CyberLink YouCam 7.0.3529.0


I aso nei, Skype ma isi avefeau o se vaega taua o le olaga toetoe o soo se tagata. Matou te fesoʻotaʻi ma o matou tagata vavalalata o loʻo nonofo mamao ma o latou tuaoi e ala ile lua fale. E toatele tagata taaalo e le ofoina atu i latou lava e aunoa ma se webcam. I le taimi o le taaloga, latou te vaʻavaʻai i isi a latou uo ma fanaina i latou lava. Ole tele o fesoʻotaʻiga lautele, e pei o le "In Contact", o loo taumafai e faʻafeiloaʻi atu i totonu o latou gaioiga le mafai ona fesoʻotaʻi atu e ala i se webcam. Ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a CyberLink YouCam, o lenei fesoʻotaʻiga e mafai ona sili atu le susulu ma o nisi taimi e malie tele.

CyberLink UKam o se polokalama e mafai ona faʻaopopoina ni faʻafitauli eseese, o ata i ata ma vitiō ua faia i luga o le webcam, faʻapea foʻi ma faʻaleleia le lelei o ata ma faʻamaumauga. O nei mea uma o loʻo avanoa i le taimi moni. O lona uiga, e mafai e le tagata faʻaoga ona talanoa i le Skype ma i le taimi lava e tasi e fiafia ai i mea lelei uma a CyberLink YouCam. O lenei polokalame e galue o se faaopoopoga i le polokalama webcam masani. E ui o ia lava e mafai ona ave ata ma vitio mai se webcam.

Webcam photo

I le faamalama autu o CyberLink UK o loo i ai se avanoa e ave ai se ata mai se webcam. Mo lenei mea, e te manaʻomia le fesuiaiga ina ia i ai i le katapifu (ae le o se mea pueata). Ma e suʻe se ata, e tatau lava ona e taomi le ki lapoa i le ogatotonu.

Vitio vitio

O iina, i le faamalama autu, e mafai ona e faia se vitio mai se webcam. Ina ia faia lenei mea, sui i le camcorder mode ma taomi le button amata.

Feagai ma le Matagofie

O se tasi o mea pito sili ona taua o CyberLink YouCam o le maua lea o se faigamalo lea e manatu tagata e sili atu ona matagofie ma natura. O lenei faiga e faʻatagaina ai oe e faʻaleagaina uma le faaletonu o le webcam, lea i le tele o mataupu e maualalo le lelei ma foliga le masani ai. O le mea lena na fai mai ai le au atinaʻe. I le faʻatinoga, o le aoga o lenei faiga e matua faigata lava ona faʻamaonia.

Ina ia mafai ai le Faʻasagaga Matagofie, e tatau ona e kiliki i le fetaui tutusa i le faamalama o polokalama autu. I tafatafa o lenei faamau, i le ala, o le kulupu mo le faʻaleleia o le lelei o le ata ma faʻamalo uma aʻafiaga.

Faʻaleleia ata

E ala i le kiliki i luga o le kī talafeagai, o le a faʻaalia se lisi faʻapitoa e mafai ai ona e faʻafetaui le eseesega, susulu, faʻaalia, tulaga o le leo ma isi ata tafaʻi e aʻafia ai lona lelei. I le lava faamalama, e mafai ona e kiliki i le "Default" button ma toe foi uma tulaga i lo latou uluai setete. O le button "Advanced" e nafa ma le tulaga ua taʻua o le "alualu i luma" o le faateleina o le lelei o le ata. E tele isi filifiliga e maua.

Vaʻai ata

A e tatalaina le CyberLink UK i le pito i lalo o le kulupu, e mafai ona e vaʻavaʻai i ata uma na muamua faʻaaogaina le polokalame lava e tasi. O ata taitasi e mafai ona faigofie ona matamata i le kiliki e lua i luga. I le tulaga o le vaaiga, e mafai ona e lolomiina se ata e faʻaaoga ai le faʻamalo i le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama. E mafai foi ona faasaʻo le ata.

