Aveeseina o le Telegram Meli i PC ma Mobile Devices

O le telefoni lauiloa telegram telefoni feaveaʻi e ofoina atu i le au maimoa le tele o avanoa e le gata mo le fesoʻotaʻiga, ae faʻapea foi mo le faʻaaogaina o mea eseese - mai faʻamatalaga faʻailoga ma tala fou i le leo ma le vitio. E ui lava i nei mea ma le tele o isi mea lelei, i nisi tulaga atonu e talafeagai le aveesea o lenei talosaga. E faʻapefea ona faia lenei mea, o le a tatou talanoaina atili.

Faʻaeʻeina o le telefoni talosaga

O le aveeseina o taualumaga a le avefeau, na atiaeina e Pavel Durov, i mataupu lautele e le tatau ona mafua ai ni faigata. E ono mafai ona faʻasalalauina faʻaaliga i lona faʻatinoga e ala i le tulaga ese o le faiga faʻaogaina i le siosiomaga o loʻo faʻaogaina ai Telegram, ma o le mea lea o le a tatou faʻaalia ai lona faʻatinoina i luga o masini feaveaʻi ma luga o komipiuta ma pona feaveaʻi, e amata i le mulimuli.

Windows

O le aveeseina o soʻo se polokalame i le Windows e faʻatinoina i ni auala se lua - e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapipiʻi ma faʻaaogaina polokalame faʻapitoa. Ma naʻo le sefulu o le OS o le OS mai Microsoft e seʻi alu ese mai lenei tulafono, talu ai e leai se tasi, ae lua meafaigaluega e faʻaaogaina e faʻaaogaina. O le mea moni, o la latou faʻataʻitaʻiga o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona aveese le Telegrams.

Metotia 1: "Polokalama ma Vaega"
O lenei elemene e matua atoatoa lava i ituaiga uma o Windows, o lea la o le filifiliga e aveese soʻo se talosaga ma lana fesoasoani e mafai ona taʻua i le lautele.

  1. Kiliki "VA + R" luga o le piano e valaau ai le faamalama Taumafai ma ulufale i le laina i lalo o le poloaiga, ona kiliki lea o le ki "Lelei" poʻo le ki "UI".

    appwiz.cpl

  2. O lenei gaioiga o le a tatalaina le vaega o le polokalama e fiafia i ai i tatou. "Polokalama ma Vaega", i le faamalama autu, i le lisi o polokalame uma ua faʻapipiʻiina i luga o le komipiuta, e manaʻomia ona e maua le Telegram Desktop. Filifili lea mea e ala i le uomi o le faamaumatau agavale (LMB), ona kiliki ai lea o le button o loʻo i luga o le pito i luga "Aveesea".

    Manatua: Afai o loʻo e faʻaogaina le Windows 10 ma e le i ai Telegram i le lisi o polokalama, alu i le isi vaega o lenei vaega o le tusiga - "Filifiliga".

  3. I le faamalama pop-up, ia faamaonia lau maliega e aveese le avefeau.

    O lenei faiga o le a naʻo ni nai sekone, ae a maeʻa ona faia, o le faʻamalama e sosoo ai atonu e foliga mai, e tatau ona e kiliki "Lelei":

    O lona uiga e ui lava ina aveesea le talosaga mai le komepiuta, ae o nisi faila e tumau pea pe a maeʻa. Ona o le lē mafai, o loʻo i ai i le lisi lenei:

    C: Tagata faʻakamahi Faʻameoga_name AppData Roaming Telegrams Desktop

    Igoa ole igoa i lenei tulaga, o lou igoa Igoa Windows. Kopi le auala na matou tuʻuina atu, tatala "Saili" poʻo "O lenei komepiuta" ma faapipii i le pusa o le tuatusi. Sui le igoa faʻataʻitaʻi i lau lava, ona kiliki lea "UI" poʻo le sailiga o loʻo i le itu taumatau.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona tatala le "Explorer" i le Windows 10

    Faʻamalamalama mea uma o le pusa i le kiliki "FMTL + A" i luga o le komepiuta, ona faʻaaoga lea o le kulupu autu "TAITAI + TUʻUINA".

    Faʻamaonia le soloia o faila totoe i totonu o se faʻamaufaʻailoga.

    O le taimi lava e faʻamaonia ai lenei tusi, o le taualumaga mo le tapeina o Fesoʻotaiga i le OS OS e mafai ona mafaufauina ua uma ona maeʻa.


