Laveaina o le 'upega tafaʻilagi i Opera tusimaʻitusi


Talu ai nei, o le mea moni o le polokaina o se tasi po o se isi punaoa i luga o le Initoneti po o lona itulau eseese o le a faateleina le masani. Afai e galue le 'upega tafaʻilagi i lalo o le HTTPS protocol, ona oʻo atu ai lea i le poloka o le punaoa atoa. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe le auala e mafai ai ona maua se loka.

Tatou maua avanoa i punaoa puipuia

O le faʻaaogaina o masini lava ia e galue i le tulaga o le 'auʻaunaga - e tusa lava pe tautala, o se telefoni feaveaʻi telē, lea e na o poloka poloka pe toe faʻafeiloaʻi ai le feʻaveaʻi i tuatusi IP o masini faapitoa. O le galo lea e mafai ai ona pasia le poloka o le mauaina lea o se tuatusi IP o se isi atunuu lea e le poloka ai le saite.

Metotia 1: Google Translate

Metotia faʻapitoa, matala ma matauina le faʻaaogaina o nei auaunaga mai le "faalapotopotoga lelei". Pau lava le mea e te manaʻomia o se masini e lagolagoina ai le faʻaalia o le PC PC o Google Translate itulau, ma Chrome o le a faia.

  1. Alu i le talosaga, alu i le itulau faaliliu upu - o loʻo maua i le translate.google.com.
  2. Pe a mamafa le itulau, tatala le lisi o mea e fai i le 'upega tafaʻilagi - faʻamaonia i se ki poʻo le faʻasolo atu i le 3 pito i luga.

    Siaki le pusa i autafa o le lisi "Full Version".
  3. Maua lenei faamalama iinei.

    Afai e laʻititi tele mo oe, e mafai ona e alu i le laufanua o le laufanua pe na o le fausiaina o le itulau.
  4. Ulufale i totonu o le faaliliuga le tuatusi o le saite e te fia asiasi i ai.

    Ona kiliki lea o le sootaga i le faamalama faaliliu. O le a tuʻuina atu le 'upega tafaʻilagi, ae fai sina siʻitaga - o le mea moni o le sootaga na maua e ala i le faaliliu upu o loʻo muamua faʻatautaia i luga o faʻamaumauga Google i totonu o Amerika. Ona o lenei mea, e mafai ona e maua le avanoa i le nofoaga na poloka, aua na maua mai se talosaga e le mai lau IP, ae mai le tuatusi o le faila a le tagata faaliliu.

O le auala e lelei ma faʻapitoa, ae o loʻo i ai se mea le lelei tele - e le mafai ona e ulufale i itulau o loʻo faʻatauina i lenei auala, o lea afai oe, mo se faʻataʻitaʻiga, e sau mai Iukureini ma e te fia asiasi atu i Vkontakte, o le a le aoga lenei metotia mo oe.

Metotia 2: Auaunaga VPN

E sili atu le faigata o filifiliga. E aofia ai le faʻaaogaina o se Pisinisi Tumaoti - tasi le upega tafaʻilagi i luga o le isi (mo se faʻataʻitaʻiga, Initaneti o le Initaneti mai se ISP), lea e mafai ai ona e siakiina auala ma sui ai ip ip.
I luga o le Android, o lenei mea o loʻo faʻatinoina e ala i meafaigaluega na fausia e nisi o tagata sailiili (mo se faʻataʻitaʻiga, Opera Max) poʻo o latou faʻaopoopoga, poʻo ni talosaga eseese. Matou te faʻaalia lenei metotia i le faʻataʻitaʻiga i le faʻataʻitaʻiga o le VPN Master - VPN mulimuli.

Tasi le VPN Master

  1. A maeʻa ona tuʻuina le talosaga, faʻataʻitaʻi. O le faamalama autu o le a pei o lenei.

    E ala i le upu "Aunoa" E mafai ona e ufiufi ma maua se lisi o atunuu patino e mafai ona faʻaaogaina tuatusi IP e faʻaoga ai nofoaga faʻasaʻo.

    I le avea ai o se tulafono, o le auala otometi e lava tele, o le mea lea matou te fautuaina ai e alu.
  2. Ina ia mafai ai e le VPN, faigofie ona faʻasolo le ki i lalo o le filifili filifili.

    A e faʻaaoga muamua le tusi talosaga o le a maua se lapataiga faapena.

    Kiliki "Lelei".
  3. A maeʻa ona tuʻuina atu le VPN, o le a faʻaaliina e le Faʻailoga i se pupuʻu puupuu, ma e lua faʻamatalaga o le a aliali mai i le tulaga o le tulaga.

    Muamua o le puleaina o le talosaga, o le lona lua o le faʻamatalaga masani a Android o le VPN malosi.
  4. Faʻataunuʻu - e mafai ona e faʻaaogaina le masini e faʻafeiloaʻi ai nofoaga na poloka muamua. E le gata i lea, faʻafetai i lenei fesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻaaogā talosaga a tagata o tausia - mo se faʻataʻitaʻiga, mo Vkontakte poʻo Spotify e le maua i le CIS. O le tasi foi taimi tatou te tosina atu ai lou mafaufau i le le maalofia o le leai o le Initaneti.

