Faʻatulagaina o le Yandex.Mail i polokalama lauiloa meli

E ala i le faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le Google Chrome, ole tagata e le masani ai ile PC o loo mafaufau pe faʻapefea ona faʻapolopolo se laupepa. Atonu e ono talafeagai lenei mea ina ia mafai ai ona vave oʻo i luga o le 'upega tafaʻilagi e te fiafia i ai poʻo oe fiafia i ai. I le tusiga i aso nei o le a tatou talanoa e uiga i filifiliga uma e mafai ona faʻapolopolo ai itulau web pages.

Faasaoina afifi i Google Chrome

E ala i le faasaoina o tafaoga, o le tele o tagata faaaoga o lona uiga o le faaopoopoina o saite i faailoga tusi po o tusi tusitusi e auina atu i fafo i le polokalama (sili atu ona seasea, tasi le saite). O le a tatou iloiloina auiliiliga uma a le tasi ma le isi, ae o le a tatou amata i ni auala faigofie ma le manino mo tagata amata.

Metotia 1: Faʻasao avanoa tatala pe a maeʻa

E le o taimi uma e tatau ai ona faʻasaʻo saʻo le itulau uepi. E mafai lava ona lava mo oe pe afai e amataina le masini, o tafaoga lava ia e tasi o loʻo galulue ao le i tapunia o le a tatalaina. E mafai ona faia lenei mea ile tulaga Google Chrome.

  1. Kiliki le faamaumatau o le kuki (LEFT button) i luga o ni tulaga e tolu (i lalo o le polokalama tapuni le kati) ma filifili le mea "Faʻatonu".
  2. I le vaʻavaʻa matalalalalalalalalalalala, faʻafefe i lalo i le vaega "Taovale Chrome". Tuu se maka i luma o le mea. "Muamua Tatala Matala".
  3. O lenei la pe a toe toe amata Chrome, o le ae vaʻaia ia lava pito i luma ao lei tapunia.

Faʻafetai i nei laasaga faigofie, o le a le galo lava oe i luga o uepisaite fou lata mai, e tusa lava pe toe faʻafoʻi pe tapuni lau komepiuta.

Metotia 2: Faʻailoga ma meafaigaluega faʻapipiʻi

E faʻapefea ona teu muamua faʻamaufaʻailoga pe a uma le toe faʻafouina o le masini, matou te mafaufau i ai, mafaufau nei pe faʻafefea ona faʻapipiʻi lau saite e sili ona e fiafia iai i lau tusi. E mafai ona faia lenei mea i se isi faʻamau, ma faʻatasi uma lava i le taimi nei.

Faʻaopoopo se tasi saite

Mo nei faʻamoemoega, Google Chrome o loʻo i ai se kulupu faapitoa i le pito i tua (taumatau) o le pusa tuatusi.

  1. Kiliki i le laupepa ma le upega tafaʻilagi e te manaʻo e teu ai.
  2. I le pito o le laina sailiili, saili le faʻamaufaʻailoga fetu ma kiliki i le LMB. I le faamalama pop-up, e mafai ona e faʻamaonia le igoa o le tusifaʻailoga faʻapolopolo, filifili se faila mo lona nofoaga.
  3. A maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi nei mea "Fai". O le a faʻapipiʻi le saite i "Faailoga Faailoga".

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapolopolo se itulau ile faʻailoga tusi o Google Chrome

Faʻaopoopo i ai upega tafaʻilagi uma

Afai e te manaʻo e tusi faʻamalologa uma o loʻo tatala nei tafaʻi, fai se tasi o mea nei:

  • Faʻatasi-i luga o se tasi oi latou ma filifili le mea "Faʻaopoopo uma taʻaloga i tusi tusi".
  • Faʻaaogā fuʻa vevela "FMT + SHIFT + D".

O itulau uma e tatalaina i luga o le Initaneti o le a vave ona faaopoopoina e avea ma faailoga tusi i le laulau i lalo o le pusa o le tuatusi.

I le taimi muamua o le a maua ai le avanoa e faʻamaonia ai le igoa o le faʻaiuga ma filifili le nofoaga e teu ai - tuusaʻo le laulau lava ia poʻo se isi lava lisi ile tusi.

Faʻatoagaina o le "Faailoga Faailoga"

Ona o le lē mafai, o lenei elemene suʻesuʻe ua faʻaalia i luga o lona itulau autu, tuusaʻo i lalo o le Google Chrome search bar. Ae e mafai ona vave suia.

  1. Alu i le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi i le kiliki i luga o le ki e faʻaopoopo ai se lisi fou.
  2. Kiliki i le pito i lalo ole laupepa RMB ma filifili "Faʻaalia Pusa Faailoga".
  3. O le taimi nei o le a faʻasaoina ia nofoaga ma tuʻu i luga o le laulau o le ai ai pea i lau matata o le faʻaaliga.

Mo le sili atu le faigofie ma le faʻatulagaga e maua ai le mafaia ona faia ni faila. Faʻafetai i lenei mea, e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻapipiʻi itulau o le upega tafaʻilagi e ala i le mataupu.

