O le a le mea e fai pe afai e le faʻaalia e le kata vitio le ata i le mata

USB-drive poʻo le na o se ave taavale i le asō o se uiga taua o lo tatou olaga. O le faatauina mai, e tofu i tatou ma se mea e manaʻo e galue umi. Ae o le tele o taimi e taulaʻi le tagata faʻatau i lona tau ma foliga vaaia, ma seasea ona fiafia i ona uiga faʻapitoa.

E faʻapefea ona filifili se kiliva flash flash

Ina ia filifili le ala saʻo e tatau ona e alu ese mai le taʻiala nei:

  • tagata gaosi oloa;
  • faamoemoega o le faaaogaina;
  • gafatia;
  • faitau / tusitusi vave;
  • puipuiga o fesoʻotaʻiga;
  • foliga vaaia;
  • foliga

Seʻio tatou suʻeina foliga o ia taʻitasi eseese.

Faʻatauga 1: Faʻatau

O tagata faatau uma e iai lana lava manatu e uiga i le kamupani o le taʻitaʻi i totonu o le au gaosiga o masini aveeseina. Ae o le faalagolago i le ituaiga i soo se tulaga e le aoga. O le mea moni, o le tele o kamupani lauiloa e maua ai le aufaasālalau, e mafai ona mitamita i mea lelei. O gaosiga, taimi-tofotofoina, ioe, e tatau ona i ai le talitonuga sili. O le faʻatauina o se taavale faʻataʻavalevale a se kamupanī, e faʻateleina ai le ono mafai ona umi le umi.

Faatasi ai ma le eseese o oloa i lenei vaega, o le sili ona lauiloa ma le faatuatuaina o tagata gaosi oloa e pei o Kingston, Adata, Transcend. O lo latou lelei o le ofoina mai lea o le tele o ituaiga o oloa ma ni faiga faʻavae eseese.

I le isi itu, o tagata faʻatau e masani ona le talitonu i le faʻaleleia o masini faʻaleleia. A maeʻa, ona o le tau maualalo o le tau ma le le lelei o le soldering, e vave ona latou toilalo. O se otootoga lenei o nisi o pisinisi iloga:

  1. A-faʻamatalaga. O faʻamalositino Flash o lenei kamupani ua faʻamaonia i latou i le itu lelei. O loʻo tuʻuina mai e le kamupani se faʻatalanoaga maoaʻe o masini faʻaleleia ma i luga o lona itulau aloaia e maua ai se faʻamatalaga atoa o oloa na gaosia. O iina, aemaise lava, o loʻo taʻu mai ai le saoasaoa o le faitau ma le tusitusi, faʻapea foʻi ma ata na faʻaaogaina tagata faʻataʻitaʻi ma meataalo. O loʻo faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga maualuga televavave faʻatasi ma le USB 3.0 (o loʻo tatou talanoa e uiga i le vave o le DashDrive Elite UE700 flash drive), ma se faʻaoga faigofie atu i le USB 2.0 faʻatasi ai ma le mea e tasi.

    A-upega tafaʻilagi faʻamaumauga

  2. Kingston - o tagata sili ona lauiloa o masini manatuaina. O le Kingston DataTraveler flash drive o le sui pito sili lea ona lelei o lenei ituaiga. E tele miliona tagata faʻaaoga lelei le faʻaaogaina o le televise a le DataTraveler io latou olaga i aso faisoo. Mo kamupanī tetele, e tuʻuina atu e le kamupani ni faʻamatalaga faʻailogaina e puipuia malu ai faʻamaumauga. Ma fou - ave le Windows To Go. O tekinolosi faʻaaogaina i ia masini komepiuta e fesoasoani i le pulega o IT i le Windows 8 Enterprise e tuʻuina atu ai se avanoa saogalemu i faʻamaumauga tuʻufaʻatasia.

