Pule o le Ethernet: faatasi ai ma se faailoga samasama, leai se avanoa i le fesootaiga. E faʻapefea ona fuafua le faʻataʻitaʻiga ma fea e sau ai le avetaavale?

Talofa

Afai ei ai ni faafitauli i le fesoʻotaʻiga (pe leai, e le mafai ona faʻaaogaina), o le tele o taimi o le mafuaaga e tasi le auiliiliga: e leai ni avetaavale mo le keli kesi (o lona uiga e le aoga!).

Afai e te tatalaina le pule o galuega (lea e fautuaina, toetoe lava o tusi lesona uma), ona mafai lea ona e vaai i le tele o taimi, ae le o se kilika fesoʻotaʻiga, e faʻafeagai ma le faʻamalama samasama o le a susulu, ae o nisi o mea e pulea e Ethernet (poʻo le mea e pulea ai fesoʻotaiga, p.). E pei ona taua mai i luga, o le a le mea e fai ai le Ethernet o loʻo na o se kiliva fesoʻotaʻiga (O le a ou le nofo i lenei mea i le tusiga).

I lenei tusiga o le a ou taʻu atu ia te oe le mea e fai i lenei mea sese, pe faʻapefea ona e fuafuaina le faʻataʻitaʻiga o lau keli kesi ma saili avetaavale mo ia. O lea, sei o tatou agai atu i le auiliiliga o "vaalele" ...

Manatua!

Masalo e te le maua le avanoa i le fesoʻotaʻiga mo se mafuaaga eseʻese (e le mafua ona o le le lava o avetaavale i luga o le eletise Ethernet). O le mea lea, ou te fautuaina e siakiina lenei taimi i le pule o masini. Mo i latou e le iloa pe faapefea ona tatala, o nai faataitaiga nei.

Auala e ulufale ai i le pule o masini

Metotia 1

Alu i le komipiuta Windows, ona faʻaali lea o le faʻaaliga i nai ata laiti ma suʻe ai le avefeʻau i le lisi (silasila i le lanu mumu i le sikulasi i lalo).

Metotia 2

I le Windows 7: i le Amata amata, e tatau ona e sailia le laina e faʻatino ma ulufale i le devmgmt.msc command.

I le Windows 8, 10: lolomi le tuufaatasiga o le Win ma R i le laina tatala, ulufale i le devmgmt.msc, lolomi Enter (screen below).

Faataitaiga o mea sese e tupu

A e alu i le pule o masini, faʻalogo i le "Isi mea faʻaoga" tab. O le a faʻaalia ai masini uma e le o faʻatulagaina ai avetaavale (pe afai ei ai avetaavale, ae o loʻo iai ni faʻafitauli i latou).

O nai faataitaiga o le faʻaalia o se faʻafitauli talitutusa i ituaiga eseese o Windows o loʻo faʻaalia i lalo.

Windows XP. Pule o Ethernet.

Pule o Fesootaiga. Windows 7 (Igilisi)

Pule o fesoʻotaiga Windows 7 (Rusia)

E tutusa lava, i le tele o taimi, i mataupu nei:

  1. A maeʻa toe faʻaofiina Windows. O le mafuaaga masani lenei. O le mea moni e faapea, i le faatulagaina o le disk ma le faapipiiina o se Windows fou, o avetaavale i totonu o le "old" system o le a soloiesea, ae le o iai i le fou (e tatau ona e toe faʻaaogaina). O le mea lea e amata ai le mea e sili ona manaia: o le disk mai le PC (kiliva fesoʻotaʻiga), ua fesuisuiai, ua leva ona leiloa, ma e leai se mea e sii mai mo le avetaʻavale i luga o le Initaneti, ona e leai se fesoʻotaiga ona o le leai o se avetaʻavale (Ou te faatoese mo le tautua, E tatau ona matauina o lomiga fou o Windows (7, 8, 10) i le taimi o le faʻapipiʻiina ma maua ai avetaavale masani mo le tele o meafaigaluega (e seasea lava ona totoe se mea e aunoa ma se avetaʻavale).
  2. Faʻatonu ni avetaavale fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, na aveesea avetaavale tuai, ma ua faʻaogaina le fou fou - faamolemole ia maua se faʻasesega faapena.
  3. Faʻapipiʻiina o tusi talosaga e galulue ai ma le fesoʻotaiga. O le tele o talosaga mo le galulue faatasi ma le upega tafailagi (mo se faʻataʻitaʻiga, pe afai na faʻamalo saʻo, faʻapipiʻiina, ma isi) e mafai ona fatuina ni faʻafitauli talitutusa.
  4. Osofaia o siama. Virus, i se tulaga aoao, e mafai uma :). Leai se faʻamatalaga iinei. Ou te fautuaina lenei tusiga:

