3 auala e vaevaeina ai se puʻupuʻu malo i le Windows 10

Polokalame faʻapolofesa ua mamanuina e fatuina musika ma faʻatulagaga, e tasi le toe toso i tua - toetoe lava oi latou uma e totogiina. E masani lava, mo se vailaʻau faʻapitoa uma e tatau ona e tuʻuina atu se mea manaia. O le mea e lelei ai, e tasi le polokalama e le ogatasi ma le tulaga lautele o lenei polokalama taugofie. O loʻo matou talanoa e uiga i le NanoStudio - o se mea faigaluega saoloto mo le fatuina o musika, lea ei ai i lona seti o foliga ma mea faigaluega mo le galue ma le leo.

NanoStudio o se masini komepiuta masini komepiuta ma se tamai voluma, ae i le taimi e tasi e ofoina atu ai i le tagata aoga avanoa lelei tele mo le tusitusi, pueina, faasaʻo ma le gaosia o musika. Seʻio tatou tilotilo i galuega autu o lenei faʻasologa faʻatasi.

Matou te fautuaina ia faamasani: Polokalama mo le fatuina o musika

Fausia se pati taʻavale

O se tasi o meafaigaluega taua o NanoStudio o le masini puʻupuʻu TRG-16, faatasi ai ma le fesoasoani lea e fatuina ai vaega o paʻu i lenei polokalame. Mo paʻu taʻitasi (16) (sikuea), e mafai ona e faaopoopoina le puʻu ma / poʻo le pulou e resitala ai lau mamanu mamanu e faʻaaoga ai le kiore pe, sili atu ona talafeagai, e ala i le kilikiina o le komepiuta. E sili atu le faigofie ma le faigofie: o le laina pito i lalo (Z, X, C, V), o le isi laasaga - A, S, D, F, ma isi mea, lua laina e lua - o laina laina e lua e fetaui ma pito i lalo.

Faia o se pati musika

O le musika lona lua o le sequencer NanoStudio o le Eden synthesizer mausa. O le mea moni, e leai nisi meafaigaluega iinei. Ioe, e le mafai ona ia mitamita i le tele oa latou lava mea fai musika e pei o le Ableton tutusa, ma sili atu foi, o le musika musika o lenei sequencer e le sili atu le aoga nai lo FL Studio. O lenei polokalame e le lagolagoina ai le plug-ins VST, ae e le tatau ona e le fiafia, talu ai o le faletusi o se tasi synth e matua tele ma e mafai ona suia atoatoa "seti" o le tele o mea tutusa, mo se faataitaiga, Magix Music Maker, lea na muai tuuina atu i le tagata le mea sili ona leaga. E le gata i lena, i totonu o lona faʻamaumauga, o loʻo iai i Eden le tele o faʻasalalauga e nafa ma meafaifaʻaili eseese, faʻapea foʻi ma le faʻaogaina lelei o le leo o ia mea uma.

Fesoasoani MIDI

O le NanoStudio e le mafai ona taʻua o se tagata tomai faapitoa pe afai e le lagolagoina ia MIDI. E mafai ona galue le polokalama i se masini kesi, ma le papa o le midi. O le mea moni, o le mea lona lua e mafai ona faʻaaogaina e fatuina ai vaega o paʻu e ala i TRG-16. O mea uma e manaʻomia mai le tagata faʻaoga o le faʻafesoʻotaʻi lea o masini i le PC ma faʻaagaoioia i totonu o le faatulagaga. Maliliega, e sili atu le faigofie ona taina le fati i le faʻasalalau o Eden ile luga atoa o ki nai lo luga ole kī.

Faamaumauga

NanoStudio e mafai ai ona e pueina leo, pei ona latou fai mai ai, i luga o le lele. Ae ui i lea, e le pei Adobe Audition, e le faatagaina e lenei polokalama le leo leo mai se masini faaleotele leo. O mea uma e mafai ona tusia i lalo o se vaega musika lea e mafai ona e taʻalo i luga o le masini puʻupuʻu o loʻo i totonu poʻo le synth synta.

Faia o se musika

Fusi o musika (mamanu), pe o le taalili po o se mea fai musika, o loʻo tuʻuina i totonu o le lisi i le auala tutusa e pei ona faia i le tele o sekencers, mo se faʻataʻitaʻiga, i Mixcraft. O iinei o mea na fausia muamua na faia i se tasi vaega - o se musika. O itu taʻitasi o le lisi o loʻo nafa ma se meafaigaluega vailaʻau eseese, o latou lava ala e mafai ona faʻatautaia. O lona uiga, e mafai ona e lesitalaina ni vaega eseese o tafao, ma tuu uma i luga o se lisi eseese. E tutusa foi ma musika o musika na tusia i Etena.

Aoaoina ma le Aoaoina

O loʻo i ai se mea faʻapitoa i le NanoStudio, lea e mafai ai ona e faʻasaʻo le leo o mea faigāluega taʻitasi, faʻagasolo faʻatasi ma aʻafiaga ma tuʻuina atu se leo sili atu i le tino atoa. A aunoa ma lenei laasaga, e le mafai ona mafaufau i le fatuina o se lavea, o lona leo o le a latalata i le studio tasi.

Faʻafetai i le NanoStudio

1. Faʻafaigofie ma faigofie o le faʻaaogaina, faʻaogaina faʻamatalaga faʻaaogaina.

2. Manaoga aupito maualalo mo punaoa faʻalapotopotoga, e oʻo lava i faʻaletonu vaivai e le mamafa a latou galuega.

3. Faʻaalia o se faʻaoga feaveaʻi (mo masini i iOS).

4. E leai se totogi o le polokalama.

Le lelei o NanoStudio

1. O le leai o le gagana Rusia i le faʻaoga.

2. Le lelei o seti mea fai musika.

3. Le lava le lagolago mo faʻataʻitaʻiga lona tolu ma V Instrum instruments.

O le NanoStudio e mafai ona taʻua o se faila sili ona lelei, aemaise lava pe a oʻo mai i tagata e leai se poto masani, tagata fai pese ma musika. O lenei polokalame e faigofie ona aʻoaʻoina ma faʻaaogaina, e le manaʻomia ona muaʻi fetuunai, na o le tatalaina ma amata galue. O le i ai o se telefoni feaveaʻi e sili atu ona lauiloa, e pei ona faʻaaoga e soo se tagata iPhone poo le iPad i soo se mea, po o fea lava o ia, faia ni ata o fatuga poʻo le fatuina o musika sili ona lelei, ona faʻaauau ai lea ona galue i se komepiuta i le fale. O le mea lautele, o NanoStudio o se amataga lelei aʻo leʻi agai atu i tagata sili atu ma malolosi, e fai ma faʻataʻitaʻiga, i le FL Studio, talu ai e foliga tutusa a latou taʻiala galue.

Tikiake NanoStudio mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalama mo le pueina o leo mai se masini faaleotele leo MODO A9cad Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le NanoStudio o se faila faigofie ma faigofie-faʻaaoga e mafai ona fiafia i le au fai musika. O le polokalama ei ai se faʻafefiloi kalafi ma e le manaʻomia ona muaʻi fetuunai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Blip Interactive Ltd
Tau: Faʻatau
Toa: 62 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.42