Faʻamatalaga faʻapitoa a le 'auʻaunaga tumaoti, ae o le tele o tagata faʻatau e faʻaalia faʻalauiloa (e aofia ai taimi o suʻesuʻega), faʻatasi ai ma le ono leai se zelo o le faʻaaogaina o faʻamatalaga: o nisi taimi o tagata na faia se VPN auaunaga e mafai ona aoina faʻamaumauga faʻatusatusa ia oe.

Metotia 3: Upega tafaʻilagi ma auala faʻapolopolo auala

O se ituaiga auala faʻaaogaina e faʻaaogaina ai ni mea e le o faʻasalalauina o se galuega e leʻo faʻamoemoeina mo lenei faʻaogaina. O le mea moni o le fefaʻatauaʻiga ua faʻaolaina ona o le vaʻai sui: o faʻamatalaga na auina mai e le itulau e alu i le 'aufaipisinisi o le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi ma auina atu i le masini masini.

Mo se faʻataʻitaʻiga, Opera Mini ei ai foliga talitutusa, lea o le a matou tuuina atu o se faʻataʻitaʻiga.

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga ma alu i le uluai setup.
  2. Pe a oʻo i le faamalama autu, siaki pe mafai ona mafai ona faʻaogaina le auala faʻasaoina auala. E mafai ona e faia lenei mea i le kilikiina o le ki ma le logo o le Opera i luga o le meafaigaluega.
  3. I le faamalama paʻepaʻe i le pito i luga o loo i ai se faamau "Faasaoina o Taavale". Kiliki ii.

    O le faasologa o le faasologa o lenei tulaga o le a tatalaina. E tatau ona faʻaaogaina le filifiliga le tatau. "Aunoa".

    Mo lo matou faʻamoemoe, ua lava, ae afai e te manaʻomia, e mafai ona e suiina i le kiliki i luga o lenei mea ma filifili se isi mea pe tape atoa foi le teugatupe.
  4. Faia le mea e tatau ai, toe foi i le faamalama autu (e ala i le taomi "Toe foi" poʻo le faamau i le faʻatusa o le uʻamea i le pito i luga tauagavale) ma e mafai ona e ulufale i totonu o le tuatusi le tuatusi e te manaʻo e te alu i ai. O lenei vaega e sili atu ona vave galuevave nai lo se auaunaga VPN tuuto, o lea atonu e te le matauina se pa'ū o le saoasaoa.

I le faaopoopo atu i Opera Mini, o le tele o isi tagata sailiili ei ai a latou gafatia tutusa. E ui lava i lona faigofie, o le auala laveaʻi e le o se mea faʻapitoa - o nisi o saite, aemaise lava i latou e faalagolago i tekinolosi Faʻasaienisi, o le a le lelei le galue. I le faʻaopoopoga, faʻaaogaina o lenei faʻatulagaga, e mafai ona e faʻagalo e uiga i le toe faafoi i luga o le initaneti o musika poʻo le vitio

Metotia 4: Tor Network Clients

O le tekonolosi lasi o Tor o se meafaigaluega mo le saogalemu ma le le faʻaaogaina o le Initaneti. Ona o le mea moni e faapea, o le feoai i luga o fesoʻotaʻiga e le faalagolago i le nofoaga, e matua faigata lava ona taofia, ona e mafai ai ona e mauaina ni nofoaga e le mafai ona mafai.

E i ai le tele o tagata talosaga Fu mo le Android. Matou te fautua atu e faʻaaoga le ofisa aloaia Orbot.

Download Orbot

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga. I lalo o le a e maitauina ai kuluma e tolu. O le mea tatou te manaʻomia o loʻo totoe. "Tamoe".

    Kiliki ii.
  2. O le talosaga o le a amata faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaʻiga o Tor. A faʻapipiʻiina, o le a e vaʻai i le faʻasalalauga talafeagai.

    Kiliki "Lelei".
  3. Ua faia - i le faamalama autu ma i le tulaga o faasalalauga tulaga e mafai ona e vaai i le tulaga o le sosooina.

    Ae ui i lea, o le a le fai atu se mea i se tagata e le o ni tagata tomai faapitoa. I soʻo se tulaga, e mafai ona e faʻaaoga lau tagata maimoa i luga o le uepisaite e te alu i nofoaga uma, pe faʻaaoga foi tusi o tagata o tausia.

    Afai mo nisi mafuaaga e le mafai ona faʻavaeina se fesoʻotaʻiga i le auala masani, o se isi mea i le ituaiga o le VPN e fesoʻotaʻi atu i lau tautua, e leai se eseesega mai le faʻamatalaina i le Metotia 2.


  4. O le mea lautele, e mafai ona faamatalaina Orbot e avea ma se manumalo manumalo, ae ona o mea faʻapitoa o lenei tekinolosi, o le a vave faʻaititia le saoasaoa o fesoʻotaiga.

I le faʻatulagaina, matou te maitauina o tapulaa i le avanoa i se punaoa faapitoa atonu e talafeagai, o lea matou te fautuaina oe e te mataala tele pe ae asiasi i ia nofoaga.