Faʻasagalauina le mafaufau mama i le Windows 10

Camtasia Studio - o se polokalama sili ona lauiloa mo le pueina o le vitio, faapea foi ma lona toe teuteuina mulimuli ane. E le mafai e tagata e leʻi faʻaaogaina ni fesili i le faagasologa o le galulue faatasi. I lenei lesona o le a matou taumafai e faʻamatala atu ia te oe le tele o auiliiliga e mafai ona maua ai faʻamatalaga e uiga i auala e faʻaaoga ai le polokalama faʻapitoa o loʻo taua i luga.

Faʻavae i Camtasia Studio

O le taimi nei tatou te mananaʻo e faʻamaua mai oe ile Camtasia Studio e tufatufa i luga ole tau. O le mea lea, o faʻamatalaga uma e faʻamatalaina o le a faia i lana lomiga saoloto. E le gata i lea, o le lomiga aloaia o le polokalama mo le Windows operating system e na o le 64-bit.

Matou te liliu saʻo nei i le faʻamatalaga o galuega a le polokalama. Mo le faigofie, tatou vaevaeina le tusitusiga i ni vaega se lua. I le muamua, o le a tatou tilotilo i le faagasologa o le pueina ma le pueina o vitio, ma i le lona lua, o le suiga o le faagasologa. E le gata i lea, na matou vavalalataina le faagasologa o le faasaoina o le iuga. Seʻio tatou tilotilo i vaega uma i nisi auiliiliga.

Vitio pueina

O lenei tulaga o se tasi o mea lelei o le Camtasia Studio. O le a mafai ai e oe ona pueina le vitio mai le laulau o lau komipiuta / komepiuta poʻo mai soʻo se polokalama faʻaauau. Ina ia faia lenei mea, o le a manaʻomia ona e faia laasaga nei:

  1. Faʻamauina le Camtasia Studio i luma atu.
  2. I le tulimanu pito i luga o le faamalama ei ai se faamau "Faamaumauga". Kiliki i luga. E le gata i lea, o se tasi o galuega tutusa e faatinoina e le vaega autu "Ctrl + R".
  3. O le iʻuga, o le ae maua se ituaiga o faʻavaa i le nofoaga o le laulau ma se laulau e iai faʻamaumauga. Sei o tatou iloiloina lenei vaega i auiliiliga. E pei o lenei mea.
  4. I le itu tauagavale o le lisi autu, o vaega ia e nafa ma le vaega o loʻo i ai le komepiuta. A e kilikiina se ki "Full screen" o au mea uma o le a tusia i totonu o le laulau.
  5. Afai e te taomi le faamau "Custom", ona mafai lea ona e faʻamaonia se vaega patino mo le pueina o ata vitio. Ma e mafai ona e filifilia o se nofoaga e le mautonu i luga o le komepiuta, ma seti le mea e filifili ai se talosaga faapitoa. E ala i le kilikiina o le laina "Loka i le faʻaaoga", e mafai ona e faʻapipiʻi le vaega o le talafaamaumau i le matala o le talosaga. O lona uiga pe afai e te vaʻaia le faamalama o le talosaga, o le a mulimulitaʻia le vaega o le pueina.
  6. A uma ona filifilia le nofoaga mo le faʻamaumauga, e tatau ona e faʻaogaina masini faʻaaogā. O nei mea e aofia ai se mea pueata, masini leo ma le leo. E tatau ona e faʻamaonia pe o faʻamatalaga mai le masini lisi o le a tusia faʻatasi ma le vitio. Ina ia mafai pe faʻamaonia se mea tutusa mai le pueina o se ataata vitio, e tatau ona e kiliki i le fetaui fetaui.
  7. Kiliki i luga le uʻamea i lalo i tafatafa o le ki "Audio i le", e mafai ona e maka na masini masini lea e manaʻomia foi ona faʻamaumauga. O lenei mea e mafai ona faia i se masini faaleotele leo po o se leo leo (e aofia uma ai leo na faia e le polokalama ma faʻaaogaina i le taimi o le tusiga). Ina ia mafai pe faʻamaonia nei laina, e tatau ona e tuʻu pe aveese le siaki i tafatafa o laina tutusa.
  8. Faʻasaga le pito i luga o le ki "Audio i le", e mafai ona e seti le leo o leo ua pueina.
  9. I le pito i luga o le faʻavae setete e te vaʻai i le laina "Aafiaga". E i ai ni nai tafaʻi e nafa ma mea laiti ma mea faʻapitoa. E aofia ai le leo o kiliki kiliki, faʻamatalaga i luga o le lau ma le faʻaalia o le aso ma le taimi. E le gata i lea, o le aso ma le taimi ua faʻapipiʻiina i se isi vaega. "Filifiliga".
  10. I le vaega "Meafaigaluega" ei ai le isi vaega "Filifiliga". E mafai ona e maua nisi faʻamaumauga faʻapipiʻi i totonu. Ae o le tulaga faaletonu o le a lava lea e amata ai le pueina. O le mea lea, a aunoa ma le tatau, e le mafai ona e suia se mea i nei tulaga.
  11. A maeʻa sauniuniga, e mafai ona e alu i le faʻamaumauga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le mumu lanu mumu. "Rec"pe lolomi se ki i luga o le komepiuta "F9".
  12. O se musumusuga e aliali i luga o le lau, lea e faatatau i le vevela. "U10". O le kilikiina o le button le faʻaaoga e taofi ai le faʻamaumauga. A maeʻa lena, o le a oʻo mai se faʻamaumauga i le amataga o le faʻamaumauga.
  13. A amata loa le faʻamaumauga, o le a e vaʻaia se mūmū Camtasia Studio i luga o le meafaigaluega. E ala i le kilikiina i luga, e mafai ona e valaʻauina se isi faʻaopoopoga puʻeina ata vitio. I le faʻaaogaina o lenei laulau, e mafai ona e taofia le pueina, tapeina, faʻaitiitia pe faateleina le leo o le leo na pueina, ma vaʻavaʻai foi i le aofaʻiga o le umi o le faʻamaumauga.
  14. Afai ua e faamaumauina uma faamatalaga talafeagai, e tatau ona e kiliki "U10" poʻo le faamau "Taofi" i totonu o le laulau na taua i luga. O le a taofia ai le fana.
  15. A maeʻa lena, o le a tatala loa le vitio i le polokalama Camtasia Studio lava ia. Ona mafai lea ona e faʻasaʻoina, auina atu i soʻo se fesoʻotaiga vavave faʻasesootai pe faʻasaʻo foi i se komepiuta / komepiuta. Ae o le a tatou talanoa e uiga i lenei mea i vaega nei o le tusiga.

