LockHunter 3.2.3

Mo le faigofie o le taina, o le piano o smartphones ma tablets i luga o le Android ua faʻapipiʻiina ma se gaioiga faʻafesoʻotaʻi atamai. O tagata faʻaaoga o loʻo masani i le avanoa o le "T9" i luga o masini patipati, e faʻaauau pea ona valaʻau le faiga faʻaonapo nei o galuega i upu i le Android. O nei foliga uma e tutusa lelei, o le mea lea mulimuli ane i le tusiga o le a tatou talanoaina pe faapefea ona mafai / tape le auala faasaʻo o tusitusiga i luga o masini faʻaonapo nei.

Faʻasaʻo le tele o tusiga ole telefoni

E taua le matauina o galuega tauave e nafa ma le faafaigofieina o le saofaʻi o upu o loʻo aofia i smartphones ma tablets e ala i le le mafai. E tatau ona e toe faʻaaogaina pe afai na e liliu ese na o oe ma galo le faʻataʻitaʻiga, pe na faia e se tasi, mo se faʻataʻitaʻiga, le tagata muamua na umiaina le masini.

E taua foi le iloa o le faasaʻoina o upu e le o lagolagoina i ni vaega o loʻo i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le sipelaga o aʻoaʻoga, pe a ulufale atu i upu faʻaulu, logins, ma pe a faʻatumu i foliga tutusa.

Faʻalagolago i le faia ma le faʻataʻitaʻiga o le masini, o le igoa o le lisi o lisi ma vaega faʻasolosolo e ono eseese lava, ae ui i lea, i se tulaga aoao, o le a le faigata mo le tagata faʻaaoga ona maua le tulaga e manaʻomia. I nisi masini, o lenei faiga o loʻo taʻua pea T9 ma atonu e leai ni faʻaopoopoga faʻaopoopo, na o le pule faʻatonutonu.

Metotia 1: Faʻamatalaga Taaloga

O se faʻataʻitaʻiga lautele ma lautele o le upu faʻasaʻoina o le pule. O le faʻatinoga e mafai ai pe faʻamaonia ai le Smart Type o loʻo i lalo:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" ma alu i "Gagana ma le Ulufale mai".
  2. Filifili se vaega "Android Keyboard (AOSP)".
  3. I nisi o lomiga o le firmware poʻo le faʻapipiʻiina o laupepa masani, e aoga le alu i le mea e lisi ai lisi.

  4. Filifili "Faʻasaʻoina o le tusitusiga".
  5. Faʻasalaga pe faʻatagaina mea uma e nafa ma le faʻapipiʻiina:
    • Taofiina upu masoa;
    • Faʻasaʻoina Faʻatasi;
    • Filifiliga mo le toe faaleleia;
    • Tusiata a le tagata aoga - ia faʻaalia pea lenei uiga pe afai e te fuafua e mafai ai ona toe faʻaleleia i le lumanaʻi;
    • Igoa vavave;
    • Upu faʻamalosi.

E le gata i lea, e mafai ona e alu i se mea se tasi, filifili "Faʻatonu" ma aveese le parakalafa "Faʻapipiʻi aunoa". I lenei tulaga, e lua vaeluaga lata ane o le a le suia i se faailoga o faailoga.

Metotia 2: Papa

E mafai ona e taofiofi le Faʻasalalau Faʻasalalau Faʻasalalau aʻo e tataina savali I lenei tulaga, e tatau ona tatala le piano. O isi gaioiga o loʻo i lalo:

  1. Faʻasalalau ma uu le ki ma se paʻu ina ia faʻaalia se faamalama pop-up ma le atigipusa.
  2. Faʻasaga lou tamatamailima i luga ina ia faʻaalia ai se lisi o mea laiti.
  3. Filifili se mea "AOSP keyboard papa" (poʻo le mea e faʻapipiʻiina e ala i le masini) ma alu i ai.
  4. O le a tatalaina nofoaga i mea e te manaʻomia e toe fai laasaga 3 ma le 4 o "Metotia 1".

A maea lenei faamau "Toe foi" E mafai ona e toe foʻi atu i le atinaʻeina o le initaneti pe ae faʻamau.

O lenei ua e iloa le auala e mafai ai ona e puleaina le faatulagaga mo le faʻamaonia o tusitusi atamai, ma, pe a tatau ai, faʻavave vave ona latou faʻaogaina.