Afai o le avetaavale e lelei ...

Faʻalogo lelei i se taimi faapena. O fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i lau PC (komepiuta) e faʻapipiʻi ai lana avetaʻavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se masini komepiuta masani, e masani lava e lua ni faila: Wi-Fi ma Ethernet (silasila i lalo le ata):

  1. Dell Wireless 1705 ... - o le Wi-Fi adapter;
  2. O le Realtek PCIe FE Family Family e na o se mea e pulea ai fesoʻotaiga (Ethernet-Pule e pei ona taʻua ai).

LE FAAPEFEA ONA MAUA AI LE TALOSAGA O LE TALOSAGA / MAUA TOTOGI MO LE NETWORK CARD

Se mea taua. Afai e le o galue le Initaneti i lau komepiuta (ona o le leai o se avetaavale), e le mafai ona e faia e aunoa ma le fesoasoani a se tuaoi poʻo se uo. E ui lava, i nisi tulaga, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma le telefoni, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le siiina o le avetaʻavale tatau i ai ona faʻafeiloaʻi lea i se PC. Pe, o se isi filifiliga, na o le faasoaina atu o le Initaneti mai ai, pe afai o oe, mo se faʻataʻitaʻiga, iai se avetaʻavale mo Wi-Fi:

Faʻamatalaga numera 1: tusi lesona ...

O lenei filifiliga ei ai tulaga lelei nei:

  • leai se mea e manaʻomia e faʻapipiʻi ai soʻo se faʻaaogaga faaopoopo;
  • download naʻo le avetaavale e te manaʻomia (e leai se manatu i le siiina o gigabytes o faʻamatalaga le talafeagai);
  • E mafai ona e maua se avetaʻavale e oo lava i mea e sili ona le maua pe a faapitoa. polokalama e le fesoasoani.

O le mea moni, e iai foʻi mea le lelei: e tatau ona faʻaalu sina taimi e suʻe ai ...

Ina ia sii mai ma faʻapipiʻi se avetaavale i soʻo se mea e pulea e Ethernet, e muamua ona e manaʻomia le fuafuaina o lona faʻataʻitaʻiga (lelei, ma le Windows - faatasi ai ma lenei, ou te manatu, o le a leai se faʻafitauli. Afai ei ai se mea, tatala "laʻu komepiuta" ma kiliki i soʻo se itu taumatau button, ona alu i meatotino - o le ai ai faʻamatalaga uma e uiga i OS).

O se tasi o auala sili ona faatuatuaina e fuafua ai se mea faigaluega faapitoa o le faʻaaogaina lea o faʻamatalaga VID ma le PID faapitoa. E i ai a latou masini taitasi:

  1. VID o se faʻailoa mea gaosia;
  2. PID o se faʻamatalaga o oloa, o lona uiga e faasino i se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa (e pei o se tulafono).

O lona uiga, o le siiina o se avetaavale mo se masini, mo se faataitaiga, o se kiliva fesoʻotaʻiga, e tatau ona e iloa le VID ma le PID o lenei masini.

