Saili le igoa o le komepiuta i luga o le upega tafailagi


O le polokaina o 'upega tafaʻilagi taʻutaʻua e se tagata e tuʻuina atu fale poʻo se faʻafoega faʻapitoa i falefaigaluega o se tulaga e taatele ma sili ona le fiafia. Ae peitaʻi, afai e te le manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ia ituaiga poloka, o VPN faʻapitoa faʻaopoopo mo Mozilla Firefox o le a fesoasoani ia te oe.

O le asō o le a tatou talanoa e uiga i nisi o faʻalauiloa faʻalauiloa mo Mozilla Firefox, lea o le a mafai ai e oe ona tatalaina se punaoa, avanoa e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatapulaʻaina i fale faigaluega e se pule faʻapitoa poʻo tagata uma e gaosi meafaigaluega ile atunuʻu.

friGate

Masalo o le a tatou amataina i le laupepa sili ona lauiloa a le VPN mo Mozilla Firefox, lea o le a mafai ai e oe ona faʻafeiloaʻi lelei nofoaga sosoʻo.

Faatasi ai ma le lelei o le faʻaopoopoga, o le avanoa lea e filifili ai se IP IP, faʻapea foʻi ma se auiliiliga faʻapitoa, lea e mafai ai e oe ona fuafua le mauaina o le 'upega tafaʻilagi ma na o luga o lenei faʻamatalaga e mafai ona e filifilia pe mafai ona fai se sui pe leai.

Faʻasolo mai le friGate faaopoopo

Browsec VPN

Afai ei ai se numera o faʻasalalauga mo le faʻailoga, ona fai ai lea o Browsec VPN mo Firefox o se faʻaopoopoga faʻaoga faigofie mo le avanoa i nofoaga e poloka ai e leai ni faʻavae.

Ina ia mafai ona faʻagaoioia le sui, na o oe e tatau ona kiliki i luga o le atigilima faaopoopo, ma mafai ai ona galue Browsec VPN. O le mea lea, ina ia faʻamalo le atigilima faaopoopo, e tatau ona e toe kiliki, mulimuli ane o le ae maua lau tuatusi IP muamua.

Faʻaopoopo le Browsec VPN faʻaopoopo

Hola

O le Hola o se faʻaopoopoga sili lea i le Mozilla Firefox browser, o loʻo i ai se atinaʻe lelei, maualuga maualuga, ma le mafai ona filifili le tuatusi IP o se atunuu.

Faʻaopoopoina se faʻamatalaga masani, lea e mafai ai e oe ona faʻateleina le lisi o atunuu.

Faʻaopoopo le faʻaopoopoga Hola

Zenmate

O le isi faʻamatalaga faʻafefaʻatauaʻiga e avea ma sui mo Firefox.

E pei o le tulaga o Hola, o le faʻaopoopoga o loʻo i ai se atinaʻe sili ona lelei, o se filifiliga o atunuu e fiafia ia te oe, o se maualuga maualuga o le malupuipuia ma le faʻamautuina. Afai e te manaʻomia le faʻalauteleina o le lisi o tuatusi IP o loʻo i ai i atunuu, e tatau ona e faʻatauina se faʻamatalaga masani.

Download faaopoopo ZenMate

Faʻatuʻi

AntiCenz o se faʻaopoopoga lelei mo Firefox e pasi ai le loka.

O le faʻaopoopoga, pei o le mataupu i le Browsec VPN, e leai ni tulaga, o lona uiga. O le faʻatonuga uma o le faʻagaoioia lea pe taofia le galuega a se sui.

Faʻaopoopo kopi AntiCenz

le igoa anonymoX

Faʻasaʻoloto le faʻaopoopoga e faʻafeiloaʻi i nofoaga faʻasaʻo.

Faʻaopoopo ua leva ona i ai se seti o faatulagaga e mafai ai e oe ona filifili se faʻasologa sui o loʻo e fesoʻotaʻi i ai, ma mafai foi ona e vaʻavaʻai i se lisi o saosaoa sili ona faʻamalieina ma se fua faatatau maualuga o le fesiitaiga.

Tikiake le faʻailoga faaopoopo

VPN faʻaopoopoga e manaʻomia ai se mea se tasi - faʻavave ona faʻaaogaina i nofoaga faʻasaʻoina ma le itiiti ifo o le saoasaoa o fesoʻotaʻiga. A leai, e tatau ona e taulaʻi atu i ou manaʻoga: pe e te manaʻo i se tali faʻafoe pe leai foʻi se mea e te mafaufau e uiga i mea e tatau ona e faʻafetaui.