SPlan 7.0

I aso nei, meli i luga o le Initaneti e masani ona faʻaaoga mo ituaiga ituaiga meli, nai lo le faigofie fesoʻotaʻiga. Ona o lenei mea, o le autu o le fatuina o mamanu HTML e maua ai le tele o avanoa nai lo le tulaga masani o le toetoe o soo se auaunaga meli e talafeagai. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou tilotilo i nisi o punaoa faʻapitoa telefoni feaveaʻi ma luga o le komepiuta e maua ai se avanoa e foia ai lenei faafitauli.

HTML tusitusi tusi

O le tele o le tele o mea faigaluega mo le fausiaina o le HTML-mataitusi e totogi mo, ae o loʻo i ai le taimi o le faamasinoga. O lenei mea e tatau ona mafaufau i ai muamua, ona o le faʻaaogaina o ia auaunaga ma polokalama o le a le talafeagai mo le auina atu o tusi - mo le tele o vaega, latou te taulaʻi atu i galuega mamafa.

Vaʻai foi: Polokalama mo le lafoina o tusi

Mosaico

Na o le tasi lava i totonu oa tatou tusiga o le auaunaga sili ona faigofie lea e le manaʻomia le resitalaina ma tuʻuina atu se faʻamatalaga talafeagai mo tusi. O le mataupu faavae atoa o lana galuega o loʻo faʻaalia saʻo i le itulau muamua o le saite.

O le taualumaga mo le faʻataʻitaʻia o mataitusi HTML e faia i se faatonu faapitoa ma aofia ai le tusia o se mamanu mai nisi poloka poloka. I le faʻaopoopoga, e mafai ona suia ia mamanu taʻitasi i tua atu o le amanaʻia, lea o le a tuʻuina atu ai lau galuega i le tagata lava ia.

A maeʻa le faia o se faʻataʻitaʻi tusi, e mafai ona e mauaina o se faila HTML. O lona faʻaaoga atili o le a faalagolago i au sini.

Alu i le sauniga Mosico

Tilda

O le auaunaga i le initaneti o le Tilda o se fale faʻasao atoa mo le totogifuapauina, ae e maua ai foi i latou i le lua-vaiaso le totogi ole suʻega. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia le fatuina o le saite, ua lava lava le resitalaina o se teugatupe ma fatuina se faʻataʻitaʻi tusi e faʻaoga ai avanoa avanoa.

O le faatonu o le tusi e aofia ai meafaigaluega e tele mo le fatuina o se faʻataʻitaʻiga mai le vevela, faʻapea foʻi ma le fetuʻunaʻi o mea e faʻaoga ai.

O le faʻauʻuga mulimuli o le faailoga o le a maua pe a maeʻa faʻasalalau i luga o se faʻamau faapitoa.

Alu i le auaunaga Tilda

CogaSystem

E pei o le auaunaga i le initaneti muamua, e mafai e CogaSystem ona faʻatagaina oe i le taimi lava e tasi e fai ai faʻataʻeli-i-meli HTML ma faʻavae faʻasoa i le imeli na e faʻamaonia. Ua i ai i le faatonu o loʻo i ai mea uma e te manaʻomia e faia ai ni meli felanulanuaʻi e faʻaaoga ai le upega tafaʻilagi.

Alu i le sauniga CogaSystem

Getresponse

Le 'auʻaunaga i luga ole initaneti mo lenei tusiga o GetResponse. O lenei punaoa e tele lava ina taulai atu i lisi o meli, ma o le tusiga HTML o loo i ai, o le, ae, o se galuega faaopoopo. E mafai ona faʻaaoga pe leai foʻi se totogi mo le faʻamoemoe o le faʻamaoniga, poʻo le faʻatau mai o se saofaga.

Alu i le auaunaga GetResponse

ePochta

Toeitiiti lava o soʻo se polokalama mo le lafoina i luga o se PC o loʻo i ai le faʻauluuluga o le HTML-mataitusi, e ala i le faʻatusatusaga ma le mafaufau i luga o le initaneti. O le polokalama e sili ona talafeagai o le ePochta Mailer, lea o loʻo aofia ai le tele o galuega o galuega tau meli ma se faʻamatalaga talafeagai code source.

O le aoga tele o lenei mea ua faʻaititia i le avanoa e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le HTML-designer, ae o le totogiina e tatau ai na o le faʻatulaga saʻo o le lafoina.

Sau mai le ePchta mailer

Outlook

Atonu e masani masani Outlook i le tele o tagata faaaoga le Windows, aua o loʻo aofia i totonu o le ofisa tulaga masani mai Microsoft. O le tagata e lafo i le i-meli, lea ei ai lana lava faʻasologa o le HTML-message, lea pe a uma le foafoaga e mafai ona tuʻuina atu i tagata e gafatia.

Ua totogi le polokalama, e aunoa ma ni tapulaa, o ana galuega uma e mafai ona faʻaaogaina pe a uma ona faʻatau ma faʻapipiʻi le Microsoft Office.

Tikiake Microsoft Outlook

Faaiuga

Ua matou iloiloina na o nisi o auaunaga ma talosaga o loʻo i ai, ae o se sailiga loloto i luga o le upega tafailagi e mafai ona e maua ai le tele o isi auala. E tatau ona manatua e uiga i le mafai ona faia ni mamanu tuusao mai tusitala faʻamatalaga faapitoa ma le malamalama saʻo i gagana faʻavae. O lenei faiga e sili atu ona fetuunai ma e le manaʻomia ni tupe faʻafaigaluega.