Faʻamaumauga i le initaneti mo le fatuina o ni mea

O tagata Internet uma lava ua tau mafaufau: pe faʻapefea ona aoao e pipi vave i luga o le komepiuta? O loʻo i ai le tele o auaunaga faʻapitoa i luga o le initaneti ma simulators e fesoasoani ia te oe vave vave ma lelei ona aʻoaʻoina lenei galuega. E naʻo le tasi le simulator software e le lava. E tatau ona mulimuli i nisi o tulafono ma fautuaga e ausia ai se taunuuga lelei.

Aʻo leʻi amataina lau aʻoga, e tatau ona e malamalama io latou uiga. E toatele e talitonu tele pe afai e tele ni mea e te faia, ae e te le o tausisia tulafono laiti o le faʻafaigaluegaina, ona oʻo loa lea i le taimi o le a oʻo mai ai lenei tomai. Ae paga lea, e leai. E tatau ona le gata ina faʻaaoga simulators, ae ia faia saʻo foi.

Faʻasaʻo le tuʻuina o tamatamailima

Muamua, e aoga le aʻoaʻoina o tamatamailima uma e sefulu e tatau ona faʻaaogaina e lolomi saʻo ai luga o le komepiuta. O i latou e faʻaaogaina na o faʻailoga lua e le mafai lava ona manuia.

O lenei ata o loʻo faʻaalia ai le ata saʻo e faʻaalia ai le fusifusia o ki i tamatamai lima o lima o se tagata. O lenei mataupu faavae e tatau ona aʻoaʻoina ma, pe a tatau ai, lomia mo le faia soo. E tatau foi ona e manatuaina le tulafono autu: aua lava nei sese i lenei polokalama ma ia saʻo le saʻo. Afai e lelei le aʻoaʻoina, ona faʻaosooso lea o le aʻoga i nisi o taimi.

Aua e te maofa ona o le i ai o se seti masani o le vave o le lomitusi o le a matua faaititia. E masani ma masani. O le taimi muamua lava e tatau ona faʻamalosi malosi i lenei itu, ae le o le gauai atu i le saoasaoa o le faʻafaigaluegaina. Peitai, o le a faasolosolo malie lava.

Lelei talafeagai i luma o le komepiuta

Atonu e foliga ese, ae o lenei vaega e taua foi. Muamua, afai e te usitaia tulafono o le nofo i luma o se komepiuta, oe tausia lou soifua maloloina, lea ua na o se faʻaopoopoga. Lona lua, i le talafeagai, o le taina o le a naʻo le faigofie ma aoga, lea e faigofie ona faʻamaonia e ala i faataitaiga.

Tauaso matala

O le mea moni, o le taofiofi matala, o lona uiga, e aunoa ma le tilotilo i luga o le komepiuta e taua tele pe a taina. Ae ui i lea, e le mafai lea i le amataga o aoaoga. I soo se tulaga, e tatau ona e tilotilo i taimi uma i luga o le komepiuta seia oʻo i le tulaga o mea uma e aʻafia ai le manatua o maso. O le mea lea, e le tatau ona e taumafai e tilotilo i le mataʻitipi ae le o le komepiuta i laasaga muamua. O lea la, o le faagasologa o le a faʻagesegese lava.

Rhythm ma tekonolosi

E foliga mai, o le a faʻaalia oe lava i le taimi o lou taimi. Tau lava taumafai e fai mea uma i le paga tutusa, e aunoa ma ni faʻavavevave faʻafuaseʻi ma faʻavave.

E tutusa lava le taua o le taomi sao i ki. E tatau ona lelei le taina e aunoa ma le taofia o tamatamai lima ia i latou.

Faila

O le mea moni, o masini faʻapitoa faʻakomepiuta mo le taina e faʻamalosia ai le aoga o le aʻoaʻo i le faiga masani, ae o nisi taimi e mafai ona e faia e aunoa ma latou. O le mea moni, o le tele o nei auʻaunaga ua fuafuaina e faʻaaogaina ai le lolomiina o fausaga faʻapitoa ina ia mafai ai ona vave iloa auala e galue ai ma tamatamailima uma.

Ae peitaʻi, afai e leai sou taimi mo galuega masani i luga o simulators, e mafai ona e faia e aunoa ma latou. O le mea autu o soʻo se faiga, lolomiina ni tusitusiga ma o le tomai e faʻaleleia e ia lava.

Polokalame faʻapitoa

Afai e leai sau faʻatinoga i le taina i luga o le komepiuta, ona matou fautuaina lea e faʻalogo i le Solo i luga o le komepiuta. Afai ua uma ona maua le poto masani, ona sili atu lea ona talafeagai le polokalama MySimula ma le FuaiupuQ, o la latou vaega autū o le fetuunaiga o algorithms i le tagata faʻaoga, faafetai i le sili atu le lelei o aʻoaʻoga. Mo aʻoga poʻo isi kulupu vasega, RapidTyping e talafeagai, aua o loʻo i ai se faʻaoga aʻoaʻoga lea e mafai ai ona e fatuina ma faʻasaʻo lesona. Mo tamaiti e manaʻomia le faʻamalosi mo le aʻoaʻoina, o le a faia e le simulate a tamaiti a Bombin.

Vaʻai foi: Polokalama mo le aʻoaʻoina o le taina i luga o le komepiuta

Faaiuga

Ina ia iloa pe faapefea ona vave faʻapipiʻi i luga o se piano, e tatau ona e mulimuli i le lisi atoa o mea e sili ona manaʻomia o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga. E naʻo le tulaga lenei e mafai ai ona e vave ma faigofie ona ausia lau sini. E le gata i lea, aua le faʻamoemoe pe a uma le vaiaso o toleniga o le a muta mea uma. I le avea ai o se tulafono, e manaʻomia ai le tele o masina, ma i nisi tulaga ile afa tausaga. O le mea e laki ai, o le a faʻaalia vave lava ma o le ae le lafoaia lenei pisinisi ma mafaufauga o le toilalo.