E faʻapefea ona auina atu tusimaʻi mai Google Chrome


A e fesuiaʻi i se masini fou, e te le manaʻo e leiloa ia faamatalaga taua e pei o tusi lauiloa. Afai e te manaʻo e tuʻuina atu tusi tusi mai le 'upega tafailagi Google Chrome i soʻo se isi, ona muamua manaʻomia lea ona e faʻasili atu tusi tusi mai le Chrome.

O le auina atu o tusi lakapi o le a teuina uma tusimaʻi Google Chrome o loʻo i ai o se faila eseese. Mulimuli ane, e mafai ona faaopoopoina lenei faila i soʻo se masini komepiuta, ma faʻafeiloaʻiina ai mafaʻailoga mai le tasi upega tafaʻilagi i le isi.

Tulei le Google Chrome Browser

E faʻapefea ona auina atu i fafo tusimalo Chrome?

1. Kiliki i le ki o le lisi i le pito i luga taumatau o le masini. I le lisi e aliali, filifili "Faailoga tusi"ona tatala lea "Pulefaʻailoga Faailoga".

2. O se faamalama o le a aliali i luga o le lau, i le ogatotonu o le kiliki i luga o le mea "Pulega". O se tamai lisi o le a luga i luga o le laufanua e te manaʻomia e filifili ai le meataitasi "Faʻamatalaga Faailoilo o Faʻamatalaga i le Faʻamaumauga HTML.

3. O le faʻaaliga e faʻaalia ai le Windows Explorer e masani ai, lea e na ona e manaʻomia e faʻamaonia ai le pusa o le faʻailoga mo le faila faʻapitoa, faʻapea foi pe afai e tatau ai, suia lona igoa.

O le tusi ua maeʻa ona makaina faila e mafai ona faʻapipiʻi mai i soo se taimi i totonu o soʻo se masini komepiuta, ma atonu e le o Google Chrome.