MasterStamp 1.1

O le faʻaaogaina o le polokalama MasterStamp o le a fesoasoani e faʻamalosia le faagasologa o le fatuina o faʻamaufaʻailoga tulaga ese ma faailoga o ituaiga eseese. O se polokalama faigofie lea e le ofoina atu se tele o meafaigaluega ma gafatia, ae peitai, o galuega o loo i ai o le a lava lea e galue ai i le galuega.

Filifiliga avanoa

E leai se avanoa e filifili ai le fomu mo se faʻataʻitaʻiga faapitoa, o le mea lea e tatau ona fuafuaina ma le lima lenei fuainumera, e fuafua i luga o la latou masini telefoni. Ae o le foafoaga o loʻo maua i se tasi o le tolu ituaiga. O le fesuiaiga i le va oi latou o loʻo faia i le faʻaaogaina o afifi, pe a fai e ese le eseesega o le mamanu, talu ai e eseese elemene.

Font

E mafai ona fausia laina taitasi i se isi vai papatisoga. Ina ia faʻapipiʻi ia mea, o loʻo i ai se isi faʻamalama lea e filifilia ai le vai lava ia, o lona lapopoa, lanu ma lanu. Faʻalogo lelei i le fesuiaiga - e mafai ona faʻasalalau le tusiga pe vase lalo. Totogi totoa i le faʻatulagaina o lenei mea maualuga, e pei o le manatu mulimuli e faalagolago i ai.

Taaloga

E ese lava, ou te manaʻo e matau le faʻaopoopoga o taʻavale. Mo se foliga lapotopoto, i le pule faitalia a le tagata faʻaaoga, o le mafiafia ma le uumi ua fetuunai. E naʻo ni nai taʻavale e mafai ona gaioiga e faʻavae i luga o le mamanu, talu ai o se numera telē e le talafeagai. E le gata i lea, e mafai ona e siiina le ofutau, pe afai oi ai se tasi i lau komepiuta. O le a faʻaalia i totonu o le pusa lolomi.

O le lanu o taʻitasi taʻitasi ua filifilia eseese e ala i le ufiufi o le ki e fetaui. E i ai lanu muamua e seleseleina ma le mafai ona filifili se paolo mai le paʻu.

Mama

  • O le polokalame e atoatoa i le gagana Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faigofie;
  • Lagolago mo le tele o siama tusi.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • Toʻititi vaega laiti o foliga ma meafaigaluega.

MasterStamp o se polokalama faigofie tele mo le faia o faʻamaufaʻailoga ma faʻamau. E fetaui lelei mo nisi o galuega muamua, talu ai ona e le oi ai le galuega talafeagai i le nofoaga e fatu ai ni galuega faigata. E mafai ona e faʻasaoina le galuega maeʻa i le faʻataʻitaʻiga, peitaʻi, o le faʻasalalauga tutusa o le a faʻaalia faʻamaonia, lea o le a mou ese atu pe a uma ona faʻatau le atoaga o le faʻamatalaga.

Faʻafeiloaʻi le MasterStamp Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le faia o faʻamaufaʻailoga ma tusi tusi Faailoga Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll Teleport Pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
MasterStamp o se polokalama faigofie-e faʻaaogaina vave le faia o ata vaaia o faʻamaufaʻailoga ma faailoga o ituaiga eseese. Faatasi ai ma galuega uma e mafai ona maua i le faʻataʻitaʻiga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AloneWolf
Tau: $ 3
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.1