Fale faʻatau oloa 3.59

O le Windows 8 e le tutusa ma lomiga muamua o le polokalama. I le taimi muamua, na faʻatulagaina e le au atinaʻe e avea o se faiga mo paʻu ma masini feaveaʻi. O le mea lea, e tele mea tatou te masani ai ua suia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se lisi lelei "Amata" o le ae le toe mauaina, aua ua uma ona filifili e suitulaga i se vaega o tagata popup Toa. Ae ui i lea, o le a tatou iloiloina le auala e toe faafoi ai le faamau "Amata"lea e le o maua i lenei OS.

E faʻapefea ona toe faʻafoʻi le lisi amata ile Windows 8

E mafai ona e toe faʻafoʻiina lenei ki i le tele o auala: faʻaaogaina o mea faigaluega faʻapitoa poʻo naʻo polokalama faʻainitaneti. Matou te vave lapatai atu ia te oe o le a le toe faafoiina le faamau i le auala o le polokalama, ae na o le suia lava i se aoga eseʻese o loʻo i ai galuega tutusa. Ae mo polokalama faaopoopo - ioe, o le a latou toe foi atu ia te oe "Amata" na o le auala na ia i ai.

Metotia 1: Vasega Faʻasologa

Faatasi ai ma lenei polokalame e mafai ona e toe faafoiina le faamau "Amata" ma faʻapitoa le faʻapipiʻiina o lenei lisi: o faʻaaliga uma ma ona faʻatinoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻu "Amata" ma le Windows 7 poʻo le Windows XP, ma ia na o le filifilia o le lisi maʻamau. E tusa ai ma le faʻatinoga, e mafai ona e toe faʻamaonia le Key Win, faʻamaonia po o le a le gaioiga o le a faia pe ae kiliki-i luga o le ata "Amata" ma sili atu.

Faʻasologa o le Vasega Poto mai le ofisa aloaia

Metotia 2: Mana 8

O le isi polokalama lauiloa mai lenei vaega o le Mana 8. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le ae toe foʻi mai i se lisi lelei "Amata", ae i se tulaga e ese le eseese. O tagata atiaeina o lenei polokalama e le toe faafoiina se faamau mai lomiga muamua o Windows, ae ofoina mai a latou lava, faia faapitoa mo le valu. O le malosi 8 ei ai se tasi itu manaia - i totonu o le fanua "Saili" E mafai ona e suʻeina e le gata i taʻavale i le lotoifale, ae faʻapea foi luga o le Initaneti - na o le faʻapipiʻi lava o se tusi "G" ae leʻi talosagaina google.

Download Power 8 mai le nofoaga aloaia

Metotia 3: Win8StartButton

Ma o le polokalama lata mai i la matou lisi o Win8StartButton. O lenei polokalama ua mamanuina mo i latou e fiafia i le siosiomaga atoa o le Windows 8, ae e le talafeagai lava e aunoa ma se lisi "Amata" luga o le komepiuta. E ala i le faʻapipiʻiina o lenei oloa, o le ae mauaina le ala tatau, pe a e kiliki i ai, o nisi o elemene o le valu amataga menu e aliali mai. E foliga mai e le masani ai, ae e fetaui lelei ma le mamanu o le faiga faʻaogaina.

Faʻaola Win8StartButton mai le nofoaga aloaia

Metotia 4: Meafaigaluega o Meafaigaluega

E mafai foi ona e faia se lisi "Amata" (po o le, o lona sui) e ala i tulaga masani o le faiga. E le talafeagai lenei mea nai lo le faʻaaogaina o isi polokalama, ae e tatau foi ona gauai atu i lenei metotia.

  1. Faʻasani-i luga "Taskbar" i le pito i lalo o le lau ma filifili ai "Paneli ..." -> "Fausia le Faʻatonu". I totonu o le fanua o loʻo talosagaina ai oe e filifili se faletusi, ia tusia le tala lenei:

    C: ProgramData Microsoft Windows Start Menu Programs

    Kiliki Ulufale. I le taimi nei "Taskbar" E i ai se ki fou i le igoa "Polokalama". O polokalame uma e faʻapipiʻi i lau masini o le a faʻaalia iinei.

  2. I luga o le komepiuta, kiliki-saʻo ma faia se ala ala fou. I le laina lea e te manaʻo e faʻamaʻoti ai le nofoaga o le mea faitino, ia tusia le tala lenei:

    explorer.exe shell ::: {2559a1f8-21d7-11d4-bdaf-00c04f60b9f0}

  3. I le taimi nei, e mafai ona e suia le igoa o le igoa, o le faailoga ma faapipii i "Taskbar". A e kiliki i luga o lenei ala puupuu, o le a amata le matapiʻa o le Windows, faʻapea foʻi ma le laulau. Suʻe.

Matou te tilotilo i auala e 4 e mafai ona e faʻaaoga ai le faamau. "Amata" ma i le Windows 8. Matou te faʻamoemoe e mafai ona matou fesoasoani ia te oe, ma na e aoaoina se mea fou ma aoga.