Setete address on Steam. O le a le mea

"Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae" e mafai ai e oe ona faʻasinomaga faʻamaonia komipiuta ma faʻamatalaga faʻaaogaina faʻaogaina i le siosiomaga faʻaogaina o siosiomaga Windows 10, faapea foʻi ma ona lomiga talu ai, o loʻo aofia ai foi lenei faʻamalamalamaga, ma i la tatou tusiga i aso nei, o le a tatou talanoaina pe faapefea ona faʻataʻitaʻiina.

"Lotu Faʻavae a le Vaega Faʻavae" i le Windows 10

Ae tatou te lei ulufale atu i le faʻalauiloaina o filifiliga. Faʻatonu a le Faʻatonu a le Lotoifale, o le a faʻafefe ai nisi tagata faʻaoga. O le mea e leaga ai, o lenei faʻasologa o loʻo i ai i le Windows 10 Pro ma le Enterprise, ae i totonu o le Home version e le oi ai, e pei lava ona leʻo iai isi pule i totonu. Ae o le autu lenei mo se isi tusitusiga, ae o le a tatou agai atu i le fofo o la tatou faafitauli oi ai nei.

Vaʻai foi: Faʻasalalauga eseese o le Windows 10

Metotia 1: Matala Matala

O lenei vaega o le faʻaogaina o meafaigaluega e maua ai le tomai e faʻavave vave ona faʻalauiloaina soo se polokalama Windows. Faatasi ai ma i latou, ma tatou te fiafia i ai "Faatonu".

  1. Valaau le faamalama Taumafaifaʻaaogaina o le autu autu "VA + R".
  2. Ulufale i lalo le poloaiga i lalo ifo i le pusa saili ma amataina lana faʻataʻitaʻiga e ala i le faʻaulu "UI" poʻo le faamau "Lelei".

    gpedit.msc

  3. Faʻamaumauga Faʻatonu a le Faʻatonu a le Lotoifale tupu vave.
  4. Vaʻavaʻai: Hotkeys i Windows 10

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

O le poloaiga i luga e mafai ona faʻaaogaina i le faʻamafanafanaga - o le taunuuga o le a tutusa lava.

  1. Soo se auala faigofie e tamoe ai "Poloaiga Poloaiga"mo se faataitaiga e ala i le kiliki "VA + X" luga o le komepiuta ma filifili mea talafeagai i le lisi o mea e avanoa.
  2. Ulufale le poloaiga i lalo ma kiliki "UI" mo lona faʻatinoga.

    gpedit.msc

  3. Tatala "Faatonu" e le o toe mamao.
  4. Vaʻai foi: Le tamoe i le "Poloaiga Lisi" i le Windows 10

Metotia 3: Suʻe

O le lautele o le galuega fesoʻotaʻiga faʻatasi i le Windows 10 e lautele atu nai lo vaega o le OS o loʻo talanoaina i luga. I le faaopoopo atu, e faʻaaogaina, e te le manaʻomia le taulotoina o soʻo se faʻatonuga.

  1. Kiliki i luga o le komepiuta "VA + S" e valaau le pusa saili poʻo faʻaaoga lona ala i luga o le faʻailoga.
  2. Amata amataina le igoa o le vaega o loʻoe sailia - "Suiga Faiga Faavae a Vaega".
  3. O le taimi lava e te vaʻavaʻai ai i le tali tutusa o le talosaga, faʻaaoga i se kiliki se tasi. E ui i le mea moni e faapea i lenei tulaga, o le faʻamaonia ma le igoa o le mea o loʻo e sailia e eseese, o le mea e fiafia i ai matou o le a faʻalauiloaina. "Faatonu"

Metotia 4: "Saili"

I le avea ai o se vaega o la tatou tusiga i aso nei, o se faʻalavelave faʻapitoa o se polokalama masani, ma o lona uiga o loʻo i ai lona tulaga i luga o le disk, o se faletupe o loʻo i ai se faila faila e tamoe ai. O loʻo iai i le auala lenei:

C: Windows System32 gpedit.msc

Kopi le taua i luga, tatala "Saili" (mo se faataitaiga, ki "FAʻAVAE + E") ma faapipii i le pusa o le tuatusi. Kiliki "UI" poʻo le faʻasolo i luga o le taumatau.

