Ave ese le laulau ma mea uma o loʻo i totonu o le pepa MS Word

O se tasi o galuega autu a Google Disk o le teuina o ituaiga eseese o faʻamaumauga i totonu o le ao, e lua mo faamoemoega patino (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamaumauga) ma mo le faʻatautaia ma le faigofie o faila faila (i le avea o se ituaiga faila o le faila). I soʻo se tasi o nei mataupu, toetoe lava o tagata uma e faʻaaogaina le tautua atonu e le o toe mamao pe mulimuli ane feagai ma le manaʻoga e sii mai mea sa muai lafoina i le teuina o le ao. I la tatou tusiga i aso nei o le a tatou faʻamatalaina pe faapefea ona faia lenei mea.

Fai mai faila mai le disk

E manino lava, e ala i le siiina mai le Google Drive, e le gata ina faʻaaogaina e le au faila faila mai a latou lava faaputuga o ao, ae mai le isi tagata, lea na tuʻuina i ai le avanoa pe na o le tuʻuina atu foi o se fesoʻotaʻiga. O le galuega atonu foi e faigata i le mea moni e faapea o le auaunaga o loʻo tatou mafaufau i ai ma lona faʻataʻitaʻiga o se faʻasalalauga, o lona uiga, e faʻaaogaina i masini eseese ma i totonu o faiga eseese, pe a iai ni feeseeseaiga moni i le faatinoga o foliga foliga tutusa. O le mafuaaga lena o le a tatou faʻamatalaina ai mea uma e mafai ona fai mo le faʻatinoga o lenei faiga.

Komepiuta

Afai e te faʻaaogaina le Google Disk, atonu e te iloa i luga o komepiuta ma komepiuta e mafai ona e mauaina e le gata i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia, ae faʻapea foʻi ma le fesoasoani a se talosaga faʻapitoa. I le tulaga muamua, o le siiina mai o faʻamatalaga e mafai uma mai lona lava faaputuga ao, ma mai soʻo se isi, ma i le lona lua - na o ia lava. Mafaufau i nei mea uma e lua.

Saini

Soo se masini e mafai ona faʻaaoga e galulue ai ma Google Drive i luga o le upega tafaʻilagi, ae i la tatou faʻataʻitaʻiga o le a tatou faʻaaogaina le Chrome. Ina ia sii mai soʻo se faila mai lau fale teu oloa, mulimuli i laasaga nei:

  1. Muamua lava, ia mautinoa o oe o loʻo faatagaina i le Google account, o faʻamaumauga mai le disk lea e fuafua e sii mai. I le tulaga o faafitauli, faitau a matou tusiga e uiga i lenei autu.

    Faitau atili: Faʻapefea ona e ulufale i totonu o lau faʻamatalaga i le Google Drive
  2. Faʻasaga i le mea e teu ai, faila poʻo faila e te manaʻo e sii i lau komepiuta. E faia lenei mea i le auala tutusa e pei ona masani ai "Saili"faʻatasi i ituaiga uma o le Windows - tatala e faia e ala i le faʻalua-kiliki i le kosi o le komi i le agavale (LMB).
  3. I le mauaina o le elemene talafeagai, kiliki-i luga (kiliki-i) ma filifili le mea i le lisi autu "Download".

    I totonu o le faamalama o le masini, faʻamaonia le tusi mo lona tulaga, faʻamaonia le igoa, pe a tatau ai, ona kiliki lea i le ki "Faasaoina".

    Manatua: E mafai ona faia se kopi e le gata i le lisi o talaʻaga, ae faʻaaoga foi le tasi o meafaigaluega o loʻo i luga o le meafaigaluega pito i luga - o se ki i foliga o se togi faʻamau, lea e taʻua "Isi vaega". E ala i le kiliki i luga, o le a e vaʻai i se mea tutusa. "Download", ae muamua e te manaʻomia le filifiliina o le faila manaʻomia poʻo le faʻailoga i se kiliki se tasi.

    Afai e manaʻomia ona e sili atu ma le tasi le faila mai se faila patino, filifili uma, ia kiliki muamua i le itu taumatau o le kuki se tasi i le taimi, ona uʻu ai lea o le ki "FMT" i luga o le piano, mo isi mea uma. Ina ia alu e sii mai, valaau le lisi autu i luga o soʻo se mea ua filifilia pe faʻaaoga le faʻamaufaʻailogaina muamua i luga o le meafaigaluega.

