Taʻavale Taʻavale mo Canon MF3010

E mautinoa lava, na e maitauina e saʻo lava pe a uma le faʻatauina o se masini lomitusi fou, e le o se faanatinati e faataunuu ona tiute, mauaina o poloaiga mai se komepiuta patino. O le faafitauli e foia e ala i le faʻapipiʻiina o se avetaavale taʻavale soa. Ae paga lea, e le o taimi uma e tuʻuina atu ai e le au gaosi se puʻupuʻu i polokalama faʻapitoa.

Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale Canon MF3010

I lenei tulaga, e mafai lava ona e maua i taimi uma le avetaavale mo masini talafeagai mo le saolotoga, iloa na o latou ata. I lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i le tele o auala e suʻe ai le komepiuta Canon MF3010 i lalo o le Windows 7. O le faʻatonuga lava e tasi o le a talafeagai mo tagata e umia isi lomiga o lenei faiga faʻaogaina ma sina eseesega i le atinaʻe. Na o le pau lava le mea e manaʻomia, o se fesoʻotaʻiga faʻasinomaga mautu.

Metotia 1: Faʻamaumauga aloaia

Tikiai i-SENSYS le aiga o avetaavale lolomi vave ma aunoa ma ni faafitauli e ala mai i le upega tafaʻilagi a Canon.

Alu i le official website Canon

  1. Asiasi i le upega tafaʻilagi a le tagata gaosi oloa faʻaaoga le sootaga oi luga Le isi, alu i le lisi "Lagolago"ona filifili lea o se vaega "Avetaavale".
  2. O le faamalama fou o loʻo i ai se nofoaga suʻesuʻe e tatau ona e ulufale ai i le igoa o le lomitusi. Matou te faʻamaonia tusitusi e ala i le oomi Ulufale luga o le komepiuta.
  3. O faʻamaumauga o sailiga o le a aofia ai mea uma e manaʻomia, masini komepiuta, faʻapea ma faʻamaumauga mo tusitala o Canon. Faʻalogo i le elemene i le mea e te manaʻo e filifili ai le masini faʻaogaina. O le mea masani, o le saite lava ia e fuafua le faʻamatalaga o Windows, ae afai e tatau ai, e mafai ona e filifilia se isi faiga faʻaogaina.
  4. Lalo o se lisi o avetaʻavale o loʻo iai nei. O a tatou faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le augatasi ma muamua avetaavale. Mo le faʻaaogaina masani o le lomitusi i-SENSYS MF3010 e fetaui i polokalama uma e lua. Tatou kiliki "Download".
  5. Talia tuutuuga o le maliliega, pe a uma ona amata le download.
  6. I le faaiuga o le download, e mafai ona e alu i le faʻatulagaga. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei.

    1. Tatala le faila download. I le muamua faamalama, kiliki "Lisi".
    2. Matou te taliaina tuutuuga o le maliega a le tagata e faaaogaina.
    3. Aua neʻi galo e faʻafesoʻotaʻi le lomitusi e ala i le USB i lau PC aʻo leʻi faʻapipiʻi saʻo le avetaavale.
    4. I le faaiuga o le faagasologa o le a e vaʻai i se savali ma se ofo e lolomi se itulau o suʻega.

    Metotia 2: Polokalame Tolu

    E mafai ona e faʻaogaina se vaifofo masani. O le faʻamoemoega o lenei polokalame o le faʻalauiloaina ma faʻapipiʻi avetaavale mo soʻo se masini i lau PC. Tomai e sili ona aoga e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma le taimi e faʻaumatia ai. Ma i totonu o la tatou isi tusiga o le ae maua ai faʻamatalaga auiliili mo le galue ai ma lenei talosaga.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

    I le faaopoopo atu i le AvetaavalePack Solution, e tele isi polokalama o loʻo i ai se faamoemoega talitutusa - iloiloina meafaigaluega faʻafesoʻotaʻi, sailia o polokalama sili ona lelei i luga o faʻaulu aloaia.

    Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

    Taua: ao galue ai i polokalama o loʻo i luga, ia mautinoa o loʻo lolomiina le lomitusi ile komepiuta! E manaʻomia e le tino se mea fou!

    Metotia 3: Faʻamatalaga Faʻamatalaga Meafaigaluega

    O le ID ID lomitusi o se numera tulaga ese na faʻatulaga i le masini e le kamupanī. O loʻo i ai se auaunaga faʻapitoa e faʻaalia ai le filifilia o polokalama faʻainitaneti i le ID o meafaigaluega faapitoa. O lea e vave vave ona e sii mai ma faʻapipiʻi le avetaʻavale aloaia. Mo le lomitusi o loʻo fesiligia, e pei o lenei:

    USBPRINT CanonMF3010EFB9

    O faʻamatalaga auiliiliga mo le faʻapipiʻiina o le avetaavale i lenei auala e mafai ona maua i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

    Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

    Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

    E mafai ona e filifilia avetaavale mo le lomitusi e faʻaaoga ai le faiga masani o le polokalama. O lenei metotia e fetaui pe afai e le o aumaia uma le fuainumera o manaʻoga pe leai foi le manao e faʻaalu se taimi e suʻe ai, download ma faʻapipiʻi. O auiliiliga e uiga ia te ia o loo tusia ia tatou mea eseese.

    Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

    Faaiuga

    E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale mo le lomitusi o se galuega faigofie lava. Matou te faʻamoemoe o lenei tusiga na fesoasoani e foia le faafitauli o le mauaina o le polokalama o le Canon MF3010.