E faʻapefea ona tatala le faila djvu?

O le faatulagaga o le DJVU e sili ona lauiloa ona o le maualuga o le faavasegaina o tusitusiga (o nisi taimi o le fua faatusatusa o le tele o taimi e maualuga atu nai lo le pdf). Ae ui i lea, o le toʻatele o tagata faʻaogaina ni faʻafitauli pe a galulue ma faila i lenei faatulagaga.

O le autu o nei faafitauli o le auala e tatala ai djvu. Ina ia tatala pdf i luga o PC ma masini feaveaʻi, o loʻo i ai ni polokalama lauiloa e pei o Adobe Acrobat Reader poʻo Foxit Reader. E le gata i lea, e mafai ona tatalaina pdf e faʻaaoga ai le masini i le masini. E toʻaitiiti e iloa o nei uiga uma e i ai mo faila djvu. O lenei tusiga o le a aofia ai auala autu e tatala ai

  • I luga o se komepiuta a le tagata lava ia - faatasi ai ma le fesoasoani o polokalama faapitoa ma plug-ins mo tagata suʻesuʻe;
  • I luga o se telefoni / laulau e taʻalo ai Android;
  • Convert djvu i le pdf online.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala faila CBR ma CBZ

Faʻafefea ona tatala djvu i luga o komepiuta

O le toatele oi matou e matamata i luga o le komepiuta pepa ma tusi na sii mai. Ona o le lapoa lapoa (e oo lava i upega tafailagi e faʻapipiʻiina i ai se pusa e 10 inisi), e faigofie lava. Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi se isi masini komepiuta mo le tatalaina o faila djvu i luga o lau komepiuta, e mafai ona e vaʻavaʻai i pepa e faʻaaoga ai se masini faapitoa faʻapitoa e taʻua o le DJVU Browser Plug-in. E mafai ona e sii maia mai le http://www.caminova.net/en/downloads/download.aspx?id=1, faʻamaonia le OS OS, faʻapea foʻi ma le manaʻoga ma le gagana o le plug-in. Toeitiiti o lauiloa uma lauiloa e lagolagoina: Opera, Mozilla Firefox, Google Chrome, ma Internet Explorer! A uma ona sii mai, faʻa-lua-kiliki i le faila lea na sii mai e amata ai le faʻatulagaga.

O le isi auala e tatala ai djvu i luga o se PC o le faʻaaogaina lea o polokalama faapitoa. E mafai ona e mauaina le tele o latou i le aso, ma o le tele o polokalame mo le tatalaina o le djvu e mafai ona sii mai mo le leai se totogi.

Le sili ona lauiloa ma le faigofie DJVU-tagata faitau:

  • DJVU View //www.djvuviewer.com/;
  • STDU Viewer //www.stduviewer.ru;
  • WinDjView //windjview.sourceforge.net/ru/;
  • DJVUReader, ma isi.

E mafai ona e siiina mai i latou mai nofoaga aloaia i fesoʻotaʻiga maoti.

O le mea moni, o le au faitau a le DJVU e faʻapipiʻiina faʻapitoa i latou i le faila, pe afai e le tupu, ia faia ma le lima:

  1. Kiliki le ata o le faila o le DJVU ma le ki o le kuki saʻo ma filifili "Tatala ma ...";
  2. Filifili le polokalama faʻapipiʻi mai le lisi ma tusi "Faaaoga lenei tusi mo faila uma o le faatulagaga o le DJVU";
  3. Kiliki "Tatala."

A maeʻa lena, e mafai ona e fiafia e faitau le tusi i luga o le komepiuta. E pei ona e iloa, e leai se mea faigata!

Tatala djvu i luga o telefoni ma papa

I aso nei, i le matua o le atinaʻe tekinolosi, telefoni tuʻuina atu o masini atamai ma komipiuta komepiuta, o le fesili e sili ona leaga - pe faapefea ona tatala se faila DJVU i se masini feaveaʻi? I fale teu oloa, e pei o Market Market, AppStore, Faleoloa Windows, e mafai ona e maua le tele o talosaga mo le matamataina o faila i lenei faatulagaga.

VuDroid application

Mo le Android:

  • VuDroid
  • DJVUDroid
  • EBookDroid

Mo iOS:

  • XDJVU
  • DJVU Reader

Mo Windows Telefoni:

  • WinDjView
  • TUSI

Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le polokalama e te manaʻomia, ia tusia lona igoa i le paʻamau suʻesuʻe i lau faleoloa talosaga. Mai i sailiga o suʻesuʻega, filifili le mea e manaʻomia ma faʻapipiʻi e pei o isi polokalame mo lau masini. E lelei le matamata i faila i le faatulagaga o le DJVU naʻo luga o laupepa e iai le telefoni, ae o lenei uiga o le a aoga pe a manaʻomia ona tatala vave le faila, ae leai se komepiuta i le taimi.

Faʻafefea ona faaliliu djvu i le pdf

Afai e leai ni polokalama e faʻapipiʻi, ina ia mafai ona tatala le faila i le djvu faʻalautele, ae o loʻo i ai se Adobe Reader poʻo soʻo se isi tagata maimoa PDF, e mafai ona e faʻaogaina le 'upega tafaʻilagi e ofoina atu ia te oe e liliu le djvu file i le pdf mo le leai o se totogi. O se auaunaga sili ona faigofie e ofoina atu e le site //www.docspal.com/.

Faʻamaumauga i luga ole laiga i docspal

E tatau ona e filifilia se faila i luga o lau komepiuta pe faʻamaonia se fesoʻotaʻiga, filifili le faatulagaga e faaliliuina ai le faila i totonu ma lolomi le "Convert" button. O le a faaliliuina le faila i le otometi, o le saoasaoa e faalagolago i lona telē ma lau fesoʻotaiga i Initaneti. A maeʻa lena, o le a faʻapipiʻi se sootaga i le PDF file i le "Faʻamaumauga faila". Kiliki lenei sootaga ma sii mai le pepa. A maeʻa lena, e mafai ona e tatalaina se pdf faila e faʻaaoga ai le polokalama talafeagai.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le tatalaina o se faila faila o le DJVU! E tusa lava pe e te le maua le avanoa e faʻapipiʻi ai se polokalama mo le matamataina - e mafai ona e maua se fesoʻotaʻiga. Le manuia!