    O kamupani Kamupani a Kingston o loʻo tuʻuina mai pea faamatalaga auiliili e uiga ia latou taʻavale i le 'upega tafaʻilagi aloaia. O lenei gaosi oloa e tele ituaiga o faʻataʻitaʻiga, o le mea lea mo ituaiga faʻaletupe e le o latou faʻaalia le saoasaoa, ae tusi faigofie Standart. O le USB3.0 c faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina faʻaleleia atili e pei o Phison ma Skymedia. O le mea moni o le gaosiga o Kingston o loʻo faʻaleleia i taimi uma o loʻo faʻaalia e le mea moni o faʻataʻitaʻiga taʻitasi ua faʻasaʻolotoina i le aluga o taimi, faatasi ai ma mea fou manatua.

    Tausala aloaia a Kingston

  3. Transcend - o se kamupani lauiloa i Rusia. E manatu o ia o se tagata gaosiga faʻamaonia. O lenei kamupani o le taitai i le maketi o Taiuani mo le gaosiga o vaega o mafaufauga. O le gaosi oloa e faʻaaogaina lona ata ma ei ai se talaaga le lelei. O ana oloa e ogatasi ma tulaga faʻamaonia o ISO 9001. O lenei kamupani o le tagata muamua na te tuuina atu se "tusi ola" i luga o ana oloa. O le taugofie ma le tele o auaunaga e faatosina ai tagata faatau.

O nei kamupani i aso nei e sili ona lauiloa i manatu o tagata faʻaoga. Ina ia malamalama i lenei mea, sa iai ni suʻesuʻega ma fesoʻotaʻiga lautele. I soo se tulaga, o le mauaina o le USB-drive o lauiloa iloga, o le ae toafilemu mo le lelei o oloa ma mo le sao o uiga faaalia.

Aua le faʻatau faʻamalosi masini mai kamupani faʻafesili!

Tagai foi: Faʻailogaina o se taavale faʻataʻavalevale ma Kaspersky Rescue Disk 10

Faʻatauga 2: Laʻau o Lavea

E pei ona e iloa, o le tele o le manatua Flash-drive e fuaina i gigabytes. O le tele o taimi, o le malosi o se ave taavale afi o loʻo faʻaalia i lona tulaga poʻo le afifi. E masani lava, pe a faʻatau le tagata o taʻitaʻia e le mataupu faavae o le "lelei sili atu." Ma, afai e faatagaina tupe, latou te maua se taavale solofanua ma se tele gafatia. Ae, afai e le talafeagai lenei mea, ona tatau lea ona sili atu le lelei o le suʻesuʻeina o lenei mataupu. O fautuaga nei o le a fesoasoani:

  1. E le itiiti ifo i le 4 GB le faʻaaogaina o ala o faasalalauga vavalalata e mafai ona aveeseina, e fetaui mo le teuina o faila lanu.
  2. O loʻo i ai le malosi o le 4 i le 16 GB - o le mea aupito sili ona lelei. Mo le teuina o tifaga po o le tufatufaina o polokalama, e sili atu ona lelei le faatauina o se masini e teu ai le 8 GB pe sili atu foi.
  3. E silia i le 16 GB na faʻatau atu i le tau maualuga atu. O lea la, o le 128 GB i le tau e tutusa ma se fafo o le TB hard drive. Ae o masini USB e iai le malosiaga e sili atu ma le 32 GB e le lagolagoina FAT32, o le mea lea, e le o se mea lelei i taimi uma le faʻatau mai o se masini flash flash USB.

E tatau foi ona manatua o le aofaiga moni o le USB-drive e masani lava ona itiiti ifo nai lo le taʻu. E mafua lenei mea ona o le tele o kilobytes o loʻo nofoia e faʻamatalaga o auaunaga. Ina ia iloa le tele moni o le moli, ia fai lenei mea:

  • alu i le faamalama "O lenei komepiuta";
  • Kiliki i luga le laina i luga o le kiliva flash USB faatasi ai ma le ki o le kuki saʻo;
  • filifili le mea autu "Meatotino".

