Faʻafefea ona toe faʻafoʻi ata viliina i luga o le iPhone


Faʻasalaga faʻafuaseʻi o le vitio mai le iPhone - o le tulaga e taatele. O le mea e lelei ai, o loʻo i ai filifiliga e toe faʻafoʻi ai i le masini.

Faʻafoʻisia le vitio i luga o le iPhone

Lalo o le a tatou talanoaina ni auala se lua e toe maua ai se vitio ua uma ona solo.

Metotia 1: Faʻamaumauga "Toeitiiti Faʻateʻaina"

Na manatu Apple i le mea moni e mafai e le tagata faʻaaoga ona fufulu nisi ata ma vitio ona o le faatamala, ma o lea na ia iloa ai se pusa faapitoa "Ua leva ona tape". Aʻo manino mai le igoa, o faila e faʻamalo mai le ata o le ata, o le a pauu i totonu.

  1. Tatala le faʻataʻitaʻiga o ata faʻasologa. I le pito i lalo o le faamalama, kiliki le laupepa "O Tusi". Tusi i le pito i lalo o le itulau, ona filifili lea o se vaega. "Ua leva ona tape".
  2. Afai na faʻaumatia le vitio i le itiiti ifo ma le 30 aso talu ai, ma e le faʻamamāina lenei vaega, o le ae vaʻai i lau vitio. Tatala i luga.
  3. Filifili le ki i le tulimanu pito i lalo "Toe faʻafoʻisia"ona faʻamaonia lea o lenei gaioiga.
  4. Ua faia. O le vitio o le a toe faʻaalia i lona tulaga masani i le ata Photo.

Metotia 2: iCloud

O lenei auala o le toe faʻaleleia o le vitio o le a na o le fesoasoani pe afai na e faʻamalosia muamua le kopiina o ata ma vitio i lau potu tusi iCloud.

  1. Ina ia siaki le gaoioiga o lenei galuega, tatala ia tulaga o le IPhone, ona filifili lea o le igoa o lau teugatupe.
  2. Tatala le vaega iCloud.
  3. Filifili le vaega "Ata". I le isi laʻo, ia mautinoa ua e faʻaaogaina le mea "Ata o le ICloud".
  4. Afai o lenei filifiliga ua mafai, o loʻo ia te oe le malosi e toe faʻafoʻi ai ata vitio. Le faia o lenei mea, i luga o se komepiuta poʻo soʻo se masini ma le gafatia e alu i luga o le initaneti, faʻalauiloa se masini ma alu i le 'upega tafaʻilagi iCloud. Saini ma lau Apple ID.
  5. I le isi potu, alu i le vaega "Ata".
  6. O ata uma o faʻatautaia ma vitio o le a faʻaalia iinei. Saili lau vitio, filifili i se kiliki se tasi, ona filifili lea o le ata o le download i le pito i luga o le faamalama.
  7. Faamaonia le faasaoina o le faila. A maeʻa le download, o le a maua le vitio mo le matamataina.

Afai oe feagai ma le tulaga na fesiligia ma ua mafai ona toe faʻafoʻi le ata vitio i se isi auala, taʻu mai ia i matou i totonu o faʻamatalaga.