Faitau atili: Faʻailoga tusi i le Google Chrome browser

Metotia 3: Pule Sili Faailoga Faailoga Tolu

I le faaopoopo i le tulaga "Faailoga tusi"saunia e Google Chrome, mo lenei masini komepiuta e tele isi fofo galue. O loʻo tuʻuina atu i se lautele lautele o faʻalautelega o faleoloa. E na ona e manaʻomia le faʻaaogaina o le sailiga ma filifili le Pulefaʻailoga talafeagai talafeagai.

Alu i le Chrome WebStore

  1. I le mulimuli ai i le fesoʻotaʻiga i luga, saili se tamai fanua suʻesuʻe i le agavale.
  2. Ulufale i totonu le upu tusi tusi, kiliki le ki o le sue (magnifier) ​​poʻo le "Ulufale mai" luga o le komepiuta.
  3. A maeʻa ona toe iloilo ia sailiiliga, filifili le filifiliga e fetaui ma oe ma kiliki le faamau ile itu. "Faʻamau".
  4. I le faamalama vaaia o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili o le faʻaopoopoga, kiliki le ki. "Faʻamau" toe. O le isi faamalama o le a faaali mai lea e tatau ona e kiliki "Faʻaopoopo le faʻaopoopoga".
  5. Ua fai, i le taimi nei e mafai ona e faʻaaogaina se meafaigaluega lona tolu e teu ai nofoaga e fiafia i ai ma pulea lelei.

O oloa sili ona lelei o lenei ituaiga ua uma ona toe iloiloina i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi i se isi tusitusiga, ma o le ae maua ai sootaga e siiina ai i totonu.

Faitau atili: Pule Manafaʻailoga mo Google Chrome

Ole telefoni feaveaʻi o se tasi o faʻamatalaga sili ona lauiloa ma faigofie-faʻaaoga i le tele o fofo o loʻo maua. E mafai ona e faamasani i mea uma o lenei masini komepiuta i se isi mea.

Faitau atili: Talosaga Faʻasao mo Google Chrome

Metotia 4: Faailoga Faailoga

O se tasi o pito sili ona aoga o Google Chrome o le faʻatautaia o faʻamatalaga, faʻatagaina oe e teu ai saini tusi ma faʻamalo ai foi taʻapa. Faʻafetai, e mafai ona e tatalaina se nofoaga patino i luga o le tasi masini (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se PC), ona faʻaauau ai lea ona galulue faʻatasi i le isi (mo se faʻataʻitaʻiga, i se telefoni).

Pau lava le mea e manaʻomia mo lenei mea o le teu faʻatasi ma lau faʻamatalaga ma faʻaagaoioia lenei uiga ile tulaga o lau upega tafaʻilagi.

  1. Saini i lau Google account pe afai e te leʻi faia. Kiliki i luga o le ata faʻatasi ma le ata o le ata o se tagata o loʻo i le itu taumatau o le 'olo faʻaogaina, ma filifili "Faʻatasi i Chrome".
  2. Ulufale mai lau initaneti (tuatusi imeli) ma kiliki "Lisi".
  3. O lea ia e ulufale i le uputatala mo lau faʻamatalaga ma toe kiliki le ki. "Lisi".
  4. Faʻamaonia le faʻatagaina i le faʻaaliga e faʻaalia e ala i le kiliki o le ki "Lelei".
  5. Alu i le mea e teu ai le masini e ala i le kiliki i luga o le laina i luga o le itu taumatau, ona filifili lea o le mea e fai ai le lisi.
  6. O le a tatalaina se vaega i se isi faʻamau. "Faʻatonu". I lalo o le igoa o lau tala, saili le mea "Faʻatasi" ma ia mautinoa o lenei mea e mafai ona mafai.

Ole taimi nei ole'ā maua uma au faʻamaumauga i luga o soʻo se isi masini, pe afai e te ulufale i lou faʻailoga i le initaneti o le Initaneti.

I nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i avanoa e maua ai faʻamatalaga faʻamatalaga i Google Chrome, e mafai ona e faitau i se isi mea i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻatasi faʻamalo tusi tusi i le Google Chrome browser

Metotia 5: Faʻamatalaga Faailoga o oloa

I mataupu e te fuafua e te alu ai mai Google Chrome i soʻo se isi lava mea e teu ai, ae e te le manaʻo e vaʻaia ia nofoaga na vaʻaia i le taimi nei, o le a fesoasoani le galuega o le auina atu i fafo. Liliu i ai, e mafai ona e "gaoioi" e aunoa ma ni faafitauli, mo se faataitaiga, i le Mozilla Firefox, Opera poo luga foi o le tulaga faatonuina mo le Windows browser Microsoft Edge.

Ina ia faia lenei mea, tau lava o le teuina o tusi tusi i se komepiuta o se faila ese, ona faʻapipiʻi atu lea i totonu o se isi polokalama.

  1. Tatala le mea e siakiina ai masini ma faʻafefe laina "Faailoga tusi".
  2. I le lisi o loʻo i ai, filifili "Pulefaʻailoga Faailoga".
  3. Motugaafa: Nai lo le uia e ala i tulaga, e mafai ona e faʻaogaina le alalaupapa "FMT + SHIFT + O".