E le gata i lea, i luga o le taʻavale USB fou e ono avea ma polokalama faʻapipiʻi.

Tagai foi: Faatonuga mo le fatuina o se masini televave lele

Faʻatauga 3: Vaʻavave

O le fesuiaiga o fuainumera o faamatalaga o loʻo faamatalaina i ni faʻaiʻuga e tolu:

  • fesoʻotaʻiga;
  • faitau televave;
  • tusi vave.

O le iunite o fua o le saoasaoa o le uila afi o le megabyte i le sekone - pe fia na faamaumauina mo le vaega o taimi faatulagaina. O le saoasaoa o faitau o se avetaavale e mafai ona aveeseina e sili atu ona maualuga nai lo le saoasaoa tusitusi. O le mea lea, afai o le a faʻatau le taavale mo faila faila laiti, e mafai ona e faʻatau se ata faʻatupeina. I totonu, o le saoasaoa o le faitau e oo i le 15 MB / s, ma le pueina - e oo i le 8 MB / s. O le tele o mea uma o masini faʻavavelavai ma le saoasaoa o le faitauga o le 20 i le 25 Mb / s ma le tusitusi mai le 10 i le 15 Mb / s. O ia ituaiga masini e talafeagai mo le tele o galuega. O puʻe Flash i le televave o uiga e sili atu ona matagofie mo le galuega, ae sili atu le taugata.

O le mea e leaga ai, o faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa o le masini faʻatauina ua le o iai i luga o le afifi. O le mea lea, aʻo lumanaʻi e iloilo le faʻaogaina o le masini e faigata. E ui lava o nisi kamupani mo le televave o masini faʻaleleia vave e faʻaalia ai se faʻavasegaga faapitoa o le 200x i luga o le afifiina. O lona uiga o lea ituaiga masini e mafai ona galue i se saoasaoa i le 30 MB / s. E le gata i lea, o le i ai i luga o igoa o le afifiina "Hi-Speed" taʻu mai o le saoasaoa o le tiliva afi.

O le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga o se tekinolosi o fegalegaleaiga i le va o le lelei USB ma le komepiuta E mafai e le teu komepiuta ona i ai le faʻasinoala nei

  1. USB 2.0. O le saoasaoa o sea ituaiga masini e mafai ona ausia le 60 Mb / s. O le mea moni, o lenei saoasaoa e sili atu le maualalo. O le aoga o lenei atinaʻe o lona laʻititi laʻititi i mea komepiuta.
  2. USB 3.0. O se ituaiga fou lea na mamanuina faapitoa e vave ai le faʻaogaina o faʻamatalaga. O se taʻavale flash USB faʻaonapo nei i lenei atunuʻu e ono mafai ona saoasaoa i le 640 MB / s. A e faʻatau se faʻataʻitaʻiga i se atinaʻe, e tatau ona e malamalama e faʻamaeʻa lana galuega e te manaʻomia se komepiuta e lagolagoina ai le USB 3.0.

Aoao le saoasaoa o faʻamatalaga faʻamatalaga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le gaosi oloa. Afai o le faʻataʻitaʻiga o le saoasaoa, o lona saoasaoa o le a faʻaalia tonu, ma pe afai "Standart"ona avea lea o se faʻataʻitaʻiga masani ma le saoasaoa faʻasaʻo. O le faʻatinoina o le avetaavale uila e faalagolago lea i le faʻaogaina o le mea e faʻaaogaina ma le ituaiga o manatua. O faʻataʻitaʻiga faigofie e faʻaaogaina le MLC, TLC poʻo le TLC-DDR. Mo ituaiga tele-vave e faʻaaoga le DDR-MLC poʻo le SLC-memory.

O le aufaasālalau televave faʻasalalauga e mautinoa le lagolagoina le interface 3.0. ma o le faitauga e tupu i le saoasaoa i le 260 MB / s. O le i ai o se taʻavale, e mafai ona e siiina se ata tifaga umi i luga i ni nai sekone.