Le aʻoaʻoina VID ma le PID - muamua e tatau ona e tatalaina le pule o masini. I le isi, saili meafaigaluega ma se faailoga samasama samasama (pe, mo lena, vaavaai mo le avetaavale). Ona tatalaina lea o ana meatotino (mata i lalo).

O le mea e sosoo ai, e tatau ona e tatalaina le "faʻamatalaga" tabini ma i totonu o meatotino filifili "Meafaigaluega ID". I lalo o le a e vaʻai i se lisi o tulaga faatauaina - o le mea lea na ma sailia. O lenei laina e tatau ona kopiina e ala i le kilikiina i luga ma le ki o le kuki saʻo ma filifili le mea talafeagai mai le lisi (tagai i le ataata i lalo). Ioe, o lenei laina ma e mafai ona e sailia se avetaʻavale!

Ona faʻaofi lea o lenei laina i totonu o se afi suʻesuʻe (mo se faʻataʻitaʻiga, Google) ma suʻe avetaavale manaʻomia i le tele o nofoaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a ou tuʻuina atu ni lauga se lua (e mafai foi ona e sailia tuusaʻo tuusaʻo):

  1. //devid.info/ru
  2. //ru.driver-finder.com/

Filifiliga 2: faʻaaogaina faapitoa. o polokalama

O le tele o polokalame mo le toe faʻaleleia faʻaleleia o avetaavale ei ai se manaoga faanatinati: luga o le PC o loʻo latou galulue ai, e tatau ona i ai le avanoa i le Initaneti (ma sili atu ona vave). I le tulaga masani, i lenei tulaga, ia fautuaina ia polokalama mo le faapipiina i luga o se komepiuta e leai se aoga ...

Ae o loʻo i ai nisi polokalama e mafai ona galulue faʻatasi (o lona uiga, ua i ai uma a latou avetaavale taatele lautele e mafai ona faʻapipiʻi i luga ole PC).

Ou te fautuaina e nofo i le 2:

  1. 3DP NET. O se polokalama laʻitiiti (e mafai ona e sii mai e tusa lava pe fesoasoani i le Initaneti i luga o lau telefoni), lea ua mamanuina faapitoa mo le faʻafouina ma le faʻapipiʻi o avetaavale mo le fesoʻotaiga o fesoʻotaiga. E mafai ona galue e leai se avanoa i le Initaneti. I se tulaga lautele, i le taimi saʻo, i la tatou tulaga;
  2. Taʻavale Avetaavale Paʻavale. O lenei polokalama e tufatufa atu i le 2 lomiga: o le muamua o se mea aoga itiiti e manaʻomia ai le Initaneti (ou te le mafaufau i ai), o le lua o se ata ISO ma se seti o avetaavale (o mea uma lava ma mea uma - e mafai ona e faʻafouina avetaavale mo mea uma, mea faʻapipiʻi i lau komepiuta). Pau le faafitauli: o lenei ata ISO e tusa ma le 10 GB. O le mea lea, e tatau ona e sii muamua muamua, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se komepiuta flash USB, ona faʻatau ai lea i luga o se PC pe a leai se avetaʻavale.

E mafai ona e mauaina nei polokalama ma isi i lenei tusiga.:

3DP NET - kiliva laveaʻi ma le Initaneti :) :)

O le mea moni, o le tali atoa i le faafitauli i lenei mataupu. E pei ona mafai ona iloa mai le tusiga, i le tele o tulaga e mafai lava ona e faia na oe lava. I se tulaga lautele, ou te fautuaina e sii mai ma sefe i luga o le USB flash drive avetaavale mo mea uma o loʻo ia te oe (pe a faʻaaogaina mea uma). Ma i le tulaga o nisi ituaiga o toilalo, e mafai ona e vave ma faigofie ona toefuatai mea uma (e tusa lava pe toe faʻafouina le Windows) e aunoa ma le faʻalavelave.

Ua ou maua uma lava. Afai ei ai ni faʻaopoopoga - faafetai i le taimi muamua. Suʻega!