  4. I le taumatau pito i luga, ia maua le faamau i luga o le laina i luga ma faapipii i luga. Filifili mea mulimuli - "Faailoga Faaipoipoga".
  5. I le faamalama e aliali mai "Faasaoina" faʻamaonia le faʻamaumauga e tuʻu ai le faila faila, tuʻuina atu i ai se igoa talafeagai ma kiliki "Faasaoina".

Ona tumau ai lea e faʻaaoga le galuega e ave ai i totonu o le isi masini komepiuta, o le faʻatulagaina o le algorithm lea e talitutusa ma le mea o loʻo i luga.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻasalaga o Faʻasalalauga e Avea ai Google Chrome
Faʻafeiloaʻi tusi tusi

Metotia 6: Faasaoina le itulau

E mafai ona e puipuia le itulau o le upega tafaʻilagi e te fiafia i ai e le gata i faʻamaufaʻailoga a le initaneti, ae tuusaʻo i le disk, i se isi faila HTML. Faʻasalafa lua i luga, e te amataina le tatalaina o le itulau i se lisi fou.

  1. I luga o le itulau e te manaʻo e teu ai i lau komepiuta, tatala ia tulaga mo Google Chrome.
  2. Filifili se mea "Meafaigaluega faaopoopo"ona sosoo ai lea "Save page as ...".
  3. Motugaafa: Nai lo le alu i tulaga ma filifili mea talafeagai, e mafai ona e faʻaaogaina ki. "FMTL + S".

  4. I totonu o le pusa talanoa o loʻo faʻaalia "Faasaoina" faʻamautinoa le auala e auina atu ai le itulau uepi, tuʻuina atu se igoa ma kiliki "Faasaoina".
  5. Faatasi ai ma le faila HTML, o le pusa o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai mo le faʻatautaiga saʻo o le 'upega tafaʻilagi o le a faʻapolopolo i le nofoaga na e faʻamaonia.

E maitauina o le itulau o le 'upega tafaʻilagi i lenei auala o le a faʻaalia i Google Chrome e tusa lava pe leai se Initaneti (ae aunoa ma le mafai ona faʻaleleia). I nisi tulaga e mafai ona aoga tele.

Metotia 7: Fausia se ala ala

E ala i le fatuina o se upega tafaʻilagi i le Google Chrome, e mafai ona e faʻaaogaina e avea o se 'upega tafaʻilagi. O lea ituaiga itulau o le a le gata ina i ai lana lava icon (le favicon o loo faaalia i luga o le laupepa matala), ae tatala foi i luga o le faletua o se faamalama ese, ae le o totonu tonu i le masini. E faigofie lava lenei mea pe afai e te manaʻo e teu i taimi uma lau 'upega tafaʻi, ae le o le sailiga mo le tele o isi nusipepa. O le algorithm o gaioiga e manaʻomia ona faʻatino e talitutusa lava ma le metotia muamua.

    1. Tatala Google Chrome settings ma filifili mea taitasi "Meafaigaluega faaopoopo" - "Fausia le Pipi".
    2. I le faamalama pop-up, faʻamaonia se ala pupuu mo se igoa talafeagai pe tuu le tau faʻamaonia muamua, ona kiliki lea o le ki. "Fausia".
    3. O se alala i luga o le 'upega tafaʻilagi na e faʻaolaina o le a faʻaalia i luga o le komepiuta o le Windows ma e mafai ona faʻalauiloa e ala i le faaluaina o le kiliki E le mafai, o le a tatalaina i se laupepa fou, ae e mafai ona sui lenei.
    4. I luga o pusa tusi, kiliki le ki. "Talosaga" (na valaʻau muamua "Auaunaga").

      Manatua: Afai o le ki "Talosaga" e le o iai, alu i le Google Chrome homepage, kiliki-lelei (RMB) i luga o pusa tusi ma filifili le mea autu "Faʻaalia Auaunaga".
    5. Suʻe le igoa o le 'upega tafaʻilagi na e faʻapolopoloina e avea o se' upega tafailagi i le laasaga lona lua, kiliki-i luga ma filifili le mea autu "Tatala i le faamalama fou".

    6. Mai le taimi nei, o le 'upega tafaʻilagi na e faʻaolaina o le a tatala e avea o se talosaga tutoatasi ma o le a foliga talafeagai.

      Tagai foi:
      Faʻafefea ona toe faʻaleleia tusi tusi i Google Chrome
      Google web browser applications

    O le a tatou maeʻa ai. O le tusiga na suʻesuʻeina uma lava filifiliga mo le lavea o nusipepa i le Google Chrome browser, e amata mai le resitaraina o se 'upega tafaʻilagi e teu ai lona itulau faapitoa ile PC. O le synchronization, auina ese atu ma faaopoopo ni ala ala e aoga foi i nisi tulaga.

    Vaʻai foi: O fea oi ai tusifaʻailoga e teuina i le Google Chrome Web Browser