O se tagata e sili ona fai ma vaisu mai le 90s e tilotilo i le tele o lau

O se faʻataʻitaʻiga o se tasi o faʻataʻitaʻiga masani o le faaiʻuga o le seneturi mulimuli, o Duke Nukem, o loʻo sauniuni mo le atinaʻe. Ua folafola mai e tusitala se toa malie i le malie mafiafia ma le malosi o faatinoga i le ituaiga o "Vaitafe".

O le poloketi o loʻo i ai pea i se taimi vave fuafuaina, ae ua matua tele lava i faʻamaumauga faʻamaonia ma tala. O le mea lea, o le lomiga mai fafo o Eseese ua lipotia mai o sui o le kamupani Gearbox, ua lauiloa i le na tusia le uluaʻi Counter Strike ma le toe fanauina o le faasologa o le Duke Nukem i le 2011 i lalo o le codameame Forever, o le a faia i luga o le atinae. O le nofoa o le a faia e Jean-Julien Baronne, o le ua uma ona galue i le fetuunaiga o se taaloga komepiuta: mai lana peni na sau ai le ata "Assassin's Creed" i le Assasin's Creed universe in 2016.

O le taupulega a le uluai Duke Nukem o loʻo taʻu mai ai le tala a se tuagane malupuipuia o Duke Nyukema, o loʻo tau ma tagata ese o loʻo lolovaia aai o Amerika. A maeʻa ona faʻanofoina ma malo e leʻi valaʻauina, o le tagata autu e faanatinati atu i latou o loʻo i ai le toe foi mai i le nofoaga avanoa. O faʻataʻitaʻiga uma lava e faʻaaogaina i se faiga e le masani ai ma le malie ma le malie. E tusa ai ma lomiga mai fafo, o le matafaioi autu i le suiga o ata tifaga o lo o taua o se tagata lauiloa John Cena.

O le tabloids e mautinoa: o se tauvaga masani Ioane Cena o le a avea ma vaega autu

O le fetuutuunaʻiga a Duke Nukem o le a faʻatumuina ai le tele o poloketi na fanaina i le atulaulau o taaloga komepiuta. I le taimi muamua, o ata tifaga e pei o Warcraft, o le Assassin's Creed, Resident Evil, Manaomia le Saosaoa ma le tele o isi na o mai. O loo faatalitali Duke mo lona taimi. Ma o a isi lalolagi o taaloga komepiuta e te fia vaʻaia i le faatulagaga o se ata tifaga tele? Tuʻu faʻamatalaga ma fefaʻasoaaʻi faʻamoemoega mai tala fou o lumanaʻi.