Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le NVIDIA GeForce GTX 660 kata vitio


NetLimiter o se polokalama e faʻatautaia ai fefaʻatauaʻiga i luga o fesoʻotaiga i le faʻatinoga o le faʻaogaina o fesoʻotaiga i faʻataʻitaʻiga taʻitasi. E mafai ai e oe ona faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o le Initaneti i soʻo se masini faʻapipiʻiina i lau komepiuta. E mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fatuina se fesoʻotaʻiga i se masini mamao ma pulea mai lana PC. O meafaigaluega eseese o loʻo i luga o NetLimiter e tuʻuina atu fuainumera auiliili e faʻavasegaina i le aso ma le masina.

Felauaiga i le auala

Mata "Fuainumera faamauina o feoaiga" e mafai ai ona e vaʻai i se auiliiliga o lipoti i le faʻaaogaina o le Initaneti. I le pito i luga o pito i lalo lea e faʻavasega ai lipoti i le aso, masina, tausaga. E le gata i lea, e mafai ona e setiina oe lava taimi ma vaai i se aotelega mo lenei vaitau. O le siata sikuea o loʻo faʻaalia i le pito i luga o le faamalama, ma o le fua o tulaga faatauaina i megabytes e vaaia i le itu. O le vaega pito i lalo o loʻo faʻaalia ai le aofai o le mauaina ma le tuʻuina atu o faʻamatalaga. O le lisi o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o le faʻaaogaina o faʻamatalaga ma faʻamatalaga o fea o latou faʻaogaina le tele o fesoʻotaʻiga.

Fesoʻotaʻiga mamao i PC

O le polokalama e faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta mamao lea e faʻaoga ai NetLimiter. E naʻo oe e manaʻomia le ulufale i le igoa fesoʻotaiga poʻo le IP-tuatusi o le masini, faʻapea foʻi ma le igoa o le tagata. O lea, o le a tuʻuina atu oe i le pulega o lenei PC o se pule. O lenei mea e mafai ai e oe ona pulea le telefoni, faʻalogologo i le TCP port 4045 ma le tele o isi mea. I le pito maualalo o le faamalama, o le a faʻaalia laina faʻapipiʻi

Fausiaina o se taimi faatulagaina mo le Initaneti

I le faamalama o le galuega o loʻo i ai se faʻamau "Faʻatonu"lea o le a mafai ai e oe ona pulea le faʻaaogaina o le Initaneti. O loʻo i ai se galuega loka mo aso patino o le vaiaso ma se taimi atofaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i aso o le vaiaso, pe a uma le 22:00, e poloka le fesoʻotaʻiga i le lalolagi, ma i faaiuga o vaiaso, e le gata i le taimi le faʻaaogaina o le Initaneti. O galuega faʻatulagaina mo le talosaga e tatau ona faʻamalosia, ma o le faʻaaogaina o le galuega e faʻaaogaina i le mataupu pe a manaʻo le tagata e tausia tulafono faʻapitoa, ae i le taimi nei e tatau ona faalēaogāina.

Faʻasagaina le tulafono faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga

I le faatonu tulafono "Faatonu Pule" I luga o le faʻamau muamua, o le filifiliga e faʻaalia e mafai ai ona e setiina tulafono ma le lima. O le a faʻaaogaina i fesoʻotaiga i le lalolagi ma faʻalapotopotoga. I totonu o lenei faamalama, o loʻo i ai se galuega e poloka atoatoa ai le avanoa ile Initaneti. I le pule faitalia a le tagata faʻaaoga, o le faʻasaina e faʻaaoga i le faʻauluina o faʻamatalaga po o manatu faʻaalia, ma afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaaoga tulafono i laina muamua ma le lua.