  4. O le laupepa o le Telegram Desktop, o mea na matou faatoa faʻaumatia ai, e mafai foi ona faʻamutaina.

Metotia 2: "Taamilosaga"
I le Windows 10 operating system, ina ia mafai ona aveese soʻo se polokalama, e mafai (ma o nisi taimi e manaʻomia ai) avanoa i ai. "Taimi". E le gata i lea, afai e te faʻapipiʻiina Telegram e leʻo se faila EXE na siiina mai le ofisa aloaia, ae e ala i le Faleoloa a Microsoft, e mafai ona e faʻaumatia na o le auala lenei.

Vaʻai foi: Faʻatuina o le Faleoloa a le Windows i le Windows 10

  1. Tatala le lisi "Amata" ma kiliki i luga o le mea o loo i luga o le laina o loo i luga o lona itu, pe faaaoga foi ki "FAʻAVAE + I". Soo se tasi o nei taga o le a tatalaina "Filifiliga".
  2. Alu i le vaega "Talosaga".
  3. Faʻamau i lalo le lisi o polokalama faʻapipiʻi ma maua ai Polokalama i totonu. I la tatou faʻataʻitaʻiga, ua faʻapipiʻiina uma nei lomiga e lua i luga o le komepiuta. O le a le igoa "Papamalama Telegram" ma se sikuea sikuea, na faʻaogaina mai le faleoloa o le Windows, ma "Telegram Desktop Desktop No."maua se icon icon - na siiina mai le nofoaga aloaia.
  4. Kiliki i luga le igoa o le avefeau, ona fai lea i luga o le ki o loʻo aliali mai "Aveesea".

    I le faamalama pop-up, toe toe kiliki i le ki.

    I lena tulaga, afai e te aveese le faʻauiga a le avefeau mai le Faleoloa a Microsoft, o le a le toe manaʻomia oe e faia soʻo se gaioiga. Afai o loʻo faʻaaogaina se talosaga masani, tuʻu lau faatagaga e ala i le kiliki "Ioe" i le faamalama pop-up, ma toe fai isi taga uma o loʻo faamatalaina i le parakalafa 3 o le vaega muamua o le tusiga.
  5. E pei lava o lena, e mafai ona e faʻaaogaina telefoni i soʻo se faʻavae o Windows. Afai o tatou talanoa e uiga i le "top ten" ma le app mai le Faleoloa, o lenei faiga e faia i nai kiliki lava kiliki. Afai e te tapeina se avefeau vave lea sa muai siiina mai ma faʻaogaina mai le 'upega tafaʻilagi, atonu e manaʻomia le faʻamamaina o le pusa lea na teuina ai faila. Ae peitai, e oʻo lava i lenei mea e le mafai ona taʻua o se faiga faigata.

    Vaʻai foi: Faʻasalaina polokalama i le Windows 10

Android

I luga o smartphones ma tablets e faʻaaogaina le polokalama faʻaogaina Android, e mafai foi ona faʻaaogaina le telefoni i le tele o auala. O le a tatou mafaufau i ai.

Metotia 1: Mataʻaiga autu poʻo le lisi o mea e fai
Afai o oe, e ui lava i le manaʻoga e faʻaaogaina le Telegram, o lona tagata faʻaaogaina, atonu o le ae mauaina le alava mo le vave faʻalauiloaina o le avefeau i luga o se tasi o laupepa autu o lau masini feaveaʻi. Afai e le o le tulaga lea, alu i le lisi autu ma saili i ai.

Manatua: O le metotia lenei mo le faʻaaogaina o tusi talosaga e le aoga mo tagata uma, ae mautinoa mo le tele o tagata taʻalo. Afai mo nisi mafuaaga e le mafai ona e faʻaogaina, alu i le filifiliga lona lua, faʻamatalaina i lalo, i se vaega "Faʻatonu".

  1. I luga o le laupepa autu poʻo le lisi o mea e fai ai, ona faʻapipiʻi lea o le pine Telegram ma lou tamatamailima ma taofi seia oʻo mai se lisi o avanoa o loʻo maua i lalo o le faʻamatalaga faʻaaliga. Faʻaauau pea lou tamatamai lima, faʻagasolo le alalaʻi avelaʻi i le pepa otaota e sainia "Aveesea".
  2. Faamautu lau maliega e aveese le talosaga e ala i le kiliki "Lelei" i totonu o le matala.
  3. A mavae sina minute O le a soloia le telegram.