Ae i le faatonu lava ia leai se mea faapitoa e mafai ona faia. E naʻo tulaga masani a CyberLink YouCam o loʻo maua iinei, lea o le a talanoaina mulimuli ane.

Vaʻa

CyberLink YouCam ei ai se lisi e taʻua o "Scenes", o loʻo faʻaalia ai vaaiga talafeagai o le a faʻaopopoina i lau ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona puʻeina se ata i luga o se fale tusi ata poʻo se paluni. Mo nei mea uma, kiliki i luga o le filifiliga filifilia ma o le a faʻaalia i luga o le ata.

Fuga

I tafatafa o le "Scenes" o le lisi o "Lisi". O ia e nafa ma le faʻatulagaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopoina se faʻavaa ma le tusiga Rec ma se lio lanu mumu i le tulimanu, ina ia foliga mai o le fana o loʻo faia i luga o se telefoni tuai. E mafai foi ona e faaopoopo i ai le faaupuga "Fiafia i le aso fanau" ma sili atu.

"Fausaga"

E le gata i lea, e mafai ona faʻapipiʻiina vaega ninii e pei o le 'upega tafailagi, lea o loʻo maua i le lisi o "tuatusi". E mafai ona avea ma kata felelei, paʻu lau, polo, tusi, poʻo se isi lava mea.

Fusi

I tafatafa o le lisi autu o loʻo i ai foi se lisi tautu. O nisi oi latou e mafai ona faʻataunuʻu le ata, o isi o le a faʻaopoopo i ai faʻamatalaga. E i ai se faamama e faʻaleagaina ai se ata masani. E tele mea e filifili mai ai.

"Tagata vaevaega"

O loʻo i ai foi se lisi o "Distortions", o lona uiga, o se faasologa o le faasoesa. O loʻo iai uma aʻafiaga e mafai ona vaaia i totonu o le potu o taliega. E i ai le tasi o le a faʻateleina ai le pito i lalo o le ata, mai le mea e foliga mai e matua mafiafia le tagata, ma o loʻo i ai se aʻafiaga e faia ai mea uma sikuea. O le isi itu e faʻaalia se tasi vaega o le ata. E mafai lava ona e maua le aʻafiaga o le faʻateleina o le vaega tutotonu o le ata. Faatasi ai ma nei mea uma, e mafai ona e talie tele.

O lagona

Ma i CyberLink UK foi o loʻo i ai se lisi o lagona. O iinei, o aafiaga taitasi e faaopoopo i le ata se mea e faatusaina ai se lagona patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, ei ai manulele e lele i luga. E manino lava o lenei faatusa o se "tamaloa ua alu ese mai le gaʻo". E i ai foʻi laugutu lapopoa e sogi i le lau. O loʻo faʻatusalia ai lagona e uiga i le tagata faʻasaga. I lenei lisi, e mafai foi ona e maua le tele o mea manaia.

Kata

I lenei lisi, e tele naua mea taua, e pei o le afi mumū i luga o lou ulu, ituaiga pulou ma masini, maso kesi ma sili atu. O ia aafiaga e faaopoopo i le talanoaga i luga o le uepi webcam o le malie.

Avatars

CyberLink YouCam e mafai ai ona sui ou foliga i foliga o se isi tagata poʻo se meaola foi. I le talitonuga, e tatau i lenei tagata ona toe fai taga a le tagata o loʻo faʻalogo nei i le webcam, ae i le faʻatinoga e seasea ona tupu lenei mea.

Faailoga

I le faʻaaogaina o le "Brushers" menu, e mafai ona e tusia se laina o soo se lanu ma soʻo se mafiafia i luga o le ata.

Tusi

O le lisi o "Timu" e mafai ai e oe ona tuʻu se faailoga tusi i le ata i foliga o seleulu, kuki, vaalele, fatu poʻo se isi mea.

