Fausia se laulau i WordPad

WordPad o se faʻamaumauga faigofie faigofie lea e maua i komepiuta uma ma komepiuta e faʻaogaina Windows. O le polokalame i itu uma e sili atu nai lo le Tagavai laugatasi, ae e mautinoa lava e le oʻo i le Upu, o se vaega o le Microsoft Office package.

I le faaopoopo atu i le taina ma le faatulagaina, Word Pad e mafai ai ona e faʻaogaina elemene eseese i totonu o au itulau. E aofia ai ma ata masani ma ata tusi mai le Paint program, elemene o le aso ma le taimi, faʻapea foʻi ma mea faitino na faia i isi polokalame talafeagai. I le faʻaaogaina o le ata mulimuli, e mafai ona e faia se laulau i WordPad.

Lesona: Faʻaofi fua i le Upu

Aʻo le i faia le iloiloga o le autu, e tatau ona maitauina o le faia o se laulau e faʻaaoga ai meafaigaluega o loʻo tuʻuina i le Word Pad o le a le aoga. Mo le faia o se laulau, o lenei faatonu e valaau mo se fesoasoani mai le polokalama atamai - o se generator spreadsheet Excel. E le gata i lea, e mafai lava ona faʻaofi i totonu o le pepa se laulau ua saunia e faia i le Microsoft Word. Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga uma metotia e mafai ai e oe ona fai se laulau i WordPad.

Fausiaina o se ripoti e faʻaaoga ai le Microsoft Excel

1. Kiliki le ki "Sini"i totonu o se vaega "Faaofi" i luga o le mea faigaluega faʻavave vave.

2. I le faamalama o loʻo i luma o oe, filifili Faʻamatalaga o le Microsoft Excel (Pepa Microsoft Excel), ma kiliki "Lelei".

3. O se pepa avanoa o le ripelite Excel o le a tatalaina i se isi faamalama.

O iinei e mafai ona e faia se laulau o laʻau manaʻomia, faʻamaonia le numera manaʻomia o laina ma koluma, faʻapipiʻi faʻamaumauga tatau i totonu o siama ma, pe a talafeagai ai, faatino faʻatusatusaga.

Manatua: O suiga uma e te faia o le a faʻaalia i le taimi moni i luga o le laulau na faʻatūina ile itulau faʻasolo.

4. A uma ona faʻatumu laasaga manaʻomia, teu le laulau ma tapuni le pepa Microsoft Excel. O le laulau na e faia o le a faʻaalia ile Word Pad.

Afai e talafeagai, ia suia le tele o le laulau - mo lenei mea, ia na o le tosoina o se tasi o faailoga o loʻo i ai i luga o lona itu ...

Manatua: Suia le laulau lava ia ma o faʻamatalaga o loʻo i ai saʻo i le window WordPad o le a le galue. Ae ui i lea, o le kiliki faʻalua i luga o le laulau (soʻo se nofoaga) vave tatala se pepa Excel, lea e mafai ai ona e suia le laulau.

Faʻaofi se laulau faʻatautaia mai le Microsoft Word

E pei ona taʻua i le amataga o le tusiga, e mafai ona e tuʻuina mea mai isi polokalama talafeagai ile Word Pad. Faʻafetai i lenei uiga, e mafai ona matou tuʻuina se laulau na faia i le Upu. Faʻamatalaga e uiga i le faiga o laulau i lenei polokalama ma mea e mafai ona e faia ma i latou, matou te tusia soo.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Upu

O mea uma e manaʻomia mai ia i matou o le filifili lea o le laulau i totonu o le Upu, faʻatasi ai ma mea uma e aofia ai, i le kilikiina o le faʻailoga tutusa i le pito i luga tauagavale, kopiina (FMT + C) ona faapipii lea o le upu word i totonu o le itulau pepa (FMTL + V). Ua faia - o le laulau o loʻo i ai, e ui na faia i se isi polokalama.

Lesona: Faʻafefea ona kopi se laulau i le Upu

O le faʻaaogaina o lenei auala e le gata o le faigofie o le faʻaofiina o se laulau mai le Upu i le Word Pad, ae faʻapea foi le faigofie ma le faigofie ona toe suia lenei laulau.

O le mea lea, e faʻaopoopo i ai se laina fou, naʻo le seti o le fetuu i le pito i tua o le laina lea e te manaʻo e faʻaopoopo i ai se tasi, ma faʻasalalau "UI".

Ina ia tape se laina mai le laulau, faigofie lava ona filifili i le kio ma kiliki "MUAMUA".

I le auala, i le auala lava e tasi, e mafai ona e tuʻuina se laulau na faia i Excel i WordPad. O le mea moni, o tuaoi masani o sea laulau o le a le faʻaalia, ma ia suia, e tatau ona e faia taga o loʻo faʻamatalaina i le auala muamua - faʻa-lua-kiliki i le laulau e tatala ai i le Microsoft Excel.

Faaiuga

O auala uma e lua, e mafai ona e faia ai se laulau i Word Pad, e faigofie tele. Ae ui i lea, e tatau ona malamalama o le fatuina o le laulau i itu uma e lua, matou te faʻaaogaina le telefoni feaveaʻi.

Ua faʻapipiʻi le Microsoft Office i luga o le tele o komepiuta, na o le fesili lava, aisea, pe afai ei ai, e tatau ona alu i se faatonu sili ona faigofie? E le gata i lea, afai e le faʻapipiʻi le masini komepiuta mai le Microsoft i luga o le PC, ona faʻaogaina lea o metotia ua matou faamatalaina.

Ae, afai o lau galuega o le fatuina lea o se laulau i WordPad, o lea ua e iloa tonu le mea e tatau ona faia mo lenei mea.