Suia le susulu o le ata i luga o le komepiuta

O le faʻaaogaina o le Skype polokalama e ono mafai ai ona maua e se tagata e toʻatasi le tomai e fatuina ai ni faʻamatalaga se tele. O le mea lea, e mafai e tagata ona i ai ni a latou teugatupe e fesootai ai ma uo ma aiga, ma se isi teugatupe e talanoaina mataupu e fesoʻotaʻi ma a latou galuega. E le gata i lea, i nisi faʻamatalaga e mafai ona e faʻaaogaina ou igoa moni, ma i isi e mafai ona e faia faʻalilolilo e faʻaaoga ai igoa taufaasese. I le faaiuga, e toʻatele tagata e mafai ona galue i luga o le komepiuta lava e tasi. Afai e tele au tala, o le fesili e avea ma auala e suia ai lau tala i le Skype? Seʻio tatou vaai i le auala e mafai ai ona fai lenei mea.

Faʻaaliga

Tagata e sui i le Skype e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: alu ese mai le tasi tala, ma e teu i totonu o se isi tala.

E mafai ona e alu i lau faletupe i ni auala se lua: e ala i le lisi ma e ala atu i le faʻamalo i luga o le faletusi. A e alu i totonu o le lisi, tatala lona "Skype" vaega, ma kiliki i le "O ese mai le tala" mea.

I le mataupu lona lua, kiliki i luga o le Skype icon i luga o le galuega. I le lisi e tatala ai, kiliki le faaupuga "Logout".

Mo soʻo se mea o loʻo taʻua i luga, o le a faʻaaogaina loa le faamalama Skype, ona toe tatala lea.

Faʻasalaga i lalo o seisi inisiua

Ae, o le faamalama o le a le tatalaina i totonu o le tagata e faaaogaina, ae i totonu o le neli saini o le teugatupe.

I le faamalama e tatala, ua talosagaina i matou e ulufale mai i le initaneti, imeli poo le numera o le telefoni ua faʻamaonia i le taimi o le resitalaina o le teugatupe o le a matou ulufale ai. E mafai ona e ulufale i soʻo se tau o loʻo taua i luga. A uma ona e ulu atu i faʻamatalaga, kiliki i luga o le "Ulufale" button.

I le isi faʻamalama, e tatau ona e ulufale i le upega tafailagi mo lenei tala. Ulufale, ma kiliki i le "Ulufale" button.

A maeʻa lena mea, e te ulufale atu i Skype i lalo o se igoa fou fou.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le suia o le tagata faʻaoga i le Skype e le faigata tele. I se tulaga lautele, o se faiga e faigofie ma faigofie. Ae, o tagata faʻaaogaina o le polokalama e masani ona feagai ma faigata i le foia o lenei galuega faigofie.