    Manatua: Afai e te siiina nisi faila, o le a latou teuina muamua i totonu o se ZIP-archive (e tupu saʻo i luga o le tuatusi o le Disk) ma faatoa maeʻa ona latou siiina mai.

    E mafai ona otometi lava ona avea ia faila ma faamaumauga.

  4. A maeʻa le download, o le faʻailoga po o faila mai le upega tafaʻilagi a Google o le a faʻapolopoloina i totonu o le faʻamaumauga na e faʻamaonia i luga o le komepiuta o le PC. Afai ei ai se manaʻoga faapena, e faʻaaoga ai faatonuga o loʻo i luga, e mafai ona e siiina mai isi faila.

  5. Ma, i le siiina mai o faila mai lau Google Drive, matou te manatu i ai, o lea ia matou agai atu i se isi tagata. Ma mo lenei mea, o mea uma e te manaʻomia o le i ai lea o se sootaga tuusaʻo i le faila (poʻo faila, laupepa) na faia e le tagata faʻamaumauga.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le faila i le Google Disk pe kopi ma faapipii i le pusa o le upega tafailagi, ona kiliki lea "UI".
  2. Afai e maua saʻo e le fesoʻotaʻiga ia faʻamatalaga, e mafai ona e suʻeina faila o loʻo iai i totonu (pe a fai o se faletupe poʻo se archives ZIP) ma amata vave ona sii mai.

    O le vaʻaia o loʻo faia i le auala lava lea e tasi i luga o lau lava disk poʻo totonu "Saili" (kiliki faalua e tatala ai le tusi ma / poo le faila).

    Pe a uma ona kiliki se ki "Download" o le tulaga taʻavale faʻamaumau e tatala aunoa, o mea e manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻailoga e teu ai, pe a manaʻomia, faʻamaonia le igoa manaʻomia mo le faila ona kiliki "Faasaoina".
  3. E pei lava o le faigofie ona sii mai faila mai Google Drive, pe afai o iai sau fesoʻotaʻiga. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e faʻasaoina faʻamaumauga i luga o le fesoʻotaʻiga i totonu o oe lava ao, aua ua tuʻuina atu i ai se kulupu tutusa.

  4. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le siiina o faila mai le faaputuga ao i le komepiuta. Pe a faʻafesoʻotaʻi lau talaaga, mo mafuaaga manino, e tele atu avanoa.

Talosaga

Google Drive o loo i ai i le tulaga o se polokalama a le PC, ma e mafai foi ona faʻaaoga e download ai faila. Ae peitaʻi, e mafai ona e faia lenei mea i au lava faʻamaumauga na muai tuʻuina atu i le ao, ae leʻi faʻasesoʻotaiina faʻatasi ma le komepiuta (mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le mea moni e le mafai ona faʻatulagaina le faʻatonuga mo soʻo se tasi o directories poʻo ona anotusi). O le mea lea, o mea o loʻo i totonu o le teuina o le ao e mafai ona kopiina i le puʻupuʻu, pe o se vaega poʻo le atoa.

Manatua: O faila uma ma laupepa e te vaʻaia i lau Google Drive Directory i luga o lau PC ua uma ona tuʻuina atu, o lona uiga, e teuina i le taimi lava e tasi i le ao ma le masini e teu ai le tino.

  1. Faʻasaʻo le Google Drive (o le tagata o tausia le igoa e taʻua o le Lagolago ma le Sync Mai Google) pe afai e leʻi faʻalauiloa muamua. E mafai ona e mauaina i le lisi. "Amata".

    Faʻasani-saʻo i luga o le ata o le tusi talosaga i totonu o le fata, ona kiliki lea o le ki i foliga o se ellipsis vertical e aumai i luga lana lisi. Filifili mai le lisi e amataina. "Faʻatonu".
  2. I le itu, alu i le lisi Google Drive. Lenei, pe ae maka le meataitasi ma se maka "Faʻatasi na o nei laupepa", e mafai ona e filifilia ia faila o loʻo i ai a latou anotusi e sii mai i le komepiuta.

