Fetuunai le lagona o le kiore i le Windows 7

O le igoa o le poloketi "Oloa, Tau, Tausitusi ..." ua uma ona tautala mo ia lava - ua fuafuaina mo fefaatauaiga. E tatau ona maitauina e mafai ona faia uma fefaʻatauaiga oloa fefaʻatauaiga ma faʻatau faʻatau atu - o le faʻaogaina o mea tau komepiuta o le a faʻatagaina ai le faʻatinoina vave o le faagasologa ma fesoasoani foi e faʻaogaina. Seʻio tatou tilotilo i avanoa o lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Faʻamaumauga o oloa

O nei faʻamatalaga uma e uiga i oloa faaopoopo ua teuina. I le amataga o le faʻataʻitaʻiga, matou te fautuaina oe e faʻaopoopo mea e tatau ai i lenei lisi, vaevaeina i totonu o laupepa ma vaʻavaʻai laulau. E manaʻomia lenei mea mo nisi galuega ma le polokalame. Faʻasaga faʻalua i le kuluma taumatau agavale i luga o se igoa faapitoa e tatala ai se faamalama, o fea e faʻasaʻo ai uiga.

E sili atu faʻamatalaga auiliiliga e mafai ona maua i le pepa o fefaʻatauaiga, pe a maua ai suiga, siakiina o feoaiga, ma faʻaagaaga. E le gata i lea, e taua le taulaʻi atu i le avanoa e faaopoopo ai se ata, atonu e aoga tele i nisi tagata faʻaoga.

Faʻamaumauga o atinaʻe faʻatau atu

O lenei laulau o loʻo faʻamalamalama auʻiliʻili uma lisi o lisi. E tatau ona e taʻalo sina mea itiiti i le taumatau e vaʻavaʻai ai i koluma uma, aua e le talafeagai i le tasi faamalama. Lalo o taʻape, kiliki i luga o fea e te aveina ai i le lisi fou ma le fatuga poʻo le faʻasologa o manatu.

Tusitaulima o iunite

O lenei faʻatulagaga o le a aoga ia i latou o loʻo galulue faʻatasi ma nisi vaega o fuataga i le taimi e tasi. O le laulau e faʻaalia lona numera, faʻapea foʻi ma le mafai e faʻaopoopo se mea fou.

Faʻasalalau Faʻatau

O tagata uma oe na galulue mo le kamupani, o ni tagata na tuʻuina atu pe o loʻo i ai i se isi vaega o loʻo tusia i lenei laulau, o loʻo faʻaalia ai auiliiliga uma e uiga ia i latou e oʻo i tuatusi ma numera telefoni, ioe, pe a fai na faʻatumuina lenei faʻamatalaga i le taimi.

Ma le isi, e tuʻuina atu tagata faʻatau i vaega ina ia faigofie ai ona galue. O loʻo tuʻuina i latou i se laulau faapitoa, lea e foliga tutusa i foliga uma o isi. O faʻamatalaga aupito maualalo lea e mafai ona aoga.

Faʻasalaga

O oloa uma na maua mai se tagata faʻatau oloa e talafeagai lelei iinei. O faʻamatalaga auiliili o loʻo faʻaalia i le itu tauagavale - o le outlet, date, numera number, etc. O igoa o lisiti ua tusia i le itu taumatau, o lo latou tau ma le aofaʻi o loʻo faʻaalia.

Tuuina atu o le tusi

E tutusa lava ma le pepa na muamua atu, na o le fesuiaiga o le faasologa. O lenei galuega e talafeagai mo oloa faʻatau oloa ma fefaʻatauaʻiga, ma o le faʻamatalaga i le agavale e mafai ona faʻaaogaina e fai ma lisiti mo le lolomiina. E na ona e manaʻomia e faʻapipiʻi oloa, faʻamautinoa le tau, tele ma faʻatumu i laina talafeagai.

E le gata i lea, o loʻo i ai foi se tinoitupe, lea e mafai ona aoga i isi tulaga. O faʻamatalaga nei e uiga i le tagata faʻatau ma le tagata faʻatau, ua faʻatumu i totonu, ua faʻamaonia le aofaʻi, ma ua tuʻuina atu mafuaaga mo le totogiina. Mo le lolomiina vave o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga fetaui.

Faʻafanua sili atu

TCU ua ofoina atu i ona tagata faʻapitoa e suʻe suʻega suʻega ma isi faʻalapotopotoga. Tau lava ina ia e matauina atonu e le mautonu, faatasi ai ma mea sese ma faafitauli eseese. Aʻo leʻi faʻafesoʻotaʻi le fou fou, e tatau ona e faitauina uma faʻamatalaga ma faʻamatalaga i le upega tafaʻilagi aloaia.

Lipoti Lipoti

E mafai ona aoga lenei mea mo le lolomiina o pepa o aitalafu poo le faʻaalia o fuainumera. Na o le filifilia o le tala talafeagai mai le lisi i le itu agavale poʻo le fatuina o lau lava ata. Filifili se lapoa pepa, tupe, ma faʻatumu isi laina, pe a faʻaalia i se lipoti maʻoti.

Mama

  • E i ai se gagana Rusia;
  • Paʻu vavalalata vavalalata;
  • O le i ai o se lipoti sili.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • E le o se tagata e faʻaoga-faʻafeiloaʻi.

"O oloa, tau, faʻasitusiga" o se polokalama lelei lea e talafeagai mo faleoloa, fale teu oloa ma pisinisi laiti e galulue ma oloa, faʻatau ma faʻatau atu. Faʻafetai i le tele o galuega tauave, e mafai ona e faʻaogaina uma lisiti ma felauaiga, ma o le a faʻaalia faʻapitoa le faʻamaumauga a le lipoti.

Download trial Products, Prices, Accounting

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Mea tau oloa ma fale teu oloa Pineapa Felauaiga o oloa CPU-Z

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Oloa, Tau, Tausitusi - se polokalama lelei o le a aoga ia i latou o loʻo auai i pisinisi laiti, umiaina se faleteuoloa poʻo se faleoloa. E fesoasoani i le tausia o lisiti uma ma faʻatau.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: ANDRIY.CO
Tau: $ 83
Toa: 34 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.58