Faagasologa ma faʻasologa mea

A maeʻa lau fanaina o mea talafeagai, o le vitio o le a otometi lava ona lafoina i le Camtasia Studio mo le faʻasaʻoina. E le gata i lea, e mafai lava ona e misia le ata o le pueina o ata, ma faigofie ona totoina se isi faila o le aufaasālalau i totonu o le polokalame mo le toe teuteuina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki i le laina i le pito i luga o le faamalama. "File"ona togiina lea o le kiore i luga o le laina i le lisi autu "Faaulufaleina mai". O se lisi faaopoopo o le a oso i le taumatau, lea e te manaʻomia e kiliki ai le laina "Faasalalauga". Ma i le faamalama e tatala, filifili le faila manaʻomia mai le lisi o le aʻa.

Matou te liliu nei i le faʻasologa o le faagasologa.

  1. I le itu tauagavale, o le a e vaʻai i se lisi o vaega ma ni aʻafiaga eseese e mafai ona faʻaaoga i lau vitio. E tatau ona e kiliki i le vaega manaomia, ona filifili lea o le talafeagai talafeagai mai le lisi lautele.
  2. E mafai ona e faʻaogaina aafiaga i auala eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tosoina le fuʻa manaʻomia i luga o le vitio lava ia, o loʻo faʻaalia i le ogatotonu o le faamalama Camtasia Studio.
  3. E le gata i lea, o le leo filifilia po o le ata vaaia e mafai ona tosoina i luga o le vitio lava ia, ae o lona ala i le taimi faatulagaina.
  4. Afai e te kiliki i le ki "Meatotino"lea o loʻo i le itu taumatau o le faamalama o le faatonu, ona tatala ai lea o faila o faila. I lenei lisi, e mafai ona e suia le manino o le vitio, lona tele, leotele, tulaga, ma isi.
  5. O faʻavae o aʻafiaga na e faʻaaoga i lau faila o le a faʻaalia foi. I la matou mataupu, o tulaga nei mo le vave televave. Afai e te manaʻo e aveese faʻataʻitaʻiga faʻaaoga, e tatau ona e kiliki i le ki i foliga o se koluse, lea e faʻafeagai ma le igoa faamama.
  6. O nisi faʻamaoniga o loʻo faʻaalia i totonu o se isi vaega o vitio. O se faʻataʻitaʻiga o sea faʻaaliga e mafai ona e vaʻai i le ata i lalo.
  7. E mafai ona e aoao atili e uiga i aafiaga eseese, faapea foi ma le auala e faʻaaoga ai, mai la tatou tusiga faapitoa.
  8. Faitau atili: Effects mo Camtasia Studio

