6 auala e sui ai le mata i se komipiuta i Microsoft Excel

O le polokalama CFosSpeed ​​ua mamanuina e faʻafesoʻotaʻi laina faʻafesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga i faiga faʻaagaga o le Windows ina ia faʻateleina ai le bandwidth network ma faʻaitiitia le taimi tali o le mea na maua e le 'auʻaunaga.

O le galuega autu a le CFosSpeed ​​o le auʻiliʻiliga o pauna na tuʻuina atu e ala i fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga o le laulau talosaga ma le faʻatinoina o le faʻamuamua o auala (faʻavaeina) e faʻavae i luga o taunuʻuga o lenei faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma tulafono faʻamalamalamaina e le tagata. O sea avanoa e mafua mai i le polokalame ona o le faʻapipiʻiina i le faaputuga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga. O le tele o aafiaga mai le faʻaaogaina o le CFosSpid e matauina pe a faʻaoga faʻatasi ma le meafaifaʻaili o le faʻaaogaina o telefoni polokalama telefoni, faʻapea foʻi ma taaloga i le initaneti.

Faʻamuamua o auala

I le taimi o le auiliiliga o teuina o faʻamatalaga tuʻufaʻatasia i luga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, o CFosSpeed ​​e faia mai le muamua se ituaiga o taʻavale, o ē o auai e vaevaeina i vasega o fefaʻatauaiga. O le auai o se seti o afifi i se vasega faapitoa ua fuafuaina e aunoa ma se masalosalo i le polokalama pe i luga o le faavae o tulafono filiga na faia e le tagata e faaaogaina.

I le faʻaaogaina o le meafaigaluega, e mafai ona e faʻavasega auala e ala i le faʻamalamalamaina o faʻamatalaga e sili ona taua i le auina atu ma le mauaina o le saoasaoa, e faavae i luga o le igoa ma / poʻo le maliega, numera o le feagaiga TCP / UDP, le i ai o le DSCP tags, ma le tele o isi taʻiala.

Fuainumera Faamauina

Ina ia faʻatumuina le pulea atoatoa o feiloaiga i luga o le Initaneti ma oʻo mai fafo, faʻapea foi ma le faʻamuamuaina o talosaga a le tagata lava ia e faʻaaoga ai fesoʻotaʻiga, cFosSpeed ​​ua tuʻuina atu se meafaigaluega e aoina ai fuainumera fuainumera.

Faʻafiafia

CFSSpeed ​​e mafai ai e oe ona matua fetuʻunaʻi ma loloto le faʻaogaina o laina o fesoʻotaiga fesoʻotaʻi vavave e faʻamalie ai a latou galuega. Ina ia iloa uma uiga o le meafaigaluega, e mafai e tagata faʻapitoa ona faʻaaogaina ma faʻaogaina faʻamafanafanaga faapitoa.

Suʻega vave

Le maua o faʻamaumauga mautu i luga o le vave oʻo mai ma le alu ese o loʻo tuʻuina atu e fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga i le taimi nei, faʻapea foʻi taimi o tali a le 'auʻaunaga, cFosSpeed ​​e maua ai le avanoa mo lana lava au atiaʻe le auaunaga mo faʻataʻitaʻiga o taimi o faʻataʻitaʻiga.

Wi-Fi piko

O se faʻaopoopoga ma sili ona aoga o le CFosSpeed ​​o se meafaigaluega e mafai ai e oe ona fatu se nofoaga avanoa mo le tufatufa atu o le Initaneti mai se komepiuta ua faʻapipiʻiina ma se mea e faʻafesoʻotaʻiina ai laina eletise i masini eseese e mafai ona mauaina se faʻamaoniga o le Wi-Fi.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Malosiaga e faʻafesoʻotaʻi i le tulaga faʻapitoa;
  • Mafaʻataua ma faʻamaualuga mea faʻapitoa mo fefaʻatauaiga;
  • Faʻaaliga vaaia o fefaʻatauaiga ma ping;
  • Fesoʻotaʻiga atoatoa ma soʻo se meafaigaluega;
  • Faʻamatalaga faʻafuaseʻi o le uila pe'āfai e maua;
  • Le malosi e faʻaaogaina ai laina fesoʻotaiga fesoʻotaiga i le faʻatinoina o soʻo se faʻasalalau faʻasalalauga (DSL, keea, laʻau modem, ma isi).

Faʻafitauli

  • Faʻasinomaga ma faʻalavelave faʻalavelave.
  • O le talosaga e tufatufa atu i luga o le totogifuapauina. I le taimi lava e tasi o loʻo i ai se avanoa e faʻaaoga ai le atoatoaga o le gagana i le vaitaimi o le 30 aso o le faamasinoga.

CFosSpeed ​​o se tasi lea o nai faʻaleleia televave Initaneti. O le tele o le fiafia i le meafaigaluega o le faʻaaogaina lea o laina eleelea ma le le mautonu, fesoʻotaʻiga e leai ni fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma tagata fiafia i taaloga i le initaneti.

Faʻasalaga faʻataʻitaʻiga o cFosSpeed

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame ping-down Bwmeter Net.Meter.Pro Leatrix letency fix

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
cFosSpeed ​​o se tagata e sili ona lelei le gaosiga o komepiuta komepiuta. O se taunuuga o le faʻaogaina o le meafaigaluega, o le televave o le saoasaoa ma le pito i lalo o le ping o le toetoe o soʻo se fesoʻotaiga i Initaneti ua ausia
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: CFos Software GmBh
Tau: $ 7
Toa: 5 MB
Gagana: Rusia
Version: 10.26.2312