Initaneti

  1. Ulufale le tuatusi o le punaoa i le fanua "Ulufale le igoa".
  2. Faʻamanino nisi faʻataʻitaʻiga e suʻe ai, e aofia ai le aso ma le numera o le siakiina, mea e faamuamua.
  3. Faʻamatala pe fia itulau e matamata ai.
  4. Kiliki le ki Fausia le Sitemaite e amata ai le faagasologa o le siakiina o se punaoa.
  5. O le faagasologa o le fatuina o se faʻafanua o le a amataina.
  6. O le faʻafanua na faʻatulagaina o le a faʻaalia i se faamalama faapitoa.
  7. E mafai ona e maua le tali pe a uma ona e kiliki i le ki. "Save file XML".

E mafai e le 'auʻaunaga ona faʻatalanoa i le 5,000 itulau, o le faagasologa e na o ni nai sekone lava, o le pepa maeʻa e mulimulitaʻia atoa ma tulafono ma tulafono uma.

O auaunaga i le initaneti mo le galulue faatasi ma se faʻasalalauga e sili atu ona faigofie ona faʻaaoga nai lo polokalame faʻapitoa, ae i tulaga e te manaʻomia e faʻamalamalama ai le tele o itulau, e sili atu le tuʻuina atu o avanoa i le metotia o le polokalama.