Tusi se arc i Photoshop


Photoshop, na uluai fausia e avea ma se faʻataʻitaʻi ata, ae o loʻo i ai i totonu o ana meafaigaluega meafaigaluega mo le fausiaina o foliga eseese o le geometric (circles, rectangles, triangles and polygons).

Tagata na amataina a latou toleniga mai lesona faigata e masani ona faʻaʻoleʻole faʻapipiʻi fuaitau e pei o le "tusi se tafaoga" poʻo le "ufiufi se ata o se arc muamua na faia". E uiga i le auala e tusia ai se arc i Photoshop, o le a matou talanoa i le asō.

Dougie i Photoshop

E pei ona lauiloa, o le arc o se vaega o se lio, ae i lo tatou malamalamaaga, o le arc e mafai foi ona i ai se foliga le lelei.

O le lesona o le a aofia ai vaega e lua. I le muamua, o le a tatou tipiina ese se vaega o se mama na faia muamua, ma i le lona lua o le a tatou fatuina se "sese" arc.

Mo le lesona tatou te manaʻomia e fatu ai se pepa fou. Ina ia faia lenei mea, kiliki FMTL + N ma filifili le tele na manaʻomia.

Metotia 1: arc mai se lio (mama)

  1. Filifili se meafaigaluega mai le vaega "Faʻamalamalama" i lalo o le igoa "Oval nofoaga".

  2. Uu i lalo le ki MANATU ma faia se filifiliga o se lapotopoto lapotopoto o le tele o manaʻomia. O le filifiliga filifilia e mafai ona faʻanofo solo i le tapoleni faʻatasi ma le faamaumatau o le kulimi o loʻo i lalo (i totonu o le filifiliga).

  3. I le isi, e manaʻomia ona e faia se faʻafanua fou lea o le a matou tosoina (e mafai ona faia i le amataga).

  4. Ave le meafaigaluega "Faatumu".

  5. Filifili lanu o la tatou arc i le lumanai. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le sikuea sikuea ma le lanu tele i le itu tauagavale, i le faamalama matala, toso le faailoga i le paolo o manaomia ma kiliki Ok.

  6. Tatou kiliki i totonu o le filifiliga, faʻatumu i le lanu filifilia.

  7. Alu i le lisi "Faʻamasinoga - Suiga" ma suʻe se mea "Squeeze".

  8. I le faamalama o le faʻatulagaina, filifili le tele o le faʻamalosi i pixeli, o le a mafiafia le arc o lumanai. Matou te fetaomi atu Ok.

  9. Faasolo le ki TULAGA luga o le piano ma maua se mama e tumu i lanu ua filifilia. E le toe aoga le faʻaaogaina mo i matou, matou te aveeseina faʻatasi ma le kulupu autu FMTL + D.

Ua sauni le mama. Masalo ua uma ona e filifilia le auala e faia ai se arc mai fafo. Na o le aveeseina o le le talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, ave se meafaigaluega "Nofoaga faʻatau",

filifili le vaega e te manaʻo e tape

ma lolomiina TULAGA.

O le ala lenei na matou maua. Sei o tatou agai atu i le faia o se "sese" arc.

Metotia 2: Arc o se ellipse

E pei ona e manatuaina, a o faia le filifiliga aotelega, matou te patipati le ki MANATU, lea na mafai ai ona tausia le aofaiga. Afai e le faia lenei, o le taunuuga e le o se liʻo, ae o se ellipse.

Ona tatou faia uma lea o taga e pei o le faʻataʻitaʻiga muamua (faʻatumu, vaʻavaʻai filifili, tape).

"Taofi. E le o se auala tutoʻatasi, ae o se mea e mafua mai i le muamua," o le a e fai atu, ma o le a saʻo lava oe. E i ai le isi auala e fai ai arcs, ma soo se ituaiga.

Metotia 3: Meafaigaluega Pen

Meafaigaluega "Feʻavae" e mafai ai ona tatou faia ni tafaoga ma foliga o se foliga, lea e tatau ai.

Lesona: Pen Penis i Photoshop - Theory and Practice

  1. Ave le meafaigaluega "Feʻavae".

  2. Matou te tuu le vaega muamua i luga o tapoleni.

  3. Matou te tuʻuina le vaega lona lua lea matou te mananao e faʻauʻu ai le arc. Faʻalogo! Tatou te le faʻamalolo le ki o le kusi, ae toso le peni, i lenei tulaga, i le taumatau. O le a tosoina le uʻamea i tua o le meafaigaluega, e ala i le fesiitai lea, e mafai ona e fetuunai foliga o le arc. Aua nei galo e tatau ona lolomi le faamau o le kio. Tuʻu pe a maeʻa.

    E mafai ona tosoina le uʻamea i soʻo se itu, faʻatino. E mafai ona faʻanoanoa solo i tafatafa o tapoleni ma le kī o le FMTL o loʻo taofiofi i lalo. Afai e te tuʻuina le pito lona lua i le mea sese, ia na o le kiliki FMTL + Z.

  4. Ua sauni le itu, ae ua le o toe i ai nei. E tatau ona faʻataʻamilo le paʻu. Fai se pulumu. Matou te tago i le lima.

  5. O le lanu e seti tutusa i le tulaga o le faʻatumu, ma le foliga ma le lapopoa - luga o le pito i luga o le laulau. O le tele na te fuafuaina le mafiafia o le paʻu, ae e mafai ona e suʻeina le fomu.

  6. Filifili se isi meafaigaluega "Feʻavae", kiliki i luga o le itu ma filifili le mea "Faʻamatala le taʻavale".

  7. I le isi folau, i le lisi pa'ū, filifili Fusi ma kiliki Ok.

  8. Ua faʻafefe le arc, ua na o le aveeseina o le ala. Ina ia faia lenei mea, kiliki RMB ma toe filifili "Aveese le taʻavale".

O le a tatou maeʻa ai. O aso nei ua tatou suʻesuʻeina ni auala se tolu e fatu ai arcs i Photoshop. O i latou uma lava e iai o latou lelei ma e mafai ona faʻaaoga i tulaga eseese.