Faʻasalaga o taavale afi o se tasi lea vaega o NetLimiter. E na ona e manaʻomia e te tusia faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa. O se isi filifiliga o le a avea ma tulafono pule. "Faamuamua", lea e filifilia le mea e ave i ai le faʻamuamua e faʻaaoga i talosaga uma i luga o le PC, e aofia ai faʻasologa o talaʻaga.

Tusia ma matamata ata

O loʻo avanoa faʻamaumauga mo le matamata i le tab "Siata o felauaiga" ma faʻaalia i le faʻataʻitaʻiga. Faʻaalia le faʻaaogaina o felauaiga i fafo ma fafo. Siata o le siata ua avanoa mo le tagata e faaaogaina: laina, paʻu ma pou. E le gata i lea, o se suiga i le vaitau e maua mai le tasi minute i le itula.

Faʻatulagaina tapulaa gaioiga

I luga o le faʻamaufaʻailoga tutusa, e pei o le lisi autu, o loʻo i ai le televave o tapulaa mo taʻitasi taʻitasi e faʻaaoga e lau PC. E le gata i lea, i le amataga o le lisi o talosaga uma, ua faatagaina e filifili le faʻatapulaʻaina o fefaʻatauaiga o soo se ituaiga fesootaiga.

Faʻasologa o auala

Faʻamasinoga "Lotu" tapunia le avanoa i le lalolagi poʻo le 'upega tafaʻilagi, le filifiliga a le tagata faʻaaoga. Mo ituaiga uma o poloka, o latou lava tulafono ua faatulagaina, o loʻo faʻaalia i le "Tulafono a le Plocker".

Lipoti o talosaga

I NetLimiter, o loʻo i ai se uiga sili ona manaia e faʻaalia ai fuainumera o le faʻaaogaina o fesoʻotaʻiga mo talosaga faʻapipiʻi uma i luga o se PC. Meafaigaluega i lalo o le igoa "Lisi o Talosaga" tatala se faamalama lea o le a faʻaalia ai polokalame uma faʻapipiʻi i luga o le faiga a le tagata. E le gata i lea, e mafai ona e faaopoopo tulafono mo le vaega ua filifilia.

E ala i le kiliki i luga o soʻo se faagasologa ma filifili i le lisi autu "Taʻiala o Femalagaiga", o le a tuʻuina atu ai se auiliiliga auiliili e uiga i le faʻaaogaina o fefaʻatauaʻiga o fesoʻotaiga i lenei talosaga O faʻamatalaga i se faamalama fou o le a faʻaalia i foliga o se ata e faʻaalia ai le taimi ma le aofaiga o faʻamatalaga na faʻaaogaina. O se vaega i lalo o loʻo faʻaalia ai fuainumera o le sii mai ma auina mai mekapiiti.

Mama

  • Multifunctional;
  • Fuainumera o le faʻaaogaina o fesoʻotaiga mo faʻagasologa taʻitasi;
  • Faʻasalalau soʻo se talosaga e faʻaaoga ai le telefoni;
  • Taoloto laisene.

Faʻafitauli

  • Gagana faʻaPeretania;
  • E leai se lagolago mo le auina atu o lipoti ile i-meli.

NetLimiter o loʻo tuʻuina atu auʻiliʻiliga auʻiliʻili e uiga i le faʻaaogaina o faʻamatalaga o faʻamatalaga mai le fesoʻotaiga i le lalolagi. Faatasi ai ma meafaigaluega e fausia-mea e mafai ona e pulea e le gata i lau PC e faʻaaoga le Initaneti, ae o komepiuta mamao.

Download NetLimiter mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

NetWorx Bwmeter TrafficMonitor DSL Speed

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
NetLimiter - polokalame faʻapitoa e mafai ai e oe ona faʻaalia fuainumera i le faʻaaogaina o le Initaneti. E mafai ona e seti a oe lava tulafono ma faia ni galuega e faʻatapulaaina ai auala.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: LockTime Software
Tau: Faʻatau
Toa: 6 MB
Gagana: Igilisi
Version: 4.0.33.0