O lenei gaioiga o le a vave faʻalauiloaina "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae". Afai e te manaʻo e maua lana faila, toe foʻi i le ala na faʻasinoina e i matou e tasi le laasaga i le lisiC: Windows System32 ma tusi i lalo le lisi o mea o iai i totonu seia oʻo ina e vaʻai i le tasi e valaʻau gpedit.msc.

Manatua: I le pusa o le tuatusi "Saili" e le talafeagai le faʻaofiina o le ala atoa i le faila faila, e mafai ona e taʻu na o lona igoa (gpedit.msc). Pe a uma le kiliki "UI" o le a taufetuli foi "Faatonu".

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala le "Explorer" i le Windows 10

Metotia 5: "Faʻasalaga Pulea"

"Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae" i faʻamalama 10 e mafai ona taʻavale ma pasia "Faʻasalaga Pulega". O le faʻaaogaina o lenei metotia, o faila o le mulimuli e mafai ona faʻaolaina i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o le PC (e aofia ai le Desktop), o lona uiga e vave faʻalauiloaina.

  1. Valaʻau Windows Search ma ulufale i se fesili mmc (i le Igilisi). Kiliki i luga o le mea na maua mai i le kata taumatau agavale e faʻalauiloa ai.
  2. I totonu o le faamalama faamalama e tatala, alu i luga o mea faitino taitasi. "File" - "Faʻaopopo pe aveese le mailei" pe faʻaaoga foi ki "FMT + M".
  3. I totonu o le lisi o mea e maua i le itu tauagavale, saili "Faʻatonu Faʻatonu" ma filifili i se kiliki se kiliki ma kiliki le ki "Faaopoopo".
  4. Faamautu ou faamoemoega e ala i le kilikiina o se ki. "Fai" i totonu o le pusa talanoa o loʻo faʻaalia,

    ona kiliki lea "Lelei" i le faamalama "Malosi".

  5. O le vaega na e faʻaopoopo o le a faʻaalia i le lisi. "Filifili pulou" ma o le a saunia mo le faʻaaogaina.
  6. O lenei ua e iloa e uiga i filifiliga amata uma. Faʻatonu a le Faʻatonu a le Lotoifale i le Windows 10, ae o la tatou tusiga e le muta iina.

Faia o se alalaupapa mo le faʻavave faʻavave

Afai e te fuafua e fegalegaleai faʻatasi i taimi uma ma le meafaigaluega, lea na talanoaina i la tatou tusiga i aso nei, e aoga le fatuina o lana alalaupapa i luga o le Papamaa. O lenei mea o le a mafai ai ona e vave alu "Faatonu", ma i le taimi lava e tasi o le a faʻasaoina oe mai le taulotoina o tulafono, igoa ma auala. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i le komepiuta ma kiliki-i luga o se avanoa avanoa. I le lisi autu, filifili mea taitasi i le tasi. "Fausia" - "Pipiʻi".
  2. I le laina o le faamalama e tatala, faʻamautinoa le ala i le faila faila. Faʻatonu a le Faʻatonu a le Lotoifalelea o loʻo lisiina i lalo ma kiliki "Lisi".

    C: Windows System32 gpedit.msc

  3. Fausia se igoa mo le ala pupuʻu (e sili atu le taʻuina o lona igoa muamua) ma kiliki le ki "Fai".
  4. I le taimi lava e maeʻa ai nei faʻatinoga, o se ala pipi ua e faaopoopo e aliali mai ile luga o le komepiuta. "Faatonu"lea e mafai ona faalua ona kiliki.

    Vaʻai foi: Fausia se ala laʻititi "My Computer" i le Windows Desktop 10

Faaiuga
E pei ona e vaʻaia "Lotu Faʻavae a le Lotoifale Faʻavae" i le Windows 10 Pro ma le Enterprise e mafai ona momoʻe ese. O oe lava e filifili po o le fea o auala ua tatou manatu e faʻaaogaina, o le a tatou faʻamutaina lenei mea.