ITunes e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le iTunes Store: mafuaaga autu

O le aso, Mozilla Thunderbird o se tasi o tagata sili ona lauiloa i le imeli mo PC. Ua mamanuina le polokalame ina ia mautinoa ai le saogalemu o le tagata faaaoga, faʻafetai i atinaʻe puipui, ma faʻamalosi le galuega i le i-meli e ala i se faʻaoga faigofie ma le faʻaogaina.

Download Mozilla Thunderbird

O loʻo i ai i le meafaigaluega le tele o galuega e manaʻomia, e pei o le tele o le faʻatupeina o tele-teugatupe ma le pule o galuega, ae o nisi o mea aoga o loʻo misi iinei. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se faʻatinoga o le polokalama mo le faia o mamanu tusi, lea e mafai ai ona faʻaaogaina taga o le ituaiga lava lea ma o lea e matua lavelave ai taimi faigaluega. Ae ui i lea, o le fesili e mafai lava ona foia, ma i lenei tusiga o le ae iloa ai le auala e faia ai.

Faia o se faʻataʻitaʻi tusi i Thunderbird

E le pei o le Bat !, O fea oi ai se meafaigaluega faʻapitoa mo le fatuina o mamanu vave, Mozilla Thunderbird i lona tulaga muamua e le mafai ona mitamita i sea ituaiga galuega. Ae peitai, o le mea lea o loʻo faʻatinoina ai le lagolago mo faʻaopoopoga, ina ia, i le taimi e mafai ai, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo soʻo se mea i le polokalame latou te le maua. Ma i lenei tulaga - o le faafitauli e fofoina i le na o le faʻapipiʻiina o faʻaopoopoga talafeagai.

Metotia 1: Quicktext

Lelei mo le fatuina o ni faʻailoga faigofie, faʻapea foi ma le tusia o "skeletons" atoa o mataitusi. O le masini e mafai ai ona e teuina se numera e le faʻatapulaaina o faʻataʻitaʻiga, e oʻo lava i le faʻavasegaina i vaega. Quicktext e faʻamaonia atoatoa le faʻavasegaina o le HTML, ma tuʻuina atu foʻi se seti o fesuiaiga mo mea uma.

  1. Ina ia faʻaopopo se faʻaopoopoga i Thunderbird, muamua muamua amata le polokalama ma alu i le vaega e ala i le lisi autu "Faʻaopoopoga".

  2. Ulufale i igoa addon, "Quicktext"i le nofoaga faapitoa e suʻe ma kiliki "Ulufale mai".

  3. O le Mozilla add-ons directory page o le a tatalaina i totonu o le upega tafaʻilagi o le initaneti o lau keli meli. I lalo, kiliki le ki. "Faʻaopoopo i Thunderbird" e faʻafeagai ma le taimi o loʻo manaʻomia.

    Ona faʻamaufaʻailogaina lea o le faʻaogaina o le filifiliga i totonu o le faamalama pop-up.

  4. A maeʻa lena mea, o le a faʻamalosia oe e toe toe faʻaleleia lou tagata faʻasalalau meli ma faʻamaeʻaina le faʻatulagaga o le Quicktext i Thunderbird. Kiliki "Toe Maua Nei" pe na o le tapunia ma toe tatala le polokalama.

  5. Ina ia alu i le faʻaopoopoga faʻapipiʻi ma fatuina lau uluai faʻataʻitaʻiga, toe faʻalautele le lisi o Thunderbird ma toe faʻafefe le kiore "Faʻaopoopoga". O se lisi iloga e aliali mai ma igoa o faʻaopoopoga uma ua faʻaogaina i le polokalama. Ioe, matou te fiafia i le aitema "Quicktext".

  6. I le faamalama "Faʻamatalaga Faʻamatalaga" tatala le lisi "Mamanu". O iinei e mafai ai ona e faia ni mamanu ma faʻavae i latou mo le faʻaaogaina tatau i le lumanaʻi.

    I le taimi lava e tasi, o le anotusi o ia faʻataʻitaʻiga e ono aofia ai le naʻo le tusiga, faʻapitoa faapitoa poʻo le faailogaina HTML, ae faʻapipiʻi ai foi ni faʻamaumauga. Quicktext "templates" e mafai foi ona fuafua le autu o le mataitusi ma ana uputatala, lea e aoga tele ma laveaʻi taimi i le faia o fesoʻotaʻiga masani masani. E le gata i lea, o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻuina atu i ai se isi tuʻufaʻatasiga autu mo le vave faʻaogaina i le pepa "Alt + 'numera mai le 0 i le 9'".

  7. A maeʻa ona faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi Quicktext o le a faʻaalia se isi mea faigaluega i le matala o le tusi. I le tasi kiliki o le a maua ai au mamanu, faʻapea foʻi ma se lisi o fesuiaiga uma o le masini.

O le faʻateleina o le Quicktext e faʻafaigofieina ai le galuega faʻatasi ai ma savali faʻaeletoroni, aemaise lava pe afai e te talanoa e ala i le imeli i se aofaiga tele tele lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga i luga o le lele ma faʻaaogaina e fesootaʻi ai ma se tagata patino, e aunoa ma le fatufatuina o tusi taʻitasi mai le vevela.

Metotia 2: SmartTemplate4

O se fofo sili ona faigofie, lea e ui i lea e lelei atoatoa mo le tausia o le puseli a se faalapotopotoga, o se faʻaopoopoga ua taʻua o SmartTemplate4. E le pei o faʻaopoopoga o loʻo talanoaina i luga, e le mafai e lenei meafaigaluega ona fatuina se numera e le uma o mamanu. Mo tala taʻitasi Thunderbird, e ofoina mai e le plugin se tasi "ata" mo tusi fou, tali ma lafo atu savali.

O le faʻaopoopoga e mafai ona faʻatumu faʻafuasei ai faʻafanua e pei o igoa muamua, igoa faaiu ma upu autu. E lagolagoina uma le laupepa manino ma le faailoga HTML, ma o le lautele o filifiliga o fesuiaiga e mafai ai mo mamanu aupito sili ona fetuunai ma faʻamatalaga.

  1. O lea, faʻaopoopo SmartTemplate4 mai le lisi o Mozilla Thunderbird add-ons, ona toe amata lea o le polokalama.

  2. Alu i le faatulagaga o le masini i totonu o le lisi autu autu "Faʻaopoopoga" meli meli.

  3. I le faamalama e tatala, filifili se tala o le a faia ai mamanu, pe faʻamalamalama tulaga lautele mo pusa meli uma oi ai.

    Fausia le ituaiga o faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina, pe a manaʻomia, fesuiaiga, se lisi o mea o le a e maua i le faʻamaufaʻailoga tutusa o le vaega. "Faʻatonu Autu". Ona kiliki lea "Lelei".

A maeʻa ona faʻaopoopo le faʻaopoopoga, o tusi taʻitasi, tali, poʻo le faʻasolo atu (faalagolago i le ituaiga o feʻau na faia ai mamanu) o le a otometi lava ona aofia ai mea na e faʻamaonia.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona setiina se polokalama meli Thunderbird

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tusa lava pe leai se fesoasoani faʻapitonuʻu mo faʻataʻitaʻiga i le tagata mai le meli mai Mozilla, e mafai pea ona faʻalauteleina galuega ma faʻaopoopo le mea talafeagai i le polokalama e faʻaaoga ai faʻaopoopoga lona tolu.