Talosaga mo le siiina o musika i le Android

E toetoe lava o augatupulaga uma o faʻalapotopotoga mai le Intel o loʻo i ai se fofo faʻatalanoaina e mafai ai ona latou faʻaali le ata i luga o le lau e aunoa ma se kata o ata vitio. Mo le faʻamaonia saʻo o sea ituaiga masini, e tatau ona faʻapipiʻi avetaavale talafeagai. I totonu o lenei tusiga o le a tatou iloiloina auiliiliga uma o filifiliga talafeagai mo le sailiga ma le faapipiiina o faila faapena mo le HD Graphics 4600.

Faʻalogoina o avetaavale mo Intel HD Graphics 4600

E le afaina pe o le a le ituaiga masini o le masini, o le atigipusa o loʻo i ai pea le puʻo o loʻo i ai le polokalama. O lenei tulaga e faapitoa le moni i le taimi o le lona fa o augatupulaga o le gaosiga, lea o loʻo atagia ai ata autu o loʻo faʻatinoina. Ae ui i lea, o lenei e le o komepiuta uma ua faʻapipiʻiina i se pulou pulou pe o iai foi ni tulaga pe a tupu se mea i se CD. I tulaga faapena, tatou te fautuaina e faʻaaoga se tasi o filifiliga i lalo.

Metotia 1: Lagolago Fesoasoani Intel

Muamua lava, e sili ona lelei le vaʻai i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. Intel sa avea ma taitai i le gaosiga o le aufaasese ma isi masini mo le tele o tausaga, ma o lea ua i ai se punaoa i luga o le upega tafailagi. I luga o lea mea, soo se tagata gaosi oloa o le a mafai ona maua uma polokalama talafeagai. O lenei faagasologa e faapenei:

Alu i le itulau fale Intel

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi i le fesoʻotaiga i luga pe ala i le suʻeina i soʻo se' upega tafaʻilagi.
  2. Faʻalogo lelei i le vaega "Lagolago". Kiliki i le faamaumatau i le itu taumatau.
  3. Lalo o nai komepiuta, kiliki i luga o le mea o le ae agai i le vaega talafeagai o faʻamatalaga. O iinei e tatau ona e filifili "Taliaina o polokalama ma avetaavale".
  4. Faʻamaoti le oloa lea e te manaʻo e sii ai faila. I lau mataupu o le "Avetaavale Ata".
  5. I le faamalama e tatala, filifili le faagasologa lona fa o le gafa mai le lisi o oloa. Afai e te masalosalo e te umia lenei augatupulaga faapitoa, matou te fautua atu ia e faitauina le tusiga i le fesoʻotoga i lalo, lea o le ae iloa ai pe faapefea ona faʻamautinoa tonu lenei tulaga.
  6. Vaʻai foi: Faʻapefea ona suʻe le aufaʻatupulaga Intel processor

  7. Aʻo leʻi amataina le download, ia mautinoa e faʻamaonia le faʻaogaina o le polokalama faʻaaogaina ina ia oʻo i le taimi o le faʻatulagaina e leai ni faʻafesoʻotaʻiga faʻafitauli.
  8. Faʻatau i lalo lalo ifo o le laupepa ma maua le taʻavale fou. Kiliki i luga le laina i le igoa o le kuluma tauagavale.
  9. O le a faʻaalia se itulau fou, o fea e te manaʻomia e filifili ai se tasi o faʻamatalaga e maua ma kiliki i le laina fetaui i le lanumoana.
  10. Laasaga mulimuli o le faʻatulagaga. Mulimuli i faatonuga na tuʻuina atu i le faʻapipiuta.

Metotia 2: Intel Utility

Intel ua atiaeina se aoga o lana galuega autu o le sailia ma le sii mai o ni faafouga mo lau komepiuta. O le a faia e ia lava ia mea talafeagai uma. E na ona e manaʻomia e sii mai le saite ma taʻavale.

Alu i le itulau fale Intel

  1. Toe faia laasaga muamua e lua mai le Metotia 1.
  2. I luga o le kiliki matala kiliki i luga o le ki. "Intel Avetaavale & Fesoasoani Lagolago Fesoasoani".
  3. O le a faʻaalia se itulau o polokalama, o fea e mafai ai ona e faitauina faʻamatalaga faavae e uiga i ai, faʻapea foi ma le downloadina i luga o se PC.
  4. Faʻatoʻa le faila faila, talia tuutuuga o le maliega laisene ma amata le faʻatulagaga faʻapipiʻi.
  5. I le maea ai o le faʻapipiʻiina, ua faʻalauiloaina le faʻaaogaina o le masini komepiuta, ma o le uepisaite a le tagata gaosi oloa ua faʻaalia. Lenei e mafai ona e maua uma faʻamatalaga, e aofia ai le avetaʻavale mo le HD Graphics 4600.

Metotia 3: Faʻatonuga Faʻaopoopo

O se tasi o auala sili ona faigofie ma faigofie mo le sailia ma le siiina mai o le polokalama i vaega ma tuatusilala o le faaaogaina lea o polokalame ua fuafuaina faapitoa mo lenei mea. Latou te galulue uma e tusa ma le tekinolosi tutusa, e ese mai na o galuega faaopoopo ma mamanu. Matou te fautuaina e faitau le tusiga i luga ole sootaga o loʻo i lalo. O loʻo i ai se lisi o sui silisili o lenei polokalama.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Afai e te fiafia i lenei metotia, faitau atili e uiga i le avetaavale e ala i le DriverPack Solution i isi mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: O le tulaga tulaga ese o le ata autu

I luga o le Initaneti o loʻo i ai auaunaga e mafai ai e oe ona maua meafaigaluega e ala i lona faʻamaoniga i le faiga faʻaoga. Mai le tagata e faaaogaina e naʻo le iloa lenei code. Mo le tuufaatasia ata autu HD Graphics 4600, e pei o lenei:

PCI VEN_8086 & DEV_0412

Faatonuga auiliili i lenei autu mo oe na tusia se isi tusitala. Feiloai ia i latou i le tusiga i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 5: Pule o Meafaigaluega a le Windows

I le mataupu pe ae le manaʻo e suʻe se avetaʻavale i luga o le upega tafaʻilagi aloaia poʻo le faʻaaogaina o le polokalama tʻatolu, o loʻo i ai se filifiliga e faʻafesoʻotaʻi le galuega faʻatinoina o le polokalama faʻaogaina o Windows. O lenei metotia e manaʻomia ai le tagata faʻaaoga i se numera maualalo o faʻatinoga. O le faagasologa atoa o le a otometi lava ona faia, o le mea autu o le i ai o se fesootaiga i le Initaneti. I lalo o le ata o le a e maua ai se sootaga i le mea e uiga i lenei autu.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

O na mea uma, ua matou iloiloina auala e lima e mafai ona fesoasoani ia te oe e suʻe ai ma sii mai faila i le Integrated integrated Intel HD Graphics 4600. Matou te fautuaina oe faitau uma faatonuga ona filifili lea o le mea e sili ona talafeagai ma mulimuli i ai.