Faʻapipiʻia o faafitauli i le window.dll


O le faila file.dll e fesoʻotaʻi faʻatasi ma taaloga o le faasologa o le Harry Potter ma le Rayman, faʻapea foʻi le taʻaloga Meli 2 ma lona togitogi. O se mea sese i totonu o lenei faletusi o loʻo faailoa ai lona toesea po o le faʻaleagaina ona o le faia o se siama poʻo se faʻaogaina le saʻo. O le faʻalavelave faʻaalia i luga o ituaiga uma o Windows amata i le 98.

Tali i faafitauli i le window.dll

O le auala pito i sili ona taua ma sili ona faigofie e aveese ai le mea sese o le toe faʻaleleia lea o le taaloga, o se taumafaiga e faʻalauiloa lea e faʻaalia ai se savali e uiga i le toilalo. Afai e le mafai ona faia lenei faiga, e mafai ona e taumafai e sii mai le faletusi ua le o iai ma faʻaeʻeina ma le lima i totonu o le komipiuta polokalama mo faila DLL.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

DLL-Files.com Tagata e mafai ona faafaigofie le faigofie o le galuega o le sailia ma le lafoina o faletusi o loo misi i totonu o le polokalama.

Download le DLL-Files.com Client

  1. Faʻasaʻo le talosaga ma faʻaoga i le manoa sailiili le igoa o le faila manaʻomia, i le matou window window.dll.
  2. A maua e le polokalama le faila, kiliki faʻatasi ma le kio i lona igoa.
  3. Faitau faʻamatalaga o le DLL mamafa ma kiliki "Faʻamau" mo le faʻapipiʻiina ma le faʻapipiʻiina o le faletusi malosi i Windows.

Metotia 2: Faʻatonu le taaloga

O taaloga e fesoʻotaʻi ma le windows.dll e tuai, tufatufa atu i CD e mafai e le tele o masini faʻaonapo nei ona iloa faʻatasi ma mea sese, e oʻo atu ai i le le atoatoa o le faʻatulagaga poʻo isi faʻafitauli. O faʻatautaia o nei taaloga, maua i le "numera", e mafai foi ona tuʻuina atu se mea sese. O le mea lea, ao leʻi amataina se faʻavae tutoatasi o faletusi poʻo nisi faʻataʻitaʻiga tetele, e tatau ona e taumafai e toe faʻafoʻi le polokalama faʻapitoa.

  1. Aveese le taaloga mai le komepiuta i se tasi o auala faigofie, lea o loʻo talanoaina i le mea e tutusa.
  2. Toe faʻafouina i lapataiga nei: tapuni uma polokalama e le talafeagai ma faʻasaʻo le pusa polokalama i le tele e mafai ai ina ia leai se polokalama e faalavelaveina le faagaoioiga o le faʻapipiʻi.
  3. A maeʻa le faʻapipiʻi, faʻatautaia le polokalama. Ma se maualuga maualuga, o le a le toe i ai le mea sese.

Metotia 3: Faʻatulagaga faʻapipiʻi o le faletusi i le polokalama

O se fofo sili ona lelei i le faafitauli, lea tatou te fautuaina e faia i tulaga tulaga ese, o le maua lea e le tagata lava ia le faila ua misi ma ave i se lisi o loo i ai i se tasi o tuatusi ua faamaotiina:C: Windows System32poʻoC: Windows SysWOW64(fuafuaina e le bit OS).

O le nofoaga tonu e faalagolago i le faʻavaeina o Windows i luga o lau PC. Ina ia faamanino ma faamanino le tele o isi vaega, matou te fautuaina le faitauina o le tusiga i luga o le faʻatulagaina faʻatautaia o faletusi. I le faaopoopo atu i ai, atonu o le taualumaga e le maua ai se taunuuga lelei. O lona uiga e le o faamauina window.dll i le resitala. O le ala o lenei faʻataʻitaʻiga ma ona faʻaaliga o loʻo faʻamatalaina i mea talafeagai.

Tuʻu masani matou te faamanatu atu ia te oe - faʻaaogā na o polokalama laiseneina!