Ghostery mo Mozilla Firefox: tau i luga o le initaneti


A oʻo mai i le Upega Tafaʻilagi a le Lalolagi, e faigata tele ona faʻamaonia le le amanaiaina. Po o fea lava o le 'upega tafaʻilagi e te asiasi i ai, faaputuga faapitoa e aoina uma faamatalaga manaia e uiga i tagata faʻapitoa, e aofia ai oe: matamata i oloa i faleoloa i luga o le initaneti, itupa, tausaga, nofoaga, tala faʻasolopito, ma isi. Ae ui i lea, e le o mea uma e leiloloa: faatasi ai ma le fesoasoani a Mozilla Firefox browser ma le Ghostery faʻaopoopoga e mafai ona e faʻamaonia le le amanaiaina.

Ghostery o se faʻaopoopoga o le komepiuta mo Mozilla Firefox lea e le mafai ai ona e tufatufa atu faamatalaga patino i mea e taʻua o Initaneti, lea e maua i luga o le Initaneti toetoe lava o laasaga uma. I le avea ai o se tulafono, o lenei faʻamatalaga o loʻo aoina e kamupani faʻapisinisi e aoina fuainumera, lea o le a mafai ai ona maua ni tupe faʻaopoopo.

Mo se faʻataʻitaʻiga, sa e asia faleoloa i luga o le initaneti e suʻe ai le vaega o oloa e fiafia i ai. A maeʻa sina taimi, o nei mea ma isi oloa faʻapitoa e mafai ona faʻaalia i totonu o lau sailiga e avea o se iuniti faʻaletupe.

O isi atigipisi e mafai ona sili atu le faitogafiti: ia matamata i nofoaga na e asia, faʻapea foi le gaioiga i luga o nisi punaoa faʻapitoa e faʻapipiʻi fuainumera i luga o amioga a tagata.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Ghostery mo Mozilla Firefox?

O lea, na e filifili e taofi le tuʻuina atu o oe lava faamatalaga i le itu taumatau ma le agavale, ma o lea na e manaʻomia ai le faʻatonuina o Ghostery mo Mozilla Firefox browser.

E mafai ona e sii mai le faʻaopoopoga pe mai le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusiga pe e maua foi oe lava ia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le lisi autu i le tulimanu pito i luga o le masini ma alu i le vaega i le faamalama faaalia. "Faʻaopoopoga".

I le tulimanu pito i luga taumatau o le masini, ulufale i le igoa o le mea ua manao i ai i le pusa sailiili. Ghostery.

I le sailiga o suʻesuʻega, o le muamua o le lisi o le a faʻaalia le faʻaopoopoga manaʻomia. Kiliki le ki "Faʻamau"e faʻaopoopo i Mozilla Firefox.

A faʻapipiʻiina le faʻaopoopoga, o le a faʻaalia le faʻamalo o le agi i le pito i luga taumatau.

Faʻapefea ona faʻaaoga Ghostery?

Seʻio tatou alu i le 'upega tafailagi lea e mautinoa ai o le a maua ai' upega o Initaneti. Afai a maeʻa le tatalaina o le 'upega tafailagi, o le faʻaopoopoga i luga o le inisiua e lanu moana, o lona uiga o siaki na faʻapipiʻi i le faʻaopoopoga. O le a lipotia mai e se tagata laʻititi le numera o 'upega na lafoina i luga o le' upega tafaʻilagi.

Kiliki i le faʻaopoopoga i luga o le initaneti. Ona o le faaletonu, e le taofia ai initaneti. Ina ia mafai ona taofia pusi mai le mauaina o au faamatalaga, kiliki le ki. "Faatapulaaina".

Ina ia mafai ona suia suiga, kiliki le ki "Toe siʻitia ma sefe suiga".

A maeʻa toe amata le itulau, o le a faʻaalia se tamai mata i luga o le lau, lea e mafai ai ona e vaʻavaʻai manino po o le fea o kuluma faapitoa na poloka i le masini.

Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi le poloka o 'upega mo' upega tafaʻilagi, ona mafai loa lea ona faʻaaogaina lenei faagasologa, ae mo lenei mea e tatau ona tatou oʻo i totonu o faʻaopoopoga. Mo le faia o lenei mea, i le pusa o tua o lau sailiga, kiliki le sootaga lenei:

//extension.ghostery.com/en/setup

O le a faʻaalia se faamalama i luga o le lau. O loʻo i ai se lisi o ituaiga o initaneti. Kiliki le ki "Tatala Mea Uma"e maka ituaiga ituaiga uma i le taimi e tasi.

Afai ei ai sau lisi o nofoaga e te manaʻo ai e faʻatagaina le galuega o pasi, ona e alu lea i le lisi "Nofoaga Saogalemu" ma i le avanoa ua tuʻuina mai, ulufale i le URL o le 'upega tafaʻilagi o le a aofia ai i le lisi o faʻasalalauga Ghostery. O lea la e faʻaopoopo i ai faʻamatalaga talafeagai uma a le upega tafailagi

O le mea lea, mai le taimi nei, pe a fesuisuiai i se 'upega tafaʻilagi, o ituaiga uma o pusi o le a poloka i luga, ma e ala i le faʻalauteleina o le atigipusa faaopoopo, o le a e iloa tonu po o fea pepa na lafo i luga o le' upega tafaʻilagi.

Ghostery o se mea faʻapitoa faʻapitoa mo Mozilla Firefox, faʻatagaina oe e faʻamaonia le le iloa i le Initaneti. Naʻo ni nai minute na faʻaaluina i le seti, o le a le toe avea oe ma puna o fuainumera toe faʻaleleia mo kamupani faʻalauiloa.

Download Mozilla Firefox Ghostery mo Free

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia