Faʻamaumauga i luga o le initaneti ma aʻafiaga ae le gata: Befunky

I lenei iloiloga, ou te fautuaina e faamasani i se isi faila ataata i luga o le initaneti, Befunky, o lona faamoemoega autu o le faaopoopo lea o aafiaga i se ata (o lona uiga, e le o se ata televise po o le Pixlr foi ma le lagolago mo papapu ma le malosi gafatiaina o ata). E le gata i lea, o loʻo lagolagoina le faʻatulagaina o galuega faʻavae, e pei o le faʻamalosi, faʻafouina, ma le suia o le ata. E i ai foi se galuega e fatufatu ai se fusiga o ata.

Ua uma ona ou tusia e sili atu i le faatasi e uiga i meafaigaluega eseese mo le gaosia o ata i luga o le Initaneti, ao taumafai e filifili e le o ni tui, ae na o na e ofoina atu le matagofie ma le eseese o galuega mai isi. Ou te manatu o Befunky e mafai foi ona taua i latou.

Afai e te fiafia i le autu o tautua i le initaneti mo le teuteuina o ata, e mafai ona e faitauina tusiga:

  • O le ata sili ona lelei i luga o le initaneti (toe iloiloga o nisi faila faʻatonutonu)
  • Auaunaga e fatu ai se faʻaogaina o ata
  • O le telefoni feaveai o le initaneti

Faʻaaogaina o Befunky, foliga ma foliga

Ina ia amata ona faʻaaoga le faatonu, alu i le ofisa aloaia befunky.com ma kiliki "Amata", e leai se resitala e manaʻomia. A maeʻa ona faʻatonuina le faatonu, i le faamalama autu e te manaʻomia e faʻamalamalama le mea e maua ai le ata: e mafai ona avea lau komepiuta, webcam, tasi o fesoʻotaiga faʻapitoa poʻo samples (Samples) o le auaunaga lava ia.

O ata e lafoina i le taimi lava lea, e tusa lava po o le a le tele ma, e pei ona mafai ona ou iloa, o le tele o fetuunaiga e faia i luga o lau komepiuta e aunoa ma le faʻapipiʻiina o ata i luga o le 'upega tafaʻilagi, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le saoasaoa o le galuega.

O le faʻaaogaina o le Faʻamaumauga Taua (pito i luga) e aofia ai filifiliga e totoina ai pe toe faʻafouina ai se ata, fesuiaʻi, faʻamalo pe faamanino, ma fetuunai le lanu o le ata. I lalo ifo o le ae maua ai ni faʻailoga mo le toe faʻaaogaina o ata (Paʻi i luga), faʻaopoopoga faʻailoga i tuaoi o mea (Edges), faamama o le lanu, ma se mea manaia o aʻafiaga e suia ai le taulaʻi ile ata (Funky Focus).

O le vaega autu o aʻafiaga, ia faia "pei o le Instagram", ma sili atu ona fiafia (talu ai o aʻafiaga e faʻaaogaina i le ata e mafai ona tuʻufaʻatasia i soo se tuufaatasiga) o loʻo i luga o le faʻamau talafeagai ma le foliga o se maata taula ma se isi, pe a faʻapipiʻi le pulumu. Faʻalagolago i le filifiliga filifilia, o le a faʻaalia se fenasili valavala ma pe a maeʻa ona e faʻatumu ia faatulagaga ma faʻatulagaina le iuga, ia na o le kiliki i le Talosaga mo suiga e aoga.

O le a ou le lisi mea uma e maua, e sili atu ona faigofie ona taʻalo ma i latou lava. Ou te matauina e mafai ona e mauaina i totonu o lenei faʻamatalaga ata o le initaneti:

  • Se seti tele o aafiaga mo ata o ituaiga eseese
  • Faaopopo laina i luga o ata, ata pue, faaopoopo ni tusitusiga
  • Faʻamau le uʻamea i luga o se ata ma le lagolago mo vaega eseese o faʻafefiloi faʻaoga

Ma le mea mulimuli, pe a maeʻa le gaioiga o le ata, e mafai ona e faʻasaoina i le kiliki Faʻasao pe lolomi i le lomitusi. E le gata i lea, afai ei ai se galuega e faia ai se faʻasolosolo o le tele o ata, alu i le "Collage Maker" tab. O le mataupu faavae o le galue ma meafaigaluega mo se faʻaogaina tutusa: ia na o oe e te filifilia se faʻataʻitaʻiga, fetuutuunai ana tapulaa, pe a e manaʻo - o le talaaga ma tuʻu ata i nofoaga saʻo o le mamanu.