  9. E mafai foi ona e tipiina le alaleo poʻo le vitio. Ina ia faia lenei mea, filifili le vaega o le faʻamaumauga i le taimi faʻatulagaina e te manaʻo e tape. Aua o fuʻa faapitoa lanu lanumeamata (amataga) ma le mumu (muta). I le le mafai, latou te faʻapipiʻiina i se palota faapitoa i le taimi faatulagaina.
  10. E tatau lava ona e tosoina, ma fuafua ai le vaega o loʻo manaʻomia. A maeʻa lena, kiliki i le nofoaga e makaina ma le kiliki i le 'aumatau saʻo ma i le lisi matūua e filifili ai le meataitasi "Oti" pe na o le lolomiina o le autu autu "Ctrl + X".
  11. E le gata i lea, e mafai lava ona e kopi pe tape le vaega ua filifilia o le auala. Manatua afai e te tape le vaega ua filifilia, o le a gau le ala. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi oe lava ia. Ma pe a oti se vaega o le auala o le a otometi lava ona faapipii.
  12. E mafai foi ona e vaevaeina lau vitio i ni fasipepa. Ina ia faia lenei mea, tuu se faailoga i le nofoaga e tatau ai mo le faia o le valavala. A maeʻa lena, e tatau ona e taomi le faamau "Vaevae" i luga o le lisi o timeline control panel pe na o le kilikiina o se ki "S" luga o le komepiuta.
  13. Afai e te manaʻo e tuʻu musika i lau vitio, ia na o le tatalaina o le faila faila e pei ona faʻaalia i le amataga o lenei vaega o le tusiga. A maeʻa lena mea, ia tosoina le faila i le taimi faatulagaina i luga o se isi auala.

O mea uma lava ia e faʻataʻitaʻia ai galuega matou te fia taʻuina atu ia te oe i le asō. Sei o tatou agai i le mea mulimuli i le galulue faatasi ma Camtasia Studio.

Faʻasaoina iuga

E pei o soʻo se faatonu, Camtasia Studio e mafai ai ona e faʻasaoina ata puʻeina ma / pe faʻasaʻoina i lau komepiuta. Ae le gata i lenei, o le taunuuga e mafai ona vave lomia i luga o sosaiete lautele lautele. O le mea lea e foliga mai ai lenei faiga ile faiga.

  1. I le pito i luga o le faamalama o le faatonu, e tatau ona e kiliki i le laina Fetufaai.
  2. O se taunuuga, o le a aliaʻe se lisi o le pa'ū. E pei o lenei mea.
  3. Afai e te manaʻomia le teuina o le faila i se komepiuta / komepiuta, ona e manaʻomia lea e filifili le laina muamua lava "Failautusi i le lotoifale".
  4. E faʻapefea ona auina atu fafo atu vitio i fesoʻotaʻiga faʻasalalau ma punaoa faʻapitoa, e mafai ona e aʻoaʻo mai a matou mea eseese faʻaleaʻoaʻoga.
  5. Faitau atili: Faʻapefea ona teu sau vitio i Camtasia Studio

  6. Afai o loʻo e faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga o le polokalama, ona e filifilia lea o le filifiliga i le teuina o le faila i lau komepiuta, o le a e vaʻaia le matala o loʻo i lalo.
  7. O le a ofoina atu ia te oe e faatau le atoaga o le kopi o le faatonu. Afai e te musu mai lenei mea, ona lapataiina lea o oe o le suavai o le gaosi oloa o le a sili atu i luga o le vitio ua faasaoina. Afai ua faamalieina oe i lenei filifiliga, ona kiliki lea o le kuluma ua faailoga i le ata i luga.
  8. I le isi faʻasalalauga, o le a uunaia oe e filifili le faatulagaga o le vitio ma le faʻasaoina. E ala i le kiliki i luga o se laina se tasi i lenei faamalama, o le a e vaʻai i se lisi pa'ū. Filifili le parakalafa e manaʻomia ma kiliki le ki. "Lisi" ia faaauau.
  9. Ona mafai lea ona e faʻamaonia le igoa o le faila, faʻapea foi ma le filifilia o le faʻailoga e teu ai. A e faia nei laasaga, e tatau ona e kiliki "Fai".
  10. A maeʻa lena, o le a faʻaalia se tamai faamalama i le ogatotonu o le lau. O le a faʻaalia o se pasene le alualu i luma o le ata vitio. Faamolemole ia maitauina i lenei laasaga e sili atu le aua le utaina le polokalama i ni galuega eseese, talu ai o le tuuina atu o le a ave ai le tele o au punaoa faagasologa.
  11. I le maea ai o le faagasologa o le faia ma le faasaoina, o le ae vaaia se faamalama ma se auiliiliga auiliili o le vitio na mauaina. Ina ia maeʻa, ia na o le kilikiina o le faamau "Fai" i le pito i lalo o le faamalama.

Ua maeʻa lenei tusiga. Ua matou toe iloiloina mea autu o le a fesoasoani ia te oe e faaaoga ai le Camtasia Studio toetoe lava atoa. Matou te faʻamoemoe o le ae aʻoaʻoina faʻamatalaga aoga mai la matou lesona. Afai a maeʻa lau faitau o loʻo i ai pea ni fesili e uiga i le faʻaaogaina o le faatonu, ona tusi lea i totonu o faamatalaga i lenei tusiga. Faʻalogo lelei i mea uma, faʻapea foʻi ma taumafai e tuʻuina atu le tali sili ona auiliiliga.