    E faia lenei mea e ala i le seti o atigipusa i pusa talafeagai, ma ia "tatala" le tusi e te manaʻomia e kiliki ai le aū i le itu taumatau i le pito. Ae paga lea, o le gafatia e filifili failautusi maʻoti mo le download o loʻo misi, e mafai ona e faʻamaopoopoina uma le laupepa ma mea uma.
  3. A uma ona faʻataunuʻu tulaga talafeagai, kiliki "Lelei" e tapuni le faamalama o le talosaga.

    A maeʻa le faʻatasiga, o le a faʻapipiʻi i le komipiuta o Google Drive lau komepiuta, ma o le a mafai ona e faʻaaoga uma faila i totonu o latou faʻaogaina o laupepa. "Saili".
  4. Ua matou tilotilo i auala e sii mai ai faila, faila, ma faʻamaumauga atoa faʻamaumauga mai Google Disk i PC. E pei ona mafai ona e vaʻai, e mafai ona faia lenei mea e le gata i le masini, ae i totonu foi o le talosaga. Ae ui i lea, i le mataupu lona lua, e mafai ona e fegalegaleai ma lau lava teugatupe.

Telefoni ma papa

E pei o le tele o talosaga ma auaunaga a Google, o le disk e avanoa mo le faʻaaogaina i masini feaveaʻi e faʻaaoga ai Android ma iOS, pe a fai e tuʻuina atu o se isi talosaga. Faʻatasi ai, e mafai ona e siiina i totonu o le fale teu oloa e fai ma au lava faila, ma i latou ua faʻatagaina lautele e isi tagata faʻaoga. Seʻio tatou tilotilo totoa pe faʻapefea ona faia lenei mea.

Android

I tele smartphones and tablets with Android, ua uma ona tuʻuina atu le talosaga Disk, ae afai e leai, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le Market Market e faʻapipiʻi ai.

Lisi Google Drive mai le Google Play Store

  1. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i luga, faʻapipiʻi le pepa o tagata o tausia ile masini feaveaʻi ma faʻalauiloa.
  2. Siaki le faʻaogaina o mea e teu i luga o le telefoni feaveaʻi e ala i le taʻavale e ala atu i lau faʻafeiloaʻi. Afai e tatau ai, o le mea e le ono tupu, ia e ulufale i totonu o lau Google, o faila mai le pu na e fuafua e sii mai.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona e ulufale atu i le Google Drive i le Android
  3. Faʻafesoʻotaʻi i le pusa lea e te fuafua e tuʻuina atu faila i le teuina i totonu. Kiliki i luga o laina tolu i le itu taumatau o le igoa elemene, ma filifili "Download" i le lisi o avanoa avanoa.


    E le pei o se PC, i luga o masini feaveai e mafai ona e fegalegaleai ma faila taitasi, e le mafai ona sii mai le foliga atoa. Ae afai e te manaomia e sii mai nisi o mea i le taimi e tasi, filifili muamua le mea e ala i le uuina o lou tamailima i luga, ona maka lea o le isi i le paʻi i le mata. I lenei tulaga, o le aitema "Download" O le a le gata i le lisi autu, ae faʻapea foi i le laulau o loʻo faʻaalia i lalo.

    Afai e tatau ai, faʻataga le faatagaga e faʻaoga ai ata, multimedia ma faila. O le a amataina aunoa ma le otometi, lea o le a faʻaalia e le faʻamatalaga talafeagai i le pito i lalo o le faamalama autu

  4. O le maeʻa o le download e mafai ona maua i le faʻaaliga i le tauaso. O le faila lava ia o le ai totonu o le pusa "Manatu", lea e mafai ona e mauaina i soo se faila faila.
  5. Pule oe pe fai: Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e fai faila mai le ao o loʻo avanoa offline - i lenei tulaga, o le a teuina i luga o Disk, ae mafai ona e tatalaina i latou e aunoa ma se initaneti. E faia lenei mea i le lisi lava lea e tasi lea e faʻatinoina ai le download - naʻo le filifili le faila poʻo faila, ona siaki lea o le pusa Laitiiti le avanoa.

    O lenei auala e mafai ai ona e sii mai faila taʻitasi mai lau lava Disk ma e naʻo se faʻaaogaina tatau. Mafaufau i le auala e sii mai ai le sootaga i se faila po o se foliga mai se isi teuina, ae tepa i luma, matou te maitauina i lenei tulaga e sili atu ona faigofie.