O loʻo gaosia pea e le au gaosiga a latou oloa. Ma i le mavae ai o se vaitaimi o le taimi, o le mamanu lava lea e tasi o le taavale afi e aofia ai isi vaega. O le mea lea, afai o le ae faʻatau se masini USB taugata, ona e manaʻomia lea e maua saʻo faʻamatalaga e uiga i ai, taulai i le aso o le faʻatau.

E aoga le faamasani i taunuuga o le faʻaaogaina o masini faʻavavega mai masini eseese i usbflashspeed.com. O iinei e mafai foi ona e faamasani i taunuuga o suega lata mai.

Faʻapea ua e faʻatauina se masini USB i le tele o mafaufauga mo le pueina o ata tifaga. Ae afai o le saoasaoa o lenei avetaavale e maualalo, ona alu malie lea. O le mea lea, pe a faʻatauina lenei faʻataʻitaʻiga e tatau ona ave faʻatasi.

Faʻatauga 4: Tino (foliga)

Pe a filifilia se kiliva afi, e tatau ona e gauai atu i lana mataupu, aemaise lava, i ia uiga:

  • tele;
  • fomu;
  • le mea.

O puʻe Flash e sau i lanu eseese. Atonu e sili atu le lelei o le i ai o le televave o le eletise USB flash, aua o se mea laitiiti e faigofie ona leiloa, ma o se mea tele e le faigofie i taimi uma ona faʻaofi i totonu o se komepiuta komepiuta. Afai o le taavale o loʻo i ai se foliga le lelei, ona i ai lea o faafitauli e fesoʻotaʻi ma le masini i totonu o le mea e latalata i ai - e mafai ona faʻafefeteina e le tasi le isi.

O le mataupu e mafai ona faia i le televave mea e mafai ona faia: uʻamea, laupapa, paʻu poʻo le palasitika. E sili atu le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga i se mea e leai se vai. O le maualuga atu o le lelei o meafaitino ua faʻaaogaina, o le sili atu ona taugata le tau.

O le mamanu o le mataupu e afaina i lona eseesega: mai le faʻataʻitaʻiga masani i ata muamua. E pei o faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le puʻeina o se masini laʻititi i se taimi umi nai lo le faʻataunuʻu. Faʻailoga mataʻutia ma le faʻaaogaina o vaega e le aoga, aua e mafai ona latou paʻuʻese pe vavalalata latalata i luga o se komepiuta.

E tāua pe a filifilia se kiliva afi e taulai atu i le puipuiga o le fesoʻotaʻiga. A uma, o le faʻatuatuaina o le masini e faalagolago i ai. O ituaiga nei e iloga:

  1. Faʻapipiʻi le fesoʻotaʻiga. E leai se puipuiga i luga o sea ituaiga masini. E masani lava e sau taʻavale laiti ma se fesoʻotaʻiga matala. I le isi itu, e faigofie ona i ai se masini faʻatusatusa, ae i le isi itu, ona o le le malu puipuia o le fesoʻotaʻiga, o se taʻavale e mafai ona le vave faia.
  2. Avela faʻagata. O le ituaiga sili lea ona lauiloa o le puipuiga mo se fesoʻotaʻiga. Mo le lelei sili atu o le faʻatasi ma le tino, aua o le gaosia o pulou aveese e faʻaaogaina ai le palasitika poʻo le paʻu. Latou te puipuia lelei le fesoʻotaʻiga o le avetaavale eletise mai aafiaga mai fafo. Naʻo le toe foʻi mai i tua o le tele o taimi, o le pupuni na leiloloa ona meatotino ma toe amata ona oso ese.
  3. Faʻasaga le faʻamau. O lea faʻamau e faʻapipiʻi i fafo o le mataupu o le masini moli. E mafai ona feaveaʻi, ma i se tulaga faapitoa e tapunia ai le fesoʻotaʻiga a le aufaasālalau. O lenei ituaiga tapuni e tapunia ai le fesoʻotaʻi ma e matua le puipuia mai le pefu ma le susu.
  4. Faʻasalaga. O lenei mataupu e mafai ai e oe ona natia le fesoʻotaʻiga o le avelaina o le afi i totonu o le fausaga ma le kulie loka. Afai e le o le latini, ona faigata lea ma e le mafai ona faʻaaogaina se ituaiga masini.

O nisi taimi e sili atu le ositaulagaina o ou foliga vaaia mo le faʻamoemoeina o le faʻatuatuaina!

Faʻatauga 5: Galuega Faʻatino

Ina ia faatosina tagata faʻatau, faʻapipiʻi faʻaopoopoga faʻaopoopoga i latou oloa:

  1. Faʻaaogaina tamatamailima. I luga o le taʻavale eletise o loʻo i ai se lagona e faitauina le tamatamailima o le e ona. O ia ituaiga masini e maua ai se maualuga maualuga o le saogalemu o faamatalaga.
  2. Puipuiga o le password e faʻaaoga ai le faʻaogaina o le talosaga Mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi e faʻaaogaina se faʻaaogaina eseʻese. E mafai ona e setiina se upega tafailagi e le mo le taʻavale atoa, ae na o se vavaega patino.

    E taua le taʻu atu e mafai ona tuʻuina i luga o le telefoni soʻo se faʻasalalauga e mafai ona aveeseina. O lenei mea o le a fesoasoani ia tatou faʻatonuga.

    Lesona: E faʻapefea ona tuʻu se faʻaulu i luga o le pulou flash USB

  3. Le mafai ona faʻaaoga le USB-stick e avea o se ki e loka ai le polokalama faʻaoga.
  4. Faʻamaumauga faʻamatalaga e faʻaaoga ai polokalama faʻapitoa.
  5. Faʻamaumauga o meafaigaluega e faʻaaoga ai le fesuiaiga puipui O se faʻaoga faapitoa i le masini e mautinoa ai le saogalemu o faʻamatalaga. E faigofie lenei mea pe afai e faʻaaogaina e nisi tagata le tele o nei taʻavale pe e tele foi ni masini komepiuta.
  6. Faʻamaumauga o tua. O le 'eleʻele o loʻo i ai le polokalama faʻapipiʻi e mafai ona faʻatagaina ai oe e kopi faʻamaumauga mai se komepiuta USB flash i se komepiuta i se faila patino. E mafai ona tupu lenei mea pe a fesoʻotaʻi i le USB-drive poʻo luga o se faʻatulagaga.
  7. Gaoioiga ua fausia i le foliga o se moliuila, uati. O se mea matagofie e pei o se fesoasoani, ae o galuega i aso faisoo e matua le maoaʻe lava.
  8. Faʻailoga o galuega Aʻo sauni le uila afi mo le taotoga, e amata ona moli mai se faailo.
    Faailoga o le mafaufau. O se faʻavae fou lea o masini faʻaleleia o le E-pepa, lea o loʻo faʻatulagaina ai se masini faʻatumu le afi i le mataupu. E le tatau ona i ai i latou e ana ia ituaiga masini "O laʻu komepiuta" ma tatala le mea "Meatotino" i luga o le taavale e iloa ai le tele o avanoa avanoa e totoe.


O galuega ua taua i luga e le o taimi uma e tatau ai mo le tagata masani. Ma afai latou te le manaomia, ona sili atu lea ona lafoai ia ituaiga faataitaiga.

O le mea lea, mo le filifilia o se avevaʻavavevave ina ia manuia, e tatau ona e filifili pe o a au galuega e te mauaina ma pe o le a le tele e tatau ai. Manatua le aoga o le mataupu ma e te le o vaʻaia nisi faʻaopoopoga pe afai e te le manaʻomia. Fai se taʻaloga manaia!

Tagai foi: Telefoni poʻo le laulau e le o vaʻavaʻavaʻavaaia: o mafuaaga ma fofo