Metotia 2: "Faʻatonu"
Afai o le metotia na faʻamatalaina i luga e leʻi galue pe ua e manaʻo e fai se aganuʻu masani, faʻaaogaina Telegrams, e pei o se isi lava mea faʻapipiʻi, e mafai ona e faia mea nei:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" lau masini Android ma alu i "Talosaga ma Faʻamatalaga" (pe naʻo "Talosaga"faʻalagolago i le lomiga o le OS).
  2. Tatala le lisi o polokalame uma na faʻapipiʻi i le masini, saili le Telegram i totonu ma tapuni i lona igoa.
  3. I luga ole itulau o faʻamatalaga o talosaga, kiliki le ki. "Aveesea" ma faʻamaonia ou faʻamoemoega e ala i le faʻaulu "Lelei" i totonu o se faamalama matala.
  4. E le pei o Windows, o le taualumaga mo le faʻalauiloaina o le telefoni Telegram i luga o se telefoni po o le papaa ma le Android e le mafua ai ni faʻafitauli, ae e le manaʻomia oe e faia ni gaioiga faaopoopo.

    Vaʻai foi: Faʻasili le talosaga i le Android

iOS

O le faʻaaogaina o le telefoni mo iOS o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ai se tasi o metotia masani na ofoina mai e le au atinaʻe o le polokalama faʻaogaina o le Apple mobile. I se isi faaupuga, e mafai ona e galue i luga o le avefeau i le auala lava lea e tasi e pei o le tapeina o isi faʻaoga iOS o loʻo maua mai le Faleoloa Store. I lalo ole a tatou iloiloina auiliiliga auala sili ona faigofie ma sili ona lelei e "faatea" ai le polokalama lea ua le tatau ai.

Metotia 1: iOS Desktop

  1. Saili le faʻamalo mo le avelaʻau Telegram i luga o le IOS desktop i isi tusi talosaga, pe i totonu o se pusa i luga o le lau pe afai e te manaʻo e faʻavasega ata i lenei auala.


    Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatufatu se pusa mo faʻamatalaga i luga o le iPhone desktop

  2. O se pine umi i luga o le ata o le Telegram e faʻaliliuina ai i totonu o se setete faʻafiafia (pei o le "gatete").
  3. Tapu le satauro na faʻaalia i le pito i luga o le itu tauagavale o le faʻamatalaga o le avefeau o se taunuuga o le laasaga muamua o le faʻatonuga. O le isi, faʻamaonia le talosaga mai le faiga e aveese ai le talosaga ma faʻamalo le manatuaina o le masini mai ana faʻamaumauga e ala i le taina "Aveesea". Ua maeʻa lenei faʻatinoga - o le Telegram icon o le a toetoe a vave ona mou atu mai le laulau o le polokalama a Apple.

Metotia 2: iOS Seti

  1. Tatala i luga "Faʻatonu"e ala i le taina i luga o le faʻamaufaʻailoga tutusa i luga o le lau o le masini a Apple. Ma le isi, alu i le vaega "Manatu taua".
  2. Tapui le mea "Auina atu i le IPhone". Faʻasalalau e ala i le faʻamatalaga i luga o le lau e tatala, saili le Telegram i le lisi o tusi talosaga na faʻapipiʻi i le masini, ma tapuni le igoa o le avefeau.
  3. Kiliki "Faʻasili se polokalama" i luga o le lau ma faʻamatalaga e uiga i le pepa o le kalani, ona sosoo ai lea ma le mea i luga o le lisi o loʻo i lalo. Faamoemoe mo na o ni nai sekone e faamaea ai le aveeseina o Telegram - o se taunuuga, o le a le toe i ai le avefeau mai le lisi o talosaga ua maea ona faaaoga.
  4. O le faigofie tele lea ona aveese le Telegram mai masini Apple. Afai e mulimuli ane e manaʻomia le toe faʻafoʻiina o le mafai ona maua le tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga faʻamatalaga e ala i le Initaneti, e mafai ona e faʻaoga fautuaga mai se tusiga i la tatou 'upega tafaʻilagi e taʻu atu ia oe e uiga i le faʻapipiʻiina o se avefeʻau vave i le iOS.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le telefoni i luga o le iPhone

Faaiuga

E tusa lava po o le a le faigofie-e-faʻaaogaina ma lelei le fuafuaina o le avelaʻau Telegram, o nisi taimi atonu e tatau ai ona aveese. A maeʻa ona faitauina la matou tusiga i le asō, e te iloa pe faʻafefea ona faia i luga o Windows, Android ma iOS.