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga pe kopi foi oe lava ma faapipii i totonu o le pusa o tua o lau masini feaveaʻi, ona kiliki "UI" luga o le keyboard keyboard.
  2. E vave mafai ona e siiina le faila, lea e tuʻuina atu i ai le faʻamaufaʻailoga talafeagai. Afai e te vaʻai i le faʻailoga "Faʻailoga. Ua le mafai ona utaina le faila mo le faʻamuamua", pei o la tatou faʻataʻitaʻiga, aua le gauai i ai - o le mafuaʻaga e tele pe le faʻatulagaina.
  3. Pe a uma ona kiliki se ki "Download" O le a foliga mai se faamalama e talosagaina oe e filifili se talosaga e faia ai lenei faiga. I lenei tulaga, e tatau ona e tapuni i le igoa o le masini o loʻo e faʻaaoga nei. Afai e te manaʻomia se faʻamaoniga, kiliki "Ioe" i le faamalama ma se fesili.
  4. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a amata le faila o le faila, o le alualu i luma lea e mafai ona e matauina i le faʻaaliga faʻalauiloa.
  5. I le maeʻa ai o le faʻatinoga, pei o le tulaga o le Google Disk Personal, o le a tuʻuina le faila i le faila "Manatu", e alu i ai e mafai ona e faʻaogaina ai soʻo se faila faila lelei.

iOS

O le kopiina o faila mai le faaputuga faaputuga e fesiligia i le mafaufau o le iPhone, ma sili atu ona patino ile poloka komipiuta o iOS applications, ua faia e faaaoga ai le tagata Google Drive, o loʻo maua mo le faʻapipiʻi mai le Apple App Store.

Tikiake Google Drive mo iOS mai le Apple Store Store

  1. Faʻatū Google Drive e ala i le kiliki i luga o le sootaga oi luga, ona tatala lea o le talosaga.
  2. Tago i le faamau "Faʻatasi" luga o le mata muamua o le kalani ma saini i totonu o le tautua e faʻaaoga ai faʻamaumauga a Google. Afai ei ai ni faʻafitauli i le faitotoa, faʻaaoga fautuaga mai mea o loʻo maua i le sootaga lea.

    Faitau atili: Faʻapipiʻi i le Google Drive faʻamaumauga i le iPhone

  3. Tatala le tusi i luga o le disk, o mea e te manao e sii i le mafaufau o le masini iOS. E latalata i le igoa o faila taitasi o loʻo i ai se ata o ni vaega se tolu, lea e te manaʻomia e tapuni ai le tatalaina o se lisi o gaioiga talafeagai.
  4. Faʻamau i luga le lisi o filifiliga, saili le mea "Tatala ma" ma paʻi i ai. O le isi, faatalitali mo le maeʻa o sauniuniga mo le auina atu i fafo i le masini teu oloa o le masini feaveai (o le umi o le taualumaga e faalagolago i le ituaiga o le sii mai ma lona voluma). O le iʻuga, o le lisi o le lisi o talosaga o le a faʻaalia i lalo, i le faila o le a tuʻuina ai le faila.
  5. O isi gaioiga e lua-eseese:
    • I le lisi o loʻo i luga, tape le faʻamaonia o le meafaigaluega lea ua fuafua i ai le faila download. O lenei mea o le a faʻalauiloa ai le talosaga filifilia ma tatala mea na e (already) download mai Google Disk.
    • Filifili "Faasao i" Failautusi ona faʻamaonia ai lea o le faʻailoga o le tusi talosaga e mafai ona galulue faatasi ma faʻamaumauga na siiina mai le "ao" i luga o le lau o le mea na faʻaalia "Faʻamaumauga" mai Apple, ua mamanuina e pulea mea o loo i le iOS-masini manatua. Ina ia faamaea le taotoga, kiliki "Faaopoopo".

  6. Filifiliga. I le faʻaopoopo i le faia o laasaga o loʻo i luga, lea e mafua ai le siiina o faʻamatalaga mai le teuina o le malulu i se faʻamatalaga patino, e mafai ona e faʻaogaina le 'auʻaunaga e teu ai faila i le manatuaina o se masini iOS. Laitiiti le avanoa. E sili ona aoga lenei mea pe'āfai e tele faila na kopiina i le masini, aua e le o saunia le faʻatulagaina o le faʻafanua i le Google Drive mo le iOS.

