Talosaga vavalalata vitio vitio

I le taimi nei, o punaʻoa pei o le YouTube ma le Instagram o loʻo atiaʻe lelei. Ma e manaʻomia ona i ai le malamalamaaga e uiga i le faʻataʻitaʻia, faʻapea foʻi ma le polokalame mo le faʻasologa o vitio. E leai se totogi ma totogi, ma o le a le filifiliga e filifili ai, filifili na o le na faia le mataupu.

Faʻapipiʻi vitio vitio

O loʻo tuʻuina atu e le iPhone i ana tagata le mea e sili ona lelei ma mamana, e le gata e mafai ona e galu i luga o le Initaneti, ae galue foi i polokalama eseese, e aofia ai le faʻasaʻoina o ata. I lalo ifo tatou te tilotilo i tagata sili ona taʻutaʻua, o le tele o ia mea e leai se totogi ma e le manaʻomia se totogi faaopoopo.

Faitau foi: Talosaga mo le siiina o vitio i luga o le iPhone

iMovie

Atinaʻe mai le kamupani Apple, na fuafuaina faapitoa mo le iPhone ma le iPad. O loʻo aofia ai le tele o galuega mo le faʻasaʻoina o ata vitio, faʻapea foʻi ma le galue ma le leo, suiga ma le filiga.

iMovie ei ai se 'auala faigofie ma faigofie e lagolagoina ai le tele o faila, ma mafai ai foi ona lolomiina lau galuega i luga o telefoni feaveaʻi ma faʻasalalauga lautele.

Tikiake iMovie e leai se totogi mai le AppStore

Adobe Premiere Clip

Telefoni feaveaʻi o Adobe Premiere Pro, faʻapipiʻi mai se komepiuta. Ua faaitiitia le aoga pe a faatusatusa i lana sailiga atoa i luga o se PC, ae ua mafai ai ona e lafoina ata sili ona lelei ma le lelei. O le autu autu o le Premiere e mafai ona mafaufauina o le gafatia e otometi le faʻatagaina o le kiliva, lea e faaopoopoina ai e le polokalama le musika, faaliliuga ma le filiga.

A maeʻa ona e ulufale atu i le talosaga, ole a talosagaina le tagata e ulufale i totonu ma lana Adobe ID, pe lesitala se mea fou. E le pei o le iMovie, o le Adobe version ua ofoina atu i ai uiga sili ona lelei mo le galulue faatasi ma leo leo ma le tele o le saoasaoa.

Faʻasaʻo le Uluai Clip Clip mo le saʻo mai le AppStore

Quik

O le talosaga mai le kamupene GAL, lea e lauiloa mo ana gaioiga-gaioiga. Mafai ona faasaʻo ata vitio mai soʻo se punaoa, e aunoa ma le suʻesuʻeina o taimi aupito sili ona lelei, faʻaopopo suiga ma aʻafiaga, ona tuʻuina atu lea i le tagata faʻaogaina le faʻaleleia lelei o le galuega na maua.

Faatasi ai ma Quik, e mafai ona e fatuina se vitio e lemafaagaloina mo se talaaga i Instagram poo se isi fesoʻotaiga lautele. O loʻo i ai se mamanu matagofie ma lelei, ae e le mafai ai ona toe teuteuina le ata (ata, faʻaaliga, ma isi). O se filifiliga manaia o le mafai lea ona auina atu i VKontakte, lea e le lagolagoina e isi faatonu ata vitio.

Faʻasaʻo mai Quik mai le AppStore

Cameo

E faigofie ona galue i lenei talosaga pe afai ei ai se teugatupe a le tagata faʻaaoga ma se auala i luga o le punaoa a le Vimeo, talu ai o le synchronization ma le vave faʻavave atu mai Cameo e tupu ia te ia. O le faʻataunuʻuina o vitio anapogi o loʻo tuʻuina atu i se galuega faigofie ma le itiiti: faʻataʻoto, faaopoopo igoa ma faaliliuga, faʻapipiʻi se lipine.

O se vaega o lenei polokalame o le i ai o se faʻalapotopotoga tele o mamanu faʻavae e mafai ona faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga mo le vave faʻataʻitaʻia ma le auina atu o lau vitio. O se faʻamatalaga tāua o le na o tusi talosaga e galue i le tulaga faʻataʻavaleina, lea e faʻaopoopoina mo nisi, ma o se mea tele mo nisi.

Download Cameo e leai se totogi mai le AppStore.

Splice

Talosaga mo le galue ma vitio o ituaiga eseese. Tuʻuina atu se meafaigaluega faʻapitoa mo le galue ma le leo: e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻaopoopo lana lava leo i le vitio, faʻapea foi ma se pese mai le faletusi o leo.

I le faaiuga o vitio taitasi o le a lauiloa, ia vave filifili pe tatau ona e sii mai lenei talosaga. A oʻo ina faʻatau atu, o loʻo i ai se filifiliga i le va o fesoʻotaʻiga faʻasalalau e lua ma le manatuaina o le iPhone, e le tele. O le mea lautele, o Splice ua matua faʻaititia le tulaga o le galuega ma e le o se tuufaatasiga tele o aʻafiaga ma suiga, ae o loʻo galue ma le mausali ma e manaia lana atinaʻe.

Faʻapipiʻi Splice e leai se totogi mai le AppStore

Faʻaauau

O se tali masani i totonu o le Instagram bloggers, aua e mafai ai ona e vave ma faigofie ona fatuina vitio mo lenei upega tafaʻilagi. Ae o le tagata faʻaoga e mafai ona lavea a latou galuega mo isi punaoa. O le numera o galuega mo le Inhothot ua lava, o loʻo i ai tulaga uma e lua (faʻaogaina, faaopoopo faʻamalosiaga ma faaliliuga, musika, tusiga) ma faʻapitoa (faʻaopopo mea faapipii, fesuiaiga o le tala ma le saoasaoa).

E le gata i lea, o se faʻataʻitaʻi ata, o le mea lea pe a galue i le vitio, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻasaʻo faila faila e manaʻomia e ia, ma vave ona maua i latou i le poloketi ma le faʻataʻitaʻiga, lea e faigofie tele.

Faʻalogo i le Inhothot mo le saʻoloto mai le AppStore

Vaʻai foi: Leʻo lomia le vitio i le Instagram: o le mafuaʻaga o le faafitauli

Faaiuga

O loʻo iai le tele o faʻataʻitaʻiga mo le faʻataʻitaʻiina o ata ma faʻapipiʻi atu i luga o le tele o faʻataʻitaʻiga. O nisi ua i ai se mamanu faigofie ma foliga laiti, ae o isi e tuʻuina atu meafaigaluega faʻaleleia tomai.