E faʻapefea ona suʻeina lau pili MTS fesootai i auala eseese

O le metotia ma taimi o le totogiina, o galuega avanoa, o tuutuuga o le auaunaga ma le faʻaaogaina i se isiisi tau faʻalagolago i le faasologa o tau faʻaaogaina. O le iloa o lenei mea e sili ona taua, ma le gata i lea, o auala mo le fuafuaina o auaunaga o loʻo i ai nei e leai se totogi, e aofia ai ma sui MTS.

O le anotusi

  • Faʻafefea ona fuafua lau telefoni ma le initaneti mai le MTS
    • Poloaiga faʻatonu
      • Vitio: auala e fuafua ai le tau o numera MTS
    • Afai e faʻaaoga le kata SIM i le modem
    • Lagolagoina le tautua fesoasoani
    • Mobile fesoasoani
    • E ala i tala patino
    • Via mobile app
    • Lagolago Call
  • E i ai taimi e le mafai ai ona e iloa le pasese

Faʻafefea ona fuafua lau telefoni ma le initaneti mai le MTS

O tagata e faaaogaina le kati SIM mai le kamupani "MTS" latou te maua le tele o metotia e saili ai faʻamatalaga e uiga i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma filifiliga. O i latou uma o le a le afaina le paleni o lau numera. Ae o nisi o auala o le a manaʻomia ai le initaneti.

Poloaiga faʻatonu

O le alu e fai le numera numera, faʻapipiʻi le poloaiga * 111 * 59 # ma le faʻauluina o le ki, o le ae taufetuli le tulafono USSD. O lau telefoni o le a maua se faʻamatalaga poʻo se savali, lea e aofia ai le igoa ma se faʻamatalaga puupuu o le tau.

Ave le poloaiga * 111 * 59 # e suʻe ai lau tau faʻavae

O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina i itu uma o Rusia ma e tusa lava pe faimalaga.

Vitio: auala e fuafua ai le tau o numera MTS

Afai e faʻaaoga le kata SIM i le modem

Afai o le kalama SIM o loʻo i totonu o se modem e fesoʻotaʻi atu i se komepiuta, ona mafai lea ona e fuafuaina le faasologa i luga o le aoga faapitoa "Fesoʻotaʻiga Fesoʻotaʻi", lea e setiina faʻapipiʻi pe ae muamua faʻaaoga le modem. I le faʻatalosagaina o le talosaga, alu i le tab "USSD" - "USSD-service" ma faʻatumuina le tuʻufaʻatasiga

Alu i le USSD ma faʻatino le poloaiga * 111 * 59 #

* 111 * 59 #. O le ae mauaina se tali i le tulaga o se savali poʻo se faʻamatalaga.

Lagolagoina le tautua fesoasoani

I le valaʻauina o le numera * 111 #, o le a faʻalogoina le siʻufofoga o le MTS service answer machine. O le a amata ona lisi mea uma o lisi, e te fiafia i le vaega 3 - "Faasologa", ma pe a maeʻa le faafuaiupu 1 - "Maua lau lisi o faʻasologa." Faʻasaga le lisi i le faʻaaogaina o numera i luga o le komepiuta. O faʻamatalaga o le a oʻo mai i le tulaga o se faʻamatalaga poʻo se feʻau.

Mobile fesoasoani

O le faʻatusa o le auala muamua: valaau le numera 111, o le a faʻalogoina le leo o le masini tali. Press 4 i luga o le komepiuta e faʻalogo ai i faʻamatalaga e uiga i lau lisi.

E ala i tala patino

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le "MTS" ma faʻapipiʻi i ai. Alu i le faʻamatalaga e uiga i le fuainumera ma le faʻamaumauga. I luga o le itulau muamua o le ae mauaina se faʻamatalaga puupuu e uiga i le faasologa o tau. E ala i le kilikiina o lona igoa, e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le tau o le Initaneti, telefoni, feʻau, uila, ma isi.

I le faʻamatalaga e uiga i le fuainumera o le igoa o le pasese.

Via mobile app

O le kamupani "MTS" o loʻo i ai le faʻaaoga aloaia "My MTS" mo masini Android ma IOS, lea e mafai ona sii mai mo le saoloto mai le Play Market ma le Store Store. Tatala le talosaga, alu i lau teugatupe, tatala le lisi autu ma alu i le vaega o "Faasologa". O iinei e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻamatalaga e uiga i le faʻasologa o fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma isi faasologa avanoa.

I le tusi talosaga "My MTS" matou te maua ai le lisi o le "Faasologa o tiute"

Lagolago Call

O le auala sili lea ona le talafeagai, talu ai e mafai ona sili atu i le 10 minute le tali a le tagata fai mea. Ae afai o nisi mafuaʻaga e le mafai ona faʻaaogaina isi metotia, valaau le numera 8 (800) 250-08-90 poʻo le 0890. O le numera muamua e mo le telefoni ma valaau mai i kata SIM o se isi tagata faʻaoga, o le lona lua o se numera puupuu mo valaʻau mai numera telefoni Mts.

Afai oe faimalaga, faʻaaoga le numera +7 (495) 766-01-66 e faʻafesoʻotaʻi le lagolago.

E i ai taimi e le mafai ai ona e iloa le pasese

E leai ni tulaga pe afai e le mafai ona e iloa le faasologa o tau. Afai ei ai sau initaneti, ona maua uma lea o metotia o loʻo taʻua i luga. Afai e le oi ai, ona maua ai lea o metotia uma, sei vagana ai "E ala i se tala patino" ma le "E ala i se telefoni feaveai." Mo i latou o loʻo i ai i le faimalaga, o loʻo maua uma metotia o loʻo i luga.

Siaki ia le itiiti ifo i le tasi i nai masina uma oa filifiliga, auaunaga, ma galuega tauave o loʻo faʻaaogaina nei. O nisi taimi ei ai tulaga pe a le toe totogiina le faasologa tuai o le faasologa o tiute i le kamupani, ma e otometi lava ona e fesootai i se fou, atonu o le a le maua se aoga.