Faʻafefea ona lafo se kata VKontakte

O se mea manaia o le Skype o le mafai lea ona faʻaalia mea o loʻo tutupu i luga o le lau o lau komepiuta, i lau tagata vaʻaia. E mafai ona faʻaaogaina mo le tele o faʻamoemoega - vave fofoina se faafitauli i komipiuta, faʻaalia nisi o mea manaia e le mafai ona vaʻai saʻo, ma isi. Ina ia iloa le auala e mafai ai ona faʻaalia se faʻaaliga i le Skype - faitau i luga.

Ina ia mafai ona faʻaalia le ata i Skype ina ia faʻamausali ma ia lelei lelei, e manaʻomia le i ai o le initaneti ma le fua faatatau o fuataga o le 10-15 Mbit / s ma sili atu. E tatau foʻi ona faʻamausali lau fesoʻotaʻiga.

E taua: I le faʻafouina o le Skype (8 ma luga), na faʻatagaina e Microsoft, ua maeʻa ona toe faʻamafaʻalogaina le faʻasalalauga, ma faʻatasi ai ma nisi o mea faigaluega ma meafaigaluega ua fausia, ua suia pe na mou atu foi. O mea o loo i lalo o le a vaevaeina i ni vaega se lua - o le muamua o le a taulimaina le polokalama o loʻo i ai nei, o le lona lua ma lona muamua, lea o loʻo faʻaaogaina e le tele o tagata faʻaoga.

Screen demo i le Skype version 8 ma luga

I le Skype ua toe faʻafouina, o le pito i luga o le laulau ma tabs ma menus ua mou atu, faatasi ai ma le fesoasoani a nei elemene e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama ma maua ai galuega autu. O nei mea uma ua "faataapeapeina" i vaega eseese o le faamalama autu.

O le mea lea, e faʻaalia lau lauulu i le isi itu, mulimuli i laasaga nei:

  1. Valaʻau i le tagata e manaʻo i ai e ala i le leo poʻo le vitio, saili lona igoa i le tusi o le lauga, ona patipati lea o se tasi o tafafoni valaʻau e lua i le pito i luga taumatau o le faamalama autu.

    Faatali seivagana ua ia taliina le valaau.

  2. Aʻo le i saunia mea mo le faʻataʻitaʻiga, kiliki le kuki i luga o le kuki (Pepa) luga o le faʻamaonia i le tulaga o lua sikuea.
  3. O le ae vaaia se tamai faamalama lea e mafai ai ona e filifilia le faʻaaliga o loʻo faʻaalia (pe a sili atu i le tasi le fesoʻotaʻi i le komepiuta) ma faʻaagaoioi le faʻaliliuina o le leo mai le PC. I le faia ai o se faaiuga i itu, ia kiliki le ki. "Faʻaalia".
  4. O le a vaʻai lau paaga i mea uma o loʻo e faia i luga o lau komepiuta, faʻalogo i lou leo ​​ma, pe afai ua e faʻaaogaina le faasalalau o le leo, mea uma e tutupu i totonu o le masini komepiuta. O lea o le a tilotilo ai i luga o lana mata:

    Ma o lea - i lau:

    Ae paga lea, o le tele o le faʻaaliga o loʻo faʻaalia i se mumu mumu e le mafai ona suia. I nisi tulaga, o lenei avanoa o le a aoga tele.

  5. A maeʻa ona e faʻaali lau lauulu, kiliki i luga o le ata lava lea e tasi i le tulaga o lua sikuea sikuea ma filifili mai le lisi o le pa'ū "Taofi le faaaliga".

    Manatua: Afai e sili atu i le tasi le mataʻitū e fesoʻotaʻi i se komepiuta poʻo se komepiuta, e mafai ona e fesuiai i le va oi latou i le lisi e tasi. Ina ia faʻaali le toʻalua pe sili atu foi i le taimi lava e tasi mo nisi mafuaaga e le mafai.

  6. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaauau pea le leo poʻo le talanoaga vitio ma le isi tagata, poʻo le faʻauʻuina e ala i le uomiina o le button reset i se tasi o le Skype mata.
  7. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le faʻaaliina o lau lauulu i soʻo se tagata mai lau tusi faʻasalalau i le Skype. Afai o loʻo e faʻaaogaina le kopi o le tusi talosaga i lalo o le 8, faitau le isi vaega o le tusiga. E le gata i lea, matou te maitauina o le lau e faʻaalia i le auala tutusa i le tele o tagata faaaoga (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻamoemoe o le faʻatinoina o se ata). E mafai ona vave valaau muamua i le tele o fesoʻotaʻiga poʻo ua i ai i le faagasologa o fesoʻotaʻiga, lea o loʻo tuʻuina atu ai se isi 'olo ese i le matalala o le talanoaga.

Faʻaalia le Skype 7 ma lalo

  1. Faʻamoemoe le polokalama.
  2. Valaau lau uo.
  3. Tatala le lisi pito sili ona mataʻutia. O le faʻamau tatala o se faʻamaufaʻailoga lea.
  4. Filifili se mea e amata ai le demo.
  5. I le taimi nei, e tatau ona e filifili pe e te manaʻo e faʻasalalau le tele o lau (komepiuta) pe naʻo le faamalama o se polokalama faapitoa poʻo se tagata suʻesuʻe. O le filifiliga e faia e faʻaaoga ai le lisi pa'ū ile pito i luga o le faamalama e aliali mai.
  6. A maeʻa ona e filifilia le vaega o faasalalauga, kiliki "Amata". Faasalalauga o le a amata.
  7. O le nofoaga o faasalalauga e faʻaalia i se ata mumu. O faʻasalalauga e mafai ona suia i soo se taimi. Naʻo le kiliki i le faʻailoga sili atu, pei o muamua, ma filifili "Suiga faatulagaga o le fetufaaiga o mata".
  8. Faasalalauga e mafai ona matamata i le tele o tagata. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻapotopotoina se fonotaga e ala i le togiina o fesootaiga talafeagai ile talanoaga ma le kiore.
  9. Ina ia taofi le faasalalauga, kiliki le ki ma filifili e taofi le faaaliga.

Faaiuga

O lenei ua e iloa le auala e faʻaalia ai lau lauulu i lau tagata vaʻaia i Skype, e tusa lava po o le fea le polokalama o loʻo faʻapipiʻiina i lau komepiuta.