Faʻafefea ona faʻapipiʻi le polokalame meli Thunderbird


3G ma le LTE o faʻamaumauga o faʻamatalaga o fesoʻotaiga e maua ai avanoa i telefoni feaveaʻi televave. I nisi o tulaga, e ono manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona faʻatapulaʻa a latou galuega. Ma o le asō o le a tatou tilotilo i le auala e mafai ai ona faia lenei mea i le iPhone.

Lave 3G / LTE mo le iPhone

O le faʻamaofiofia o tagata faʻaoga e faʻaogaina ai tulaga maualuga o fesoʻotaʻiga televavave mo tagata e faʻaaogaina atonu e manaʻomia mo mafuaaga eseese, ma o se tasi o mea pito sili ona taua o le laveaʻiina o le ola.

Metotia 1: Setiina o le Setete

  1. Tatala tulaga i luga o lau telefoni ma filifili le vaega "Telefoni".
  2. I le isi lafu, alu i le aitema "Filifiliga o Faʻamatalaga".
  3. Filifili "Leo ma Faʻamaumauga".
  4. Seti le mea e manaʻomia. Mo le maualuga o le faʻaolaina o le ola, e mafai ona e vaʻaia "2G", ae i le taimi lava e tasi, o le fua faatatau o le fesiitaiga o le a matua faʻaitiitia.
  5. Afai e seti le parakalafa manaʻoina, ia tapunia le faamalama i le faatulagaga - o le a vave ona faʻaaoga suiga.

Metotia 2: Faʻasologa o vaalele

E maua e le iPhone se vaalele faʻapitoa, lea o le a aoga e le gata i luga o le vaalele, ae faʻapea foi i mataupu e te manaʻomia e faʻasaʻo atoa ai le avanoa i luga o le Initaneti i luga o lau telefoni.

  1. Sipipe i luga i luga o le ata o le iPhone e faʻaali ai le Point Control mo le vave ona faʻaaogaina o telefoni feaveaʻi.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le faʻamaonia le vaalele. O le a faʻaaoga le vaalele vaalele - o le mea tutusa i le tulimanu pito i luga o le mata o le a taʻu atu ia te oe.
  3. Ina ia mafai ona e toe faʻaogaina le Initaneti i luga o le telefoni, toe faʻafoʻi le Nofoaga Faʻatonu ma toe faʻaoga i luga o le faʻamaufaʻailoga masani - o le a faʻaumatia loa le vaalele ma o le a toe faʻaleleia.

Afai e te le mafai ona e iloa pe faʻapefea ona tape le 3G po o le LTE i luga o le iPhone, fesili i au fesili i faʻamatalaga.