Faʻaopoopo nisi faʻamatalaga

I le faaopoopo atu i na aafiaga ua uma ona i ai i le faletusi o CyberLink YouCam, e mafai e le tagata faaaoga ona sii mai isi aafiaga. Mo lenei mea o loʻo i ai le faʻaufaʻaloga "Isi Taʻaloga Tetele". O i latou uma e matua saoloto. E ala i le kiliki i luga o lenei ki, e maua ai e le tagata faʻaaoga le upega tafaʻilagi aloaia o le faletusi o aʻafiaga CyberLink.

Aafiaga i skype

Faʻaaliga ma isi faʻalavelave uma o loʻo i lenei polokalame e avanoa e fesootai ma isi tagata i luga o le initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala mai Skype poʻo isi polokalame talitutusa. O lona uiga o le a le gata ina vaʻaia oe e lau paaga, o le a ia vaʻaia lau ata i le atatusi ata e tasi poʻo se isi vaaiga.

Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻamaonia mai le telefoni CyberLink o le autu. I le Skype ua faia e pei ona taua i lalo:

  1. Tatala le lisi o "Meafaigaluega" ma kiliki "Seti."
  2. I le itu tauagavale, filifili le aitema "Ata Vitio".

  3. I le lisi o mea pueata, filifili CyberLink WebCam Splitter 7.0.
  4. Kiliki le ki "Save" i le pito i lalo o le faamalama o le polokalama.

A maeʻa lena, naʻo se vaega faʻatasi ma aʻafiaga o le a tumau mai CyberLink UK. Kiliki i luga o le mea e manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopopo i le ata i le talanoaga. Ona mafai ai lea e lau tagata vaʻavaʻai ona vaʻaia oe i le ata, i le afi, lele lele i luga o lona ulu, ma isi.

Faamanuiaga

  1. O le tele o aafiaga i totonu o le faletusi autu ma i totonu o mea e sii mai ai.
  2. Faigofie ona faʻaoga.
  3. O le mafai ona faʻaaoga uma aʻafiaga i isi polokalama e faʻaaoga ai se uepi feaveaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, i Skype.
  4. Le uiga sili ona lelei o tagata faatupu malie o le polokalama.
  5. Lelei galuega e oʻo lava i luga o webcams vaivai.

Faʻafitauli

  1. E galue malie tele i luga o komepiuta vaivai ma e manaʻomia le tele o punaoa mo gaioiga masani.
  2. E leai se gagana Rusia ma o le 'upega tafaʻilagi e leai lava se filifiliga e filifili ai Rusia o lona atunuu.
  3. Google ads i le faamalama autu.

E taua le taʻu atu o CyberLink YouCam o se polokalama totogi ma e le taugofie tele pei o le a tatou mananao i ai. Ae o tagata uma e faʻaaogaina se faʻataʻitaʻiga mo le 30 aso. Ae i lenei taimi atoa, o le polokalama o le a ofoina mai e le aunoa le faʻatauga e faʻatau ai le faʻatoaga atoa.

I se tulaga aoao, CyberLink YouCam o se polokalama sili ona lelei lea e mafai ai ona e faaopoopoina nisi aga malie, mo se faataitaiga, i le Skype talanoaga. E i ai le tele o eseesega maliega e ono mafai ona faʻaaoga pe a pueina ata pe fana ata vitio i luga o se webcam ma, ioe, i isi polokalame e faʻaaoga ai se webcam. O le i ai o se tasi i luga o lau komepiuta e faʻaitiitia le tulaga mai lea taimi i lea taimi o le a le faalavelave i soo se tasi.

Faʻalogo faʻasalalauga o CyberLink UKam

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Cyberlink Mediashow CyberLink PowerDirector CyberLink PowerDVD Faʻatulaga se upega tafaʻilagi i se komepiuta ma le Windows 7

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
CyberLink YouCam o se polokalama aoga ma faigofie-faʻaaoga lea e mafai ai ona e faʻalauteleina le mafai gafatia o se webcam ma faʻaopopo i ai se mea lelei i le fegalegaleaiga ma ia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CyberLink Corp
Tau: $ 35
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 7.0.3529.0