    • Alu i le lisi i le Google Drive, faʻasalalau le igoa, filifili le faila. Ma, i tapas tafaʻi, maka isi mea i totonu o le pusa e te manaʻo e teu ai se avanoa mai se masini Apple pe afai e te le fesoʻotaʻi i le Initaneti. A maeʻa le filifiliga, kiliki tuatusi e tolu i le pito i luga o le mata i le taumatau.
    • Faatasi ai ma mea o loʻo i le lisi o loʻo i lalo, filifili "Faʻamaonia le avanoa tuusaʻo". A mavae sina taimi, i lalo o le faila o igoa o le a aliali mai le faailoga, e faʻaalia ai lo latou avanoa mai le masini i soo se taimi.

Afai e te manaʻomia le sii mai o le faila mai le "lou" Google Disk, ae mulimuli i le fesoʻotaʻiga na tuʻuina mai e le auaunaga e faʻasoa ai tagata i mea o loʻo i totonu o le faleoloa, i le siosiomaga o iOS e tatau ona e faʻaaogaina i le faʻaaogaina o le isi vaega. O le sili ona masani ona faʻaaogaina se tasi o faila faila, ua faʻapipiʻiina i le galuega o le siiina mai o faʻamaumauga mai le upega tafailagi. I la tatou faataitaiga, o le lauiloa lenei "Explorer" mo masini mai Apple - Pepa.

Faʻapipiʻi pepa mai le Readdle mai le Apple App Store

O laasaga nei e na o sootaga lava i faila taʻitasi (e leai se avanoa e faʻapipiʻi ai le pusa i le masini iOS)! E tatau foi ona e amanaʻia le faatulagaga o le faʻafesoʻotaʻi - o le metotia e le talafeagai mo nisi faʻamaumauga faʻamatalaga!

  1. Kopi le sootaga i le faila mai Google Disk mai le meafaigaluega lea na e mauaina (i-meli, avefeau vave, masini, ma isi). Ina ia faia lenei mea, ia uumi le lolomi i le tuatusi e tatala ai le lisi o mea e fai ma filifili "Kopi le sootaga".
  2. Tatala pepa ma alu i le fale "Saili" web browser e ala i le tapeina Tapasa i le tulimanu taumatau pito i lalo o le mataʻaiga autu o le talosaga.
  3. Umi le taʻalo i totonu o le fanua "Alu e fai le" valaau le ki Pasilikiliki ona tapuni lea "Alu" luga o le keyboard keyboard.
  4. Tapu le faamau "Download" i le pito i luga o le upega tafaʻilagi e tatalaina. Afai o le faila e faʻaalia i se voluma tetele, ona ave lea i le itulau ma se faʻamatalaga e uiga i le le mafai ona siakiina mo siama - kiliki ii. "Talia mai". I luga o le isi ata "Save File" pe afai e tatau ai, sui le igoa o le faila ma filifili lona auala e taunuu ai. Le isi, paʻi "Fai".
  5. E tumau pea e faʻatali mo le download e faʻauma - e mafai ona e matamata i le faagasologa e ala i le taina o le ata "Manatu" i le pito i lalo o le lau. O le faila faila o loʻo maua i totonu o le lisi o loʻo faʻamaonia i le laasaga i luga, lea e mafai ona maua i le alu i "Pepa aloaia" faila faila.
  6. E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le gafatia e faʻapipiʻi mea o le Google Drive i masini feaveaʻi e faʻatapulaʻaina (aemaise i le tulaga o iOS), faʻatusatusa i le foia o lenei faafitauli i luga o se komepiuta. I le taimi lava e tasi, talu ai ona o le tele o tomai masani, e mafai ona faʻapolopolo toetoe lava o faila mai le teuina o le malulu i le mafaufau o se telefoni po o se papa.

Faaiuga

O lenei ua e iloa tonu le auala e sii mai ai faila taʻitasi mai le Google Drive ma e oʻo lava i lautusi uma, archives. O lenei mea e mafai ona faia i luga o se masini komepiuta, pe o se komipiuta, komepiuta, telefoni po o se laupapa, ma na o le pau lava le mea e manaomia muamua o le maua lea i luga o le Initaneti ma tuusao i luga o le upega tafailagi po o le aoga, e ui lava i le tulaga o iOS atonu e talafeagai le faʻaaogaina o meafaigaluega. Matou te faʻamoemoe o lenei mea e aoga mo oe.