Faʻafefea ona faʻatau le Windows 10 Pro mo le 12 tālā

Matou te taʻu atu pe faʻapefea ona faʻatau se faiga faʻaogaina 20 taimi taugofie nai lo le upega tafaʻilagi a le Microsoft.

O le anotusi

  • O sina mea e uiga i le Windows 10 Pro
  • Faʻafefea ona faʻatau le Windows 10 Pro mo le 12 tālā
  • Faʻafefea ona faʻatau se ki

O sina mea e uiga i le Windows 10 Pro

Windows 10 Professional o se faʻaleleia atili o le Windows 10 Home masani. Muamua, seʻi o tatou taulimaina le tele o suiga fou o le "toeselau".

O le Windows 10 o loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina o malosiaga o lomiga muamua e lua. Mo se faʻataʻitaʻiga, oi latou e leʻi oʻo mai i le faʻafouina o le komiti puleaina o le G8 o le a fiafia i le toe foʻi mai o le amataga. O le mea lautele, o le Windows 10 ua mamanuina ina ia mautinoa o le fesuiaiga mai lomiga muamua o le polokalama a Microsoft sa leai se tiga pe a mafai. Ae o loʻo iai pea nisi o faʻaleleia taua. O se lisi puupuu o mea fou fou:

  • Windows Hello. Auaunaga e tali atu mo le faʻaogaina o le logon. O le tamatamailima, iris poʻo le faʻaaloalo e lagolagoina.
  • Hiberboot ma InstaGo. O foliga fou o Windows, faafetai i le sili atu le televave o le fausiaina o le tino ma le sulu.
  • Mata o Microsoft. New browser mai Microsoft, ua mamanuina e sui ai Internet Explorer. Faʻavave vave, ma o loʻo i ai se auala faʻapitoa mo le faitauina lelei.
  • Lautusi komepiuta mama. O lena galuega, lea ua leva ona aoga le faia mai macOS. I le taimi nei i Windows, e mafai ona e fesuiaʻi e le gata i le va o faamalama o polokalame, ae ia fefaasoaaʻi galuega ma a latou kulupu i luga o komipiuta eseese.
  • Xbox app. I luga ole Windows 10 PC, e mafai ona e taʻalo Xbox One taaloga ma fegalegaleai ma isi taʻalo, pei o le Xbox Live. Ma o loʻo tumau pea le lagolago a le '' dozen 'i le DirectX 12 ma e mafai ona pasi faʻatasi ma le fesoasoani a le Taiala DVR.

E mafai foi ona faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e avea o se fale. Toeitiiti lava o ona eseesega mai le Aiga o loʻo i ai fofo mo pisinisi laiti ma pisinisi. O nisi nei o latou:

  • Pipiʻi. Tekinolosi Faʻasalalauga Faʻafitauli. Mo i latou e teuina faʻamatalaga taua tele i luga o le komepiuta.
  • Telefoni avanoa. Windows 10 Pro e mafai ai e oe ona vaʻaia lelei se komepiuta ma faʻafesoʻotaʻi i se aʻoga, pitonuʻu pisinisi poʻo le Azure Active Directory e galulue ma faila faigāluega, faila ma le lomitusi.
  • Komepiuta mama. Ua lagolagoina e le Windows 10 Pro le Hyper-V - o se faiga mo le faʻaaogaina o masini komepiuta. E mafai ai e oe ona galue i le tele o auala faʻaoga i luga o le komepiuta.

Faʻafefea ona faʻatau le Windows 10 Pro mo le 12 tālā

O se laisene mai le tau a Microsoft $ 200, ae e mafai ona e faʻatau se ki sili atu le taugofie i le faleoloa Goodoffer24.com.

O le au faitau uma o le Pcpro100 Goodoffer24 e maua ai le 15% o le tau o le faʻasalalaugaMGPcpro10015.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi nei o ki mo polokalama a Microsoft, o tau o loʻo faʻaalia i le tau faʻaititia.

Windows 10 Pro Professional CD-KEY (32/64 Bit) -11.89 $

Microsoft Office 2016 Pro Professional Plus CD-KEY (1 PC) -26,93 $

Microsoft Office 2019 Professional Plus CD-KEY (1PC) -60,29 $

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro -Bundle $ -33.16

Microsoft Office 365 (1 Tausaga) 1 Meafaigaluega (WIN / MAC) - $ 20.11

Faʻafefea ona faʻatau se ki

Muamua, ia manatua o le ki e le o se pusa tufatufa. O Windows e tatau ona muaʻi sau mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft.

Ina ia faʻatau se ki i Goodoffer24, alu i le itulau o oloa ma faʻaopopo i le kata.

I totonu o le faʻasologa o faʻamatalaga, matou te maua ai le Faasologa o le Faʻasalaga Faʻasalaga - o iina o le ae manaomia ai le ulufale i se code promotional mo se tau faʻaititia.

O loʻo faʻamalosia le code promo - o le tau ua paʻu i le 11.89 tala.

E tumau pea e ala i le faʻaaogaina masani o le totogiina o aitalafu: o le faʻaofiina o faʻamatalaga o le faletupe ma le faʻamaoniga o totogi. O le ki o le a oʻo mai ile imeli. Mea uma, o loʻo iai sau laisene. E totoe na o le faʻaagaoioia pe ae faʻauluina le Windows.