Polokalame faʻafou polokalame faʻafou polokalame


O tagata uma e faʻaaoga i luga o le komepiuta e sili atu ma le sefulu ma le lua polokalama, o ia mea uma e ono manaʻomia le toe faʻafouina. E toatele tagata e le amanaiaina le faʻapipiʻiina o lomiga fou, lea e le tatau ona faʻatagaina, aua O faʻamaumauga taʻitasi e aofia ai faʻamautuga saogalemu e tuʻuina atu puipuiga mai osofaiga a le virus. Ma ina ia faʻaaogaina le faʻafouina o le faʻalauiloa, o loʻo i ai polokalame faʻapitoa.

O faʻamatalaga mo le sailiga aunoa ma le faʻapipiʻiina o lomiga fou o polokalama, o meafaigaluega aoga ia e mafai ai ona e faʻaauau pea ona tafafao ma le faʻapipiʻiina o komepiuta i luga o lau komepiuta. Latou te faʻatagaina oe e matua faʻafaigofie le faʻatulagaina o faʻamatalaga ma vaega o le Windows, ma faʻaolaina oe taimi.

Faʻafouina

Se polokalama faigofie ma faigofie mo le faʻafouina o polokalama i le Windows 7 ma le maualuga. UpdateStar ei ai se mamanu faʻaonapo nei i le faiga o le Windows 10 ma le faʻaalia o le tulaga malupuipuia o talosaga faʻapipiʻiina.

A maeʻa ona suʻe, o le a faʻaalia se lisi lautele, faʻapea foʻi ma se isi vaega faʻatasi ai ma faʻamatalaga taua, lea e matua fautuaina e faʻatūina. Na o le faʻamaumauga o le faʻamaumauga o se faʻamaumauga e matua tapulaa lava, lea o le a faʻagasolo ai le tagata faʻaaoga e faʻatau le faʻamatalaga Premium.

Faʻafou UpdateStar

Lesona: Faʻafefea ona faʻafou polokalame i UpdateStar

Secunia PSI

E le pei o le UpdateStar, o le Secunia PSI e matuai saoloto lava.

O le polokalama e mafai ai e oe faʻafouina faʻafouina faʻapitoa e le gata i polokalama faʻapitoa, ae faʻapea foʻi faʻafouga a Microsoft. Ae, o le mea e leaga ai, o lenei meafaigaluega e lei maua i le lagolago a le gagana Rusia.

Download Secunia PSI

SUMo

O se polokalame lauiloa mo le faʻafouina o le komepiuta i luga o se komepiuta e faʻaaogaina ai i ni vaega se tolu: faʻatagaina, faitalia, ma e le manaʻomia ai le faʻafouina.

E mafai e le tagata faʻaoga ona faʻafou polokalame uma mai SUMo saito ma mai le faʻalauiloaina o faʻaumauga o faʻafouga talosaga. Ae peitai, mo le mea mulimuli o le a manaʻomia le mauaina o le Pro-version.

Tikiake SUMo

O le tele o atinaʻe latou te faia taumafaiga uma e faʻaaoga ai faiga masani. I le taofia ai o soʻo se polokalama na faʻatūina, e te le amanaia le matafaioi o le faʻafouina o oe lava i le polokalama faʻapipiʻiina.