Tuʻua le Puipuiga Puipuiga i le Yandex Browser

O le vaʻaia o faʻamatalaga e uiga i lau lava komepiuta, o ana suʻesuʻega ma suʻega o ni faʻatulagaga taua mo i latou o loʻo faʻaogaina le tulaga o la latou komepiuta. E iai polokalama faʻapitoa mo lenei, o le sili ona lauiloa o Everest. O lenei tusiga o le a tilotilo i vaifofo eseese o masini e aoina ai faamatalaga e uiga i le komepiuta.

Everest

Everest, lea e sili ona lauiloa o AIDA 64, e masani ona faʻaaogaina mo faʻataʻitaʻiga ma o se faʻamatalaga faʻafeiloaʻi i lona faʻailoga. I le faaopoopo atu i le matamataina uma o faamatalaga e uiga i lau komepiuta, e amata mai i meafaigaluega ma faaiʻu i le numera telefoni o le polokalama faʻaoga, e mafai e le tagata faʻaaoga ona tofotofoina lona mafaufau ma le mausali i lalo o avega mamafa. O le lauiloa o le polokalama e faaopoopo ai se atinaʻe gagana Lusia ma le tufatufaina saoloto.

Download Everest

Faitau atili i le tusiga: Faʻafefea ona faʻaaoga Everest

CPU-Z

O se polokalame telefoni e leai se totogi lea e faʻaalia ai le taamilosaga o le polokalama, RAM, kata vitio ma le motherboard. E le pei o Everest, e le faatagaina e lenei polokalama le suʻega.

Download le CPU-Z mo le leai o se totogi

Wizard PC

Faatasi ai ma lenei tamaʻi talosaga ma se atinaʻe a le gagana Rusia, e mafai e le tagata faʻaoga ona maua faʻamatalaga atoatoa e uiga i le "vevela" o lana komepiuta. O loʻo faʻaalia foi e le polokalame faʻamatalaga auʻiliʻili e uiga i le faiga faʻaogaina - auaunaga, faʻaoga, faila o faila, faletusi.

O le Wizard PC ua maua ai avanoa e tele mo suʻega. O le polokalame e faʻataʻitaʻiina le saoasaoa o le faʻaogaina o le polokalama, komipiuta, RAM, disk, Direct X ma le vitio.

Download PC Wizard mo le leai o se totogi

Failautusi o mea

O lenei tusi e leai se faʻataʻitaʻiga e le o se tuusaʻo tuusaʻo o Everest, e ui lava e aoga ma sili atu le faʻaaogaina faʻatasi ma AIDA 64.

O le System Explorer ua mamanuina e mataitu ai ma pulea faiga i totonu o le polokalama ma, i le mea moni, e avea o se pule o galuega. Faʻatasi ai, e mafai ona e siakiina faila mo code code leaga, faʻasalalau gaioiga e faʻagesegese ai lau komepiuta, matamata i faʻamatalaga o le batini, faʻamatalaga tatala, avetaʻavale o loʻo iai nei ma fesoʻotaʻiga.

Faʻafou le System Explorer mo le leai

SIW

O lenei tusi, e pei o Everest, e suʻe uma faamatalaga e uiga i le komepiuta: masini, faʻaopoopo polokalame, faʻamatalaga e uiga i le tulaga o fefaʻatauaiga o Initaneti. O le polokalame e sili ona maualuga le faʻamaonia ma tufatufaina atu e aunoa ma se totogi. E mafai e le tagata faʻaoga ona vaʻavaʻai i faʻamatalaga uma o le fiafia ma faʻasaoina i le faatulagaga o tusitusiga.

SIW e aunoa ma se totogi

O lea na matou iloiloina ai nisi polokalame mo faʻataʻitaʻiga PC. Matou te fautuaina le siiina mai ma le faʻaaogaina o se polokalama e tausi ai lau komepiuta i le soifua maloloina.