Faʻasaʻo le sese CLR20r3 i le Windows 7

E toetoe lava o soʻo se matāʻupu o le matematika e mafai ona faʻamalamalamaina o se kalafi. Ina ia mafai ona fesoasoani i tagata faʻapitoa na latou feagai ma nisi faʻafitauli i lo latou fausiaina, ua tele naua polokalame ua atiaʻe. O le isi mea o le a sili ona taatele ma aoga.

3D Grapher

3D Grapher o se tasi lea o polokalama mo galuega faʻatulagaina kalafi. O le mea e leaga ai, i ona gafatia e leai se foafoaga o kalafa e lua, o le a faʻamalosia mo na o le faʻaaliaina o galuega tau matematika i foliga o ata e tolu.

O le mea lautele, o lenei polokalama e maua ai se tulaga sili ona maualuga, ma maua ai foi avanoa e mulimuli ai i suiga i le galuega i le taimi.

Download 3D Grapher

Aceit grapher

O le isi polokalame i lenei vaega e le mafai ona le amanaiaina o AceIT Grapher. E pei ona i ai i le 3D Grapher, o loo aiaia ai le fatuina o kalafa e tolu-vaega, ae peitai, i le faaopoopo atu, e le aveesea le mafai ona faaali atu foliga vaaia o galuega i luga o le vaalele.

E manaia le i ai o se mea faigaluega mo suʻesuʻega faʻapitoa o le galuega, lea e mafai ai ona e aloese mai le umi o faʻatusatusaga i pepa.

Download AceIT Grapher

Advanced grapher

Afai o loʻo e saʻilia se polokalama sili ona maualuga mo le faʻatulagaina o galuega tauave, ona tatau lea ona e gauai atu i Advanced Grapher. O lenei meafaigaluega, i se tulaga aoao, o loʻo i ai se seti o foliga e tutusa ma AceIT Grapher, ae o loʻo i ai ni eseesega. E taua foi le i ai o se faaliliuga i le gagana Rusia.

E taua le taulaʻi atu i meafaigaluega sili ona aoga mo le faʻatulagaina o faʻamatalaga ma mea e faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma le faʻaaliaina o sea i luga o le kalafi.

Download Advanced Grapher

Dplot

O lenei sui o le vaega o loʻo fesiligia o se mea sili atu ona faigata le taulimaina. Faatasi ai ma lenei polokalame, e mafai ona e faia uma lava taga tutusa ma galuega e pei ona i ai ile mataupu muamua, ae atonu e manaʻomia ai ni sauniuniga.

O le matua le lelei o lenei meafaigaluega e mautinoa lava le taugata tele mo le atoatoa, aua e le o se filifiliga sili ona lelei, aua o loo i ai isi fofo i faafitauli e tulai mai pe a fausia ni kalafi o galuega numera, mo se faataitaiga, Advanced Grapher.

Tikiake le tapuni

Efofex FX Ata

Efofex FX Faʻamau - se isi polokalame mo galuega taupulepulega. Faʻafiafiaga vaaia faʻapitoa, faatasi ai ma le tele o avanoa e le maualalo i le au palota autu, faʻatagaina lenei oloa e ave se nofoaga taua i lona vaega.

O se eseesega lelei mai tagata tauva o le mafai lea ona fausia ni kalafa o fuainumera ma fuainumera.

Download Efofex FX Tusi

Falco Graph Faufale

O se tasi o meafaigaluega mo le kalaina o galuega tauave o le Falco Graph Builder. I lona gafatia, e itiiti ifo i le tele o polokalame talitutusa, pe afai na o le maua ai le avanoa e fausia ai na o ata e lua-numera o mathiki.

E ui lava i lea, afai e te le manaʻomia le faia o taimi faʻatulagaina, o lenei sui e mafai ona avea ma se filifiliga sili ona lelei, ona o le moni e leai se totogi.

Tusia le Falco Graph Builder

Fbk grapher

O se polokalama na faia e tagata atiae Rusia mai le FBKStudio Software, FBK Grapher o se sui taua o lenei vaega o le polokalama. O loʻo maua uma meafaigaluega talafeagai mo le faʻaaligaina o le matematika, o lenei polokalama, i se tulaga lautele, e le maualalo i ana mea faʻalogo mai fafo.

Pau lava le mea e mafai ona e molia FBK Grapher mo e leʻo le sili ona manaia ma le manino o ata o kalafa e tolu.

Download FBK Grapher

Faigaluega

O iinei, e pei o le 3D Grapher, e mafai ona fatuina na o volumetric graphs, ae o taunuuga o lenei polokalama e matua patino lava ma e le tele naua i auiliiliga, aua e leai ni igoa i luga oi latou.

A o le mea moni lenei, e mafai ona tatou fai atu e na o le Failautusi e aoga pe a na ona e manaʻomia le mauaina o se manatu le mautonu o le faʻaalia o se galuega mathiki.

Tulaʻi le polokalama Functor

Geogebra

O le fatuina o kalafa o matāʻupu o le matematika e le o le galuega autu lea a le polokalama, aua ua fuafuaina e faʻatino galuega faʻa-matematika i se tulaga lautele. Faatasi ai ma i latou - o le fausiaina o fesuiaiga eseese o foliga ma fegalegaleaiga ma i latou. E ui lava i lea, faatasi ai ma le fatuina o kalafa o galuega, o lenei masini komepiuta e faʻaaoga, i se tulaga lautele, e le sili atu ona leaga nai lo polokalame faʻapitoa.

O le isi avanoa e fiafia i ai GeoGebra, o le saolotoga lea ma lagolagoina e le au atinaʻe.

Download polokalama GeoGebra

Gnuplot

O lenei polokalama e sili atu ona le tutusa ma ona tagata tauva i le ituaiga o loʻo fesiligia. O le eseesega autu o lenei polokalama mai analogs o le faia lea o gaioiga ma galuega o loʻo faʻaaogaina le laina o le poloaiga.

Afai e te filifili pea e gauai atu i Gnuplot, e tatau ona e iloa e sili atu le faigata ona malamalama i le mataupu o le taotoga ma e fautuaina i tagata e masani lelei ile polokalama i se tulaga faavae.

Download Gnuplot

O polokalama o loʻo i luga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i le fausiaina o se kalafi o galuega a le matematika e toetoe lava o faʻalavelave. E toetoe oi latou uma e galulue e tusa ai ma se mataupu faʻapitoa, ae o nisi o loʻo tutū ese atu ma se vateatea tele o filifiliga, lea e